Roads to Everywhere

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Roads to Everywhere

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 01, 2012 10:56 pm

Setinu sekundy před tím, než se tam objeví Night, mu to dojde. Kurva! Vyhrkne svým Charlieovským hlasem Nighte, sedni! Ale pohnout se neodváží Beccy, to jsem já... Charlie
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 01, 2012 11:00 pm

Šokovaně ztuhne a spokojený úsměv jí z tváře zmizí, jakoby ho setřel. Co..to..?! COŽE?! Charlesi Weasley OKAMŽITĚ mě rozvaž, protože přísahámmerlin, že tě vážně zabiju! Opravdu těžce zuří, cože je vidět, takže by ji neměl rozvazovat, dokud se trochu neuklidní:D Copak ses fakt totálně pomátl?! ROZVAŽ MĚ, KURVA! Řve po něm jak smyslů zbavená, spíš než by opravdu byla naštvaná, je spíš vyděšená, co se mohlo klidně stát.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 01, 2012 11:07 pm

Čím víc po něm Beccy řve, tím víc se usmívá. Nová podoba už mu zmizela stojí před ní zase Charlie Víš lásko, radši tě ještě chvíli nechám sedět. Ale... vyhrál jsem! vyhrál jsem naši sázku o největší nasrání! Night se na něj tak kouká jakože večeře teda nebude. Pak to Charlie nevydrží a začne se smát hlasitě Ty už na mě řveš jak Molly... salva smíchu Charlesi! další smích
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 01, 2012 11:18 pm

Doprdele přestaň se tlemit, copak ti to nedochází?! Když zmíní sázku, na kterou už dávno zapomněla, na okamžik zapomene i zuřit. Proboha, to snad nemyslíš vážně... To by ses kvůli tý pitomý sázce nechal i zabít? Nebo něco horšího? Probodne ho vyčítavým pohledem. Když jí dojde, že na něj fakt řvala to samé, co jeho matka, konečně jí trochu cuknou koutky, pořád je ale naštvaná, tohle jí asi jen tak nepřejde. Vydrž Nighte, možná se ještě dočkáš. Zavrčí temně. Tak dělej, rozvaž mě. Prohlásí už klidným hlasem a koukne na něj.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 01, 2012 11:23 pm

Trvá mu to ještě docela dlouho než se přestane smát Zubejdo, já přece vím, co dělám. A když něco dělám, tak to dělám pořádně. Vím že bys mě nezabila, a kdyby pokrčí rameny, protože je rozhodnutý a to už nikdo nezmění vím, že bys mě opravdu zemřít nenechala. Já tě teda rozvážu, ale musíš slíbit, že se mi nebudeš mstít, vyhrál jsem a hotovo Odkouzlí ty suky a rozváže ji
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 01, 2012 11:35 pm

Raději mlčí a nic neříká, protože by asi zase začala ječet. Ve chvíli, kdy ucítí, že je volná se na něj vrhne jako fúrie a několikrát ho praští do hrudi. Nedá do toho ale dost síly, jsou to spíš taková šťouchnutí. Ty jeden potrhlý cvoku! Praští do něj znovu. Mohla jsem udělat daleko horší věc, než tě zabít, sakra! Nebo zavolat Nighta! To, že tu schopnost skoro nepoužívám neznamená, že ji nemám! Znovu do něj praští, ale už to nemá skoro žádnou sílu. Otočí se k němu zády a prohrábne si vlasy. Připadá si, jakoby v posledních několika minutách zestárla snad o sto let. A přišla o nervy.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pon dub 02, 2012 10:31 pm

Vůbec se jí nebrání, chápe, že to trošku asi přehnal, ale nelituje ničeho a tak od ní rány schytává s mlčením. Už se ani nesměje. Vůbec ho nenapadlo, že by to vzala tak vážně. Pak se zamračí a nakrčí čelo Jakou schopnost? Chytne ji za zápěstí a otočí ji zpět k sobě. Nechce aby se od něj odvracela, měla to být hra Beccy přitáhne ji k sobě Nechtěl jsem... teda chtěl jsem... zamotá se do toho ale ne tohle přitiskne ji k sobě nezlob se na mě zkouší svůj nelítostivější hlas a kukuč
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 02, 2012 10:58 pm

Nadělat ti z mozku mozečkový protlak. Tuhle schopnost myslím. Pohlédne mu do očí. Nejspíš by mi to došlo, že jsi to ty, ale možná příliš pozdě.... Dodá tiše a zadívá se mu do očí. Nepoužívám a zatím jsem ji použila jen párkrát, protože ji nenávidím. Ale přece jen, mám se docela ráda a rozhodně bych se nechtěla nechat propalovat stříbrnými řetízky. Zamračí se na něj. Ale vždyť já se nezlobím... Povzdechne si a obejme ho. Hlavu mu položí na hruď a hladí ho po zádech. Jen jsem trochu naštvaná. Zahučí ještě, aby si nemyslel, že se z toho vykroutí tak snadno.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » úte dub 03, 2012 10:54 am

Protočí oči ale tak, aby to neviděla a drží ji pevně u sebe No na to jsem fakt zapomněl. Ale nikdy bych ti neublížil, víš to ne? Zeptá se jí s nakrčeným čelem a líbne ji na nosík Jsi krásná, když jsi naštvaná. Pak mu pohled padne na Nighta ééé mohla bys ho poslat pryč? se na mě dívá tak jako... na svačinku, a žárlivě!
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 03, 2012 11:08 am

Jistě, že to vím. Koukne na něj, jakože není padlá na hlavu. Ale jestli si vzpomínáš, nevypadal jsi jako ty. Zamračí se na něj. Pak koukne na Nighta, který těká pohledem z jednoho na druhého. Můžeš jít, Nighte. Už to tady zmáknu. Pousměje se. Night nakloní hlavu na stranu, zatváří se trochu dotčeně, jakože zákusek nebude a tiše, jako stín, zmizí venku. Takže, máš ještě v zásobě podobná překvápka? Nebo už moje ubohé nervy necháš oddechnout? Pozvedne obočí a konečně se trochu pousměje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions