Assassin’s Creed: Tajná křížová výprava

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Assassin’s Creed: Tajná křížová výprava

Příspěvekod Styx » pon říj 22, 2012 6:51 pm

Asasínská pevnost Masyaf, Sýrie

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » sob říj 27, 2012 11:30 pm

+vydá se po schodech nahoru k Mistrově komnatě, stráže před ním sklánějí hlavy v úctě, jakou si mistr asasín zaslouží. V kuželech světla, které pronikají dovnitř velkými okny na opačném konci komnaty stojí muž v okázalém šatu s rukami sepnutými za zády. Jeho mistr. Jeho učitel. Muž, kterého si váží víc než kohokoliv jiného. Když se Mistr otočí a jejich zraky se spojí, Altair pochopí, že už to ví+ Mistře... +řekne, aby přerušil dusivé ticho a poníženě skloní hlavu, smířen s trestem, který bude následovat+
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » ned lis 04, 2012 7:20 pm

+Mistr na Altaira upře jediné vidoucí oko, kruté a tvrdé. Ústa, schovaná v šedobílém vousu neprozrazují žádné emoce, ani když téměř otcovsky promluví+ Přistup blíž, Altaire. Pověz mi o svém úkolu +atmosféra v komnatě je napjatá ve švech a praská jako křehké sklo+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » pon lis 05, 2012 6:49 pm

+cítí, jak mu stéká pot z čela+ Podnikl jsem výpravu na vlastní pěst, Mistře +moc dobře ví, že nemá cenu zapírat, Mistr už jistě ví vše. Teď záleží na něm, aby se pokusil rozumně to zdůvodnit a zmírnit Mistrův hněv+ Věděl jsem, kde se budou templáři zdržovat. Objevil jsem jejich skrýš, něco tam schovávali. Dostal jsem se s nimi do potyčky a zabil jsem jejich senešala. Objevily se ale jisté problémy... Nebyli tam sami.
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » čtv lis 08, 2012 11:11 pm

+Mistr se upřeně na Altaira zadívá jedním okem+ Kdy úkoly běží podle plánu? To naše schopnost přizpůsobit se z nás dělá to, co jsme +obejde pomalu stůl a když promluví, jeho hlas je najednou ostrý jako čepel+ Dal jsem ti - svému nejlepšímu muži - důvěru jako nikomu jinému a ty ji zneužiješ k vlastním plánům +slova padla jako kámen do temnoty+ Víš, proč jsi vždy uspěl? Protože jsi poslouchal rozkazy. A víš, proč jsi dnes zklamal? Protože jsi ty rozkazy porušil.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » ned lis 11, 2012 1:25 am

Udělal jsem to, co je mou povinností +opatrně volí slova a neunikne mu, když Mistr kývnutím hlavy povolá dva strážce, kteří zaujmou místo po jeho (Altairově) boku. Znejistí a zvýší ostražitost, jakoby mu to bylo něco platné. Na další Mistrův pokyn oba strážci přistoupí k němu a vezmou ho pevně za paže. Altair se napne a zapře se, ale nebojuje s nimi. Ví, že by to byl zcela marný boj+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Styx » stř lis 21, 2012 2:21 am

+Mistr k němu přistoupí, v oku mu blýská+ Existují pravidla. Nejsme nic, když nedodržujeme Zákon asasínů. Jedná se o tři jednoduché zásady, na které jsi očividně zapomněl. Připomenu ti je. Za prvé; nedotkni se čepelí... +zmlkne, když mu neunikne Altairův výraz. To zase bude přednáška...+ ...nevinného. Já vím +dokončí za něj Altair. Plesknutí rány přes obličej se rozlehne nádvořím jako prásknutí biče a Altair si zakryje dlaní hořící líce+ Drž jazyk za zuby, dokud ti nedovolím promluvit! +sykne Mistr mezi zuby+ Když tuto zásadu tak dobře znáš, proč jsi tedy zabil starce v chrámu? Byl nevinný. Nemusel zemřít +propaluje ho přísným pohledem+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř lis 21, 2012 1:51 pm

Podrob své srdce, jinak, přísahám, že ti jej vlastníma rukama vyrvu z hrudi! +ramena se Mistrovi prudce zvedají a klesají, jak se snaží ovládat vztek+ Druhá zásada nám dává sílu. Ukryj se všem na očích. Splyň s davem, nech se maskovat lidmi. Copak jsem tě to nenaučil? Ty ses drze odhalil a upoutal na sebe pozornost, než jsi zasadil ránu +probodne ho ostrým pohledem svého jediného oka+ Třetí... poslední zásada... nejhorší z tvých dnešních zrad: Nikdy nekompromituj bratrstvo. Tvé činy nám nikdy nesmí ublížit, přímo, ani nepřímo. A tvé sobecké jednání pod Jeruzalémem nás všechny ohrozilo a připravilo o život dva z našich bratrů. Máš na svědomí ty, co dnes kvůli tobě zemřeli +přísně na něj pohlédne a pokyne strážcům, aby ho spoutali svými pažemi a vlastními těly mu zabránili v pohybu+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Assassin » čtv lis 22, 2012 10:13 am

+s hlavou otočenou k oknům mlčí, co taky může říct, přiznat, že jednal neuváženě? Přemýšlí, odkud má Mistr tak podrobné informace, když oba svědkové jsou mrtví. Nejspíš je sledoval ještě někdo čtvrtý, o kom neměli ani tušení, někdo, kdo dokonale dodržuje zákony asasínů. Ještě pořád ho pálí tvář, není to tou ránou, ale hanbou, že porušil pravidla bratrstva. Když ho strážci sevřou do kleští svých paží, na ramenech mu naběhnou provazce svalů a konečně pohlédne na svého mistra. Žádný strach ale necítí, je připraven pokorně přijmout jakýkoliv trest+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Assassin » ned lis 25, 2012 2:01 am

Obrázek
Assassin
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum