Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Transport chiméry a lovení zvěře

Příspěvekod Remus Lupin » sob črc 21, 2012 1:38 pm

*taky se přidá, veme zbraň a následuje je ven, v lese hned ožije*chtělo by to najít nějaké napajedlo, nebo stezku od něj...tam budeme mít šanci něco objevit...nebo něco objeví nás...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » sob črc 21, 2012 9:38 pm

+vyrazí za nimi ven+ Netuším, kde je tady nějaká zvěř. Ale doufám, že v tomto lese bude co lovit. Přinejhorším na druhém konci ostrova se pase stádo ovcí +prozradí se smíchem Siriusovi+ Á, zkušený lovec promluvil +ukáže s úsměvem na Remuse+ Souhlasím s vámi, zvěř se stahuje k vodě, tam nejspíš na nějakou natrefíme. Myslím, že tudy se nachází jakési jezírko +ukáže někam na jih a vyrazí tím směrem+ Pane Lupine, vy byste měl pravděpodobně znát všechnu zvěř podle stop, nemám pravdu?
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » ned črc 22, 2012 3:31 pm

*kouká pobaveně na bráchu, jak mluví s Remusem a musí se v duchu smát* Ale já ti ty ovce nahánět nebudu *ušklíbne se* No..ikdyž..proti takovému jehněčímu bych nebyl vůbec proti *na chvíli se zasní* Akorát, jestli se tu budem takhle dlouho vykecávat, tak nám všechno uteče a zbudou nám fakt jenom ty ovce *popožene ty dva před sebe a snaží se vnímat les..na chvíli zavře oči a poslouchá, co se kde šustne..akorát to kecání mu to kazí..usměje se a zrychlí, aby je dohnal*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned črc 22, 2012 3:50 pm

Zkušený lovec..no, kdeže...*mávne rukou a pustí se po jedné pěšině* jehněčí..hm, no..to jsme měli spíš uspořádat zabijačku...*uchechtne se a nadechne se lesního vzduchu* Tamtudy...*kývne bradou*odtamtud cítím vodu.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Regulus Black » ned črc 22, 2012 7:47 pm

Když budeš šikovný, může být místo jehněčího chutná zvěřina +otočí se při chůzi po Siriusovi a pobaví ho, jak si Sirius všemi smysly vychutnává les+ Vidím, že ti v tom tvém velkoměstě ta příroda opravdu chybí +zasměje se a vydá se za Remusem+ Tím lovem jsem, pane Lupine, samozřejmě myslel tu vaši práci se zvířaty, které musíte nejdřív odchytit +vysvětlí mu, aby to omylem nepochopil tak, že mu připomíná jeho vlčí prokletí+ Ještě se v tomto lese moc nevyznám, tak vůbec nevím, kam dojdeme +rychle přiloží pušku k líci, když ze křoví najednou něco vyletí, pak ji hned zase skloní, když zjistí, že je to jen vyplašený pták+ Ten by nám asi moc nechutnal +ušklíbne se+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » úte črc 24, 2012 7:47 pm

+na mýtině uprostřed lesa se pase stádo nic netušících bílých jelenů a laní a protože jsou po větru, neucítí lovce (ledaže by je uslyšeli, jak se tam ti tři nahlas vykecávají:D)+

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Sirius Black » stř črc 25, 2012 5:19 pm

Regulus: Jojo, chybí..byl jsem zvyklý furt se pohybovat někde v lesích a tam je tak akorát mega park, kde z každé strany, i když jsi jakkoliv daleko od cesty, slyšíš auta *povzdechne si* Tenhle les je hluboký a rozlehlý, takže je to naprosto o něčem jiném..a snad se tu nemotají žádné indiviua *kouká skrz stormy, jako by tam někdo měl být..nakonec usoudí, že to raději nechá tak a pozoruje jen přírodu*

Remus: Hledej pejsku, hledej *dobírá si ho a zakření se na něj..taky ji cítí, ale zatím je nechá, bo se mu nechcou příliš zapojovat smysl..nechá je odpočívat* A příště klidně tu zabijačku můžeme spáchat *přikývne nadšeně a prudce se zastaví, jak se před nimi zjeví stádo..skrčí se s nima za nějaký spadlý strom, kterých tam je fůra, aby si našli nějaké vhodné místečko na pár ran*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » stř črc 25, 2012 5:27 pm

Sirius: jo, to říká ten pravý...*sykne na něj pobaveně a pak už dojdou na mýtinu, tak zaleze za kládu* pán ostrova první...*naznačí bezhlesně a pozoruje stádo před nima*

(tak mě napadlo -jak to je u zvěromágů - myslíte že mají v lidské podobě taky lepší smysly, jako třeba dlaci a tak? Shapeshifteři jo, ale ti jsou taky přirození spíš než magičtí... jestli Minerva chodila po nocích v Bradavicích na mlíko a tak..:D)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř črc 25, 2012 6:22 pm

(myslím, že určitě mají lepší smysly. Zvěromágy se stávají přece proto, aby získali vlastnosti těch zvířat, kterými v lidské podobě nedisponují. A pochopitelně nejenom smysly, ale i sílu, rychlost, hbitost, vytrvalost, výdrž pod vodou v případě vodních zvířat, apod. Jinak by ta proměna podle mě neměla smysl. Jediné, co moje šelma odmítá, je jíst syrové maso :lol: )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř črc 25, 2012 7:20 pm

(No tohle všechno určitě - ale v té zvířecí podobě...schválně jsem hledala..a nikde to není uvedené, jen furt to, že jako něco z lidské podoby si berou do zvířecí - jako brejle Minervy- a že podobu si nevybírají ale vychází z jejich podstaty...takže to podle mě nefunguje tak, že..stanu se zvěromágem, abych byla např. dobrý plavec...tak to budu vydra...ale spíš..mám blízko k vodě, ráda plavu, takže když se naučím zvěromagii, tak se budu měnit ve vydru. Právě proto, že mám určitě vnitřní přesvědčení, vlastnosti a tak...tak to aspon chápu. že na losu si to můžem otočit, to je celkem fuk, jen mě to zarazilo. I proto, že se ted o tom baví barman ve Slastech :))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum