Putování do legendární oblasti Himmpan Forest

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Putování do legendární oblasti Himmpan Forest

Příspěvekod Styx » čtv čer 09, 2011 4:37 pm

+zklamaně pokrčí rameny+ Jak chceš... ty jsi velitel výpravy a já tě musím ve všem poslouchat +usměje se na něj a začne se shánět po oblečení+ A jake jsou plany na zitra? +sonduje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát čer 10, 2011 2:21 pm

velitel výpravy..to zní, jak kdobychom lezli na Everest...*uculí se a taky si najde oblečení* no, nejdřív bych rád vyzjistil, jaká zvěř chodí sem...takže si musíme přivstat... nejhorší je, jak opravdu nemáme jistotu, že jsme tady správně...pokud ano, rád bych je měl na očích v jejich přirozeném prostředí...což bude možná trochu nuda, sedět bez hnutí a čekat...*varuje ji s úsměvem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát čer 10, 2011 8:04 pm

+zaujatě poslouchá jeho plány+ Přivstat? +protáhne ksichtík+ Nejsem ranní ptáče… to jsem tedy zvědavá, jak se ti povede vzbudit mě +mrkne na něj očkem a rychle se oblékne+ Ale ne, že půjdeš sám a mně necháš vyspávat do oběda. To jsem mohla rovnou zůstat na Orlíku +hrozí mu se smíchem+ Sedět bez hnutí? +rázně zavrtí hlavou+ To nedokážu. Budeš mě muset znehybnit kouzlem +chechtá se, ale oči prozrazují nefalšovaný zájem o to, co je ráno čeká+ Anebo se budu opalovat, u toho vydržím chvíli v klidu +uculí se laškovně pod nos a vyrazí zpátky do tábora+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob čer 11, 2011 7:14 pm

Tak nechat tě přispat? no to ne...chtělas na výpravu tak bude budíček s ranním kuropěním...*stoupají zpátky k tábořišti*jo, znehybnit...že bych na tebe seslal kletbu? to ne...spíš tě poděsím..něco jako...pohni se a ono nás to sežere...*nakloní se k ní a zašeptá to výhružně* opalovat? to je ještě v módě? ale doufám, že nahoře bez ne...to by mě rozptylovalo..abych pak všechnu tu zvěř vůbec spočetl...*uculí se a otevře stan* až po vás, madam...

*a i když zvenku vypadá stan docela uboze, uvnitř nezapře kouzelnického majitele...takže hlášky o tom, že někomu budou nohy trčící ze stanu ohlodávany divou zvěří, padaly zcela mimo:) (samo bez těch křesílek venku a tak:) jen interiér*
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » sob čer 11, 2011 11:30 pm

To je jak na vojně +směje se, čím vším jí tam vyhrožuje a pak vstoupí do stanu. Oči se jí rozšíří překvapením+ No páni... tak to je nádhera +rozhlíží se užasle kolem sebe+ Kdopak mě to strašil, že budu spát na tvrdé zemi a ráno se budu cítit, jako kdyby se po mně proběhl pakůň? +uculí se, sedne si na postel a vyzkouší rukou její měkkost+ Tohleto vypadá, že dnes v noci budu spát jako v bavlnce a ráno se mi nebude chtít vylézt z vyhřátého pelíšku +odvětí nadšeně+ Tato expedice se mi líbí čím dál víc. A to jsem měla obavy, že mi v noci vlezou do spacáku kousaví mravenci +rozesměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned čer 12, 2011 12:28 pm

mno, to nevím, kdo strašil...*tváří se nevinně, jako by ji nevyprávěl historky u ohně* přece jen má něco do sebe, být kouzelníkem...*rozhlídne se spokojeně* ale aby ses neradovala předčasně, ono možná i na ty mravence dojde...pokud bychom museli zůstat na noční pozorování...*zavlní obočím* ale prozatím...jako doma...*vybídne ji*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned čer 12, 2011 1:04 pm

Když jako doma... +zajistí stan proti nočním vetřelcům a rozhlídne se po nějaké klimatizaci, aby se uvnitř v noci neudusili horkem. Na křesílku objeví sedět zbloudilého motýlka, tak jej opatrně vezme do dlaní a přenese na pelest postele. Zvětší jej do vhodných rozměrů a kouzlem přiměje pomalu a pravidelně mávat křídly a vířit horký vzduch. Pak se rychle svlékne a vklouzne do hebkých peřin+ Tak pojď +poplácá dlaní na jeho polštářek+ Sám jsi říkal, že brzy vstáváme, tak ať se aspoň trochu vyspíme +láká ho do postýlky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned čer 12, 2011 5:07 pm

*pobaveně ji pozoruje* jak ekologické...*uculí se a nenechá se dvakrát pobízet, shodí ze sebe oblečení a vklouzne k ní pod pokrývku*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » ned čer 12, 2011 6:42 pm

+přitulí se k němu, jako by se bála těch duchů z legend a ovine paže kolem jeho pasu+ Chce si ti už spát? Nebo bude ještě nějaký strašidelný příběh na dobrou noc... nebo podobný adrenalin...? +usmívá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř čer 15, 2011 12:08 pm

*přitiskne ji k sobě* tobě jeden nestačil? *usměje se a líbne ji do vlasů* si musím něco schovat i na později...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet