Lovecká sezóna

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Lovecká sezóna

Příspěvekod Remus Lupin » čtv srp 16, 2012 1:06 pm

Sirius: tu menší mladou...*zasměje se* tak hlavně, že si zvykají...přinejhorším ti udělají vítr v trezoru...*pochechtává se* tak případ? Takže zase začla dělat pro n¨ministerstvo, jo...hm..ale to zvládne, je to velká mladá...*mrkne na něj* tak mám pocit, žes tam natrefil v lese na něco nehezkého...*přimhouří oči*

Regulus: hm..opéct to bude fajn...jestli se najde kus nějaké slaniny nebo špeku nebo něco takového..a nějaká bylina, kterou by se to trochu prošpikovalo, at to neztuhne...abychom si nevylámali zuby...*zamyslí se* no, vůně z pečínky by ji mohla přílákat...ale tak svoje si už snědla, tak takový hlad, aby nám to vyfoukla, snad nemá...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » čtv srp 16, 2012 2:09 pm

Remus: Jojo *přikývne* Je zpátky v sedle *zakření se na to Ministerstvo* Jooo, v trezoru už mám opravdu vítr *odfrkne si s úsměvem* Už máme bezedné skříně, kde si klidně můžeš hrát na schovku *ušklíbne se* Menší mladá to už objevila, takže ju pak hledáme po celém bytě *uculí se*
No, nehezkého *zamračí se* Hlavně na sebe *zatváří se, jako by mu ze sebe bylo špatně* Rusové jsou verbeš *pokrčí rameny* Kdybych neutekl, tak mám takový pocit, že už tu s váma nejsem *zavrtí hlavou* Těžké období *ušklbíbne se* S mafií si není radmo zahrávat..a obzvláště né s ruskou *vyklopí aspoň nějakou část svého putování po ruských lesích*
Kurva, ta noha je těžká *nahodí si ji na rameno..jako by měla tunu..pěkně se pronese* Kdy už tam budem? *koukne na bráchu*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » čtv srp 16, 2012 4:51 pm

Remus: Slaninu i pecen chleba mám shodou okolností v chajdě, to abychom tady neumřeli hlady. Ta kančí pečeně je jako bonus +uculí se. Cestou urve snítku rozmarýnu a listy a bobule rakytníku a taky nasbírá pár brusinek+ Když už, tak ať to chutná jako pravá zvěřina +mrkne na Remuse+ Pokud ji to přiláká, alespoň tady Sirius konečně uvidí, jakou krásku jsem si pořídil +zachechtá se+

Sirius: Tak můžeš pak vyprávět u táboráku, večer bude dlouhý. A jsem docela zvědavý, do čeho ses to zapletl +prohodí s obavou v hlase+ Copak nevidíš? Jsme tady +vylezou z hustého porostu a ocitnou se přímo u chaty+ Počítal jsem, že si něco ulovíme, tak jsem všechno připravil +uculí se nevinně a kývne k ohništi, obloženého kameny, s rožněm vodorovně usazeným ve stojanu z kmenů, s pyramidou nasekaného dříví... jen zapálit +
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát srp 17, 2012 1:06 pm

(lach, prý zapleést s mafií,...pak si nadhodí nohu na rameno... :lol: )

Reg: no výborně...*a uculí se, jak hezky sbírá bylinky, ale to už jsou u chaty* jen aby mu nezaskočilo...kus nohy.*uchechtne se a uznale hvízde* tomu říkám kompletní příprava...

Sirius: tak taková bezedná skříň..to se může hodit.*a jen po něm koukne* no to musel být opravdu divoký rok, jak to tak poslouchám...no, to naštěstí jde mimo mě, mafie...ještě toho trochu..*odfrkne si*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » pát srp 17, 2012 6:46 pm

(hehe, kdo ví, čí to stehýnko je:D)

Supeeer! *hekne radostí a složí nohu k ohništi..hrne se zapalovat ohýnek (no joo, já pyroman:D)* Pokud potřebuješ s něčím ještě pomoct, tak řvi *přikývne a škrtá sirkama..po chvíli se ohýnek rozhoří, dokonce Sirius přežije a nic si neožehne, a začíná být kolem něj hezky teploučko* Jojo, budu povídat *povzdechne si trochu ponořen do vzpomínek*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pát srp 17, 2012 8:18 pm

Remus: +podá Remusovi kudlu a pohodí hlavou ke kýtě+ Jste z nás asi nejšikovnější stáhnout kůži. Já zatím skočím pro nezbytné věci do kuchyně a připravím pak maso +usměje se a vyběhne do chaty+

Sirius: +musí se usmát pod vousy, jak si Sirius nadšeně hraje se sirkami+ Opatrně s tím ohněm, ať nám tady nezapálíš střechu nad hlavou. Mám ti připomenout, jak sis jako kluk hrál na zahradě na firemana a zapálil jsi zahradní altánek, že shořel na troud? +ušklíbne se na něj vesele+ Můžeš tedy zatím připravit nějaké to sezení, dříví máš všude dost +hezká dělba práce+
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » ned srp 19, 2012 3:00 pm

*vezme si kudlu a začne stahovat štětinatou kůži* jo altán?*zvedne na okamžik hlavu od masa* to ses nikdy nepochlubil...*koukne na Siriuse pobaveně*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sirius Black » ned srp 19, 2012 9:30 pm

*vyplázne na bráchu jazyk..pak ale změní kukuč na straaašně nevinného pejsánka* No, co no..stejně byl ten altán příšerný *snaží se tvářit tak, že ten altán nepodpálil schválně, ale moc mu to nejde..obchází kolem ohýnku a posazuje velké tlusté kousky stromů jako židličky a trochu je ustaví tak, aby se nevyvrátili, když si na ně sednou*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Regulus Black » pon srp 20, 2012 5:16 pm

+vrátí se z chaty s košem jídla, položí jej k ohni a pak zamíří k blízkému potoku+ Pánové, myslel jsem na všechno +vyloví pár lahví ve studené bystřině vychlazených piv a s potměšilým úsměvem jim je rozdá. Pak okoukne Siriusovu práci+ No vidíš, že něco dovedeš, když chceš. Mohl by ses na fleku živit prací s dřevem. Jen jestli nás to udrží +rýpne si laškovně do bráchy a pak prošpikuje maso špekem a bylinkami a napíchne na rožeň+ Tak teď už jen dávat pozor, abychom to nespálili, když už to stálo tolik námahy.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pon srp 20, 2012 5:47 pm

Sirius: takže jsi vlastně udělal všem službu, když ses ho zbavil co...*tváří se chááápavě*

Regulus: Né, to už snad se nám nepovede, když jsme to zvládli až sem...*vezme si láhev a jde prubnout tu Siriusovu lavičku* no, to zjistíme...když hodím kotrmelec do ohně, tak na mě hoďte deku..*zasměje se a usadí se kmen, opatrně, jako by sedal spícímu drakovi na ocas, chvíli se nehýbe* no, vypadá to, že mě to unese...*natáhne si spokojeně nohy a otevře pivko*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum