Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Lovecká sezóna

Příspěvekod Regulus Black » pon srp 06, 2012 9:17 pm

+sleduje Remuse, jak si tam šikovně poradí s takovou obrovskou kostí+ Dobrá práce. Je vidět, že zvířatům opravdu rozumíte +přikývne s úsměvem a koukne na Siriuse+ Jistě bys rád taky přiložil ruku k dílu, že brácho... tak budeš mít tu čest nést trofej do tábora +mrkne na něj lišácky+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » stř srp 08, 2012 10:49 am

Jo, obzvlášť co se oddělování končetin od těla týče...*otře nůž do trávy a zvedne se, rukojetí napřed ho vrátí Regovi*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » stř srp 08, 2012 8:37 pm

Remus: No, uprostřed je sice mega park, ale tolik vražd, co se tam děje, jsem ještě neviděl..*zavrt hlavou* Ani vlkodlaka bych tam raději nepustil samotného *uculí se* Jinak je to samý věžák a hektický život je tam na denním pořádku..když chceme mít doma klid, tak musím rozprostřít odhlučňovací kouzlo, jinak by to nebylo nic moc *zavrtí hlavou*

Storm: *ohání se rukou a málem se trefí, nakonec ale mine*

Brácha: *trochu nakrčí nos, ale bez prostestů si vezme od Rremue tu pajdu a nese ji v rukavicích..nic si na to nevzal* Ten les je pěkný, jen co je pravda *přikývne* Připomíná mi to ruské lesy..ty jsou úchvatné *pak se zarazí, že měl raději držet pusu a zmlkne*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » stř srp 08, 2012 10:34 pm

+vezme si od Remuse nůž a vyrazí za Siriusem, který s kančí nohou na rameni:D vypochodoval k táboru+ Doufám, že se nebudeme hádat, na jaký způsob připravíme tu zvěřinu. Se šípkovou omáčkou, na česneku, nebo radši do guláše? +ušklíbne se při představě, jak se budou dohadovat nad flákotou a pak zpozorní+ Odkudpak víš, jak vypadají ruské lesy? +zeptá se bráchy+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Manori » čtv srp 09, 2012 3:19 pm

(se šípkovou! se zelím! :smich: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv srp 09, 2012 8:07 pm

(přesně tak... inspirovaly mě Slavnosti sněženek :lol: )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob srp 11, 2012 11:53 am

Sirius: Cha, tak to jste se přestěhovali přímo k lepšímu...co na to říká mladá, na přechod z takové ostrovní oázy do velkoměsta?

reg: no já se hádat nebudu, pokud je maso, jsem spokojen. a hlavně záleží, jaké zásoby v chatě jsou...*a taky kouká, že jaké ruské lesy*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » úte srp 14, 2012 12:18 pm

Regulus: Souhlasím s Remusem, taky se nebudu hádat *zavrtí hlavou* Guláš by byl ale asi nejjednodušší..pokud tam jsou všechny ingredience *navrhne*

Remus: Kterou mladou myslíš? Mám dvě *zakření se* Sarah je spokojená, hlavně, když má svůj pokoj a může lítat po zahradě..sem tam ale skučí, že se chce vykoupat v moři, jinak celkem v pohodě *přikývne* Meg je na tom hůř, ale zvyká si..hlavně, když může jít nakupovat po 5th Avenue *ušklíbne se pobaveně* to je ve svém živlu *uculuje se* Teď je ale zpátky v Anglii, bo má nějaký případ, či co..tak mám o ni trochu starost, aby se jí něco nestalo *povzdechne si trochu ustaraně*

*že já jsem nedržel hubu, nadává si v duchu* Nooo...když jsem byl pryč, tak jsem se tak nějak procházel po všech končinách a na svých výletech jsem dorazil i do Ruska *trochu doufá, že se z toho vykroutil, ale moc s tím nepočítá, bo ti dva jsou příliš chytří na to, aby mu tuhle výmluvu zbaštili*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » úte srp 14, 2012 9:54 pm

Sirius: Nevím, jestli by byl guláš nejjednodušší. Vyžaduje spoustu ingrediencí a já opravdu nemám vybavenou kuchyň na chajdě. Nejlepší a nejrychlejší bude opéct maso nad ohněm. Na to nepotřebujeme nic. A taková do zlatova propečená kůrčička se ničemu nevyrovná +slintá jak bernardýn, jen co na to pomyslí+ Hm... tak nějak ses procházel po Rusku? +podívá se na Siriuse podezíravě+ Něco mi spíš napovídá, že znáš v těch lesích každou pěšinku.

Remus: Jen abychom se netěšili předčasně. Nehrozí nebezpečí, že by nám vaše svěřenkyně mohla tu flákotu vyfouknout přímo před nosem? +zachechtá se+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Sirius Black » stř srp 15, 2012 9:49 am

Reg: Hmm...to zní skvěleee *protáhne a mlsně se olízne..pak se zarazí, když Reg mluví o cestičkách* No.. *sklopí hlavu* To je na dlouhé letní večery *mávne rukou* Ale máš pravdu, znám..a není tam dobré chodit sám *zavrtí hlavou* To je o držku *přikývne a ještě teď se oklepe*

*teď pro změnu on kouká na ty dva, že jaká to svěřenkyně..pokud teda nemyslí to zvíře, které tu vypustili*
Sirius Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum