Recepce

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem...

Moderátoři: Zaměstnanec, Beatrix, yohannka, Margarit Black

Re: Recepce

Příspěvekod Beatrix » pát bře 16, 2012 6:15 pm

No jo...nebyl..a teeď tu je! +asi to není první alk dneska, tak se tomu tak nějak směje+ Pryč! +plácne do stolu+ On je totiž samý tajemství víš. A kvůli nové "práci" je taky samej problém. Né, že by kvůli té staré nebyl. On byl prvně v Americe ...asi...a pak tady někde...+zavrtí hlavou, že přesně nemá páru+ No..jen tak ne...zbila sem ho! +trochu kecá no+ A nadala sem mu! No tooo..to..jako to ne! Tak hned..ale...vídáme se...+začne se uculovat, červenat a má takovej sjetej pohled+ A o víkendu jedem na výlet na slovensko!

Knííík? +zkusí to a dolije jim dalšího panáčka+ Blázníš? Na němčinu chodijou všichni už zlití, aby to s nima nešvihlo přímo na hodině! +směje se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát bře 16, 2012 7:11 pm

boože, ty si teda umíš nabrnknout chlapa +zakoulí očima+ tos dobře udělala! +že ho zbila+ si to zaslouží... takžeee spolu chodíte jo? +začne se culit+ teda ty se nezdáš! na slovensko? jako na celej víkend? hustý! ty se máš! i když.. máš takovýho děsnýho chlapa!

tak... a půjdeš na obojku nebo se mi vejdeš do kabelky +uculí se a lišče si děěěsně nenápadně stáhne další sušenku+ no to se to bude šprechtit!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát bře 16, 2012 7:45 pm

Jak jáá? To on se tu zjevil! Mhmm...no chodíme..byli sme spolu akorát na večeři a na procházce, spíš spolu sedíme, ležíme..cudně! Jak nezdám? Co je na tom divnýho?
Mhmm, teda...já vlastně nevím jak bude mít čas, říkal, že to zařídí a já říkala o víkendu...
No dovool? Náhodou je milej! A hodnej! A dal mně pandu! To se přece počítá furt!

eee na obojku prosímtě né! +to už tu jednou bylo..+ hele není ta tvá liška nějaká hladová? aby nám tu nepokousala studenty... no jistěě, to já pak jedu sama od sebe! a co ty? +zkoumavě+ sem slyšela něco o Ramonovi...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob bře 17, 2012 11:23 am

mhmm cudně, jasněě úplně to vidím +culí se+
tak mi pak pošlite pohled! nojo hodnej.. nevím nevím.. pořád si pamatuju jak ti ublížil. +pokrčí ramenama+ ale lásce holt neporučíš, co

ona ta potvora nežere granule a konzervy. Je rozežraná! +hladí lištičku po hlavičce a ta se jí spokojeně uvelebí na klíně+ ale nekouše! fakt ne! ale chápu, že by se to některým studentům tady nemuselo líbit.. tak je skovaná. O Ramonovi? to by mě zajímalo co? Já s ním nic nemám! +zvedne vzdávajícně ruky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob bře 17, 2012 2:44 pm

No fákt! To není žádný to..hrr, víš. Ono to ani moc nejde hrr...+nakrčí ret+
Pošlu ti ten nejhezčí, cot am budoumít!
M..já taky...a nemůžu se toho pocitu zbavit, i když je teď tady...+automaticky jim nalije dalšího panáka a hodí ho do sebe+ Víš co? Láska je prostě kurva! A hrozná!

Ne? To jí teď kupuješ sušenky? +uculuje se tomu+ Můžu? +natáhne k lišce ruku, jestli ju přece jen nepokouše+ Já nevím, co všichni mají proti liškám. Chudinky, hromadně je vraždit, jakoby za to mohly! Nespravedlivý...
Že s ramonem chlastáte na baru! a prý si ho vodíš i k sobě do pokoja!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » sob bře 17, 2012 3:42 pm

hrr? +cuknou jí koutky+ no dobře, tak já ti věřím +mrkne na ni+
ale je to teda síla.. jen tak se tu objevit +zakroutí hlavičkou a napije se+ to teda, ani mi o tom nepovídej

néé nekupuju, dostává hezky masíčko a tak, ale netuším kdo ji takhle rozmlsal +a liška si beu očuchá, natáhne k ní hlavičku a olízne jí ruku+
vodím k sobě? +směje se+ sme si jednou domluvili véču +mávne rukou+ a přišel takovej přizabitej, tak jsem ho vzala k sobě a ošetřila ho.. a tobi nám pak donesl jídlo z kuchyně. Toť vše +pokrčí ramínkama+ nic víc v tom fakt nehledej. On má stejně na základně zábavy víc než dost
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob bře 17, 2012 4:37 pm

No to mi musííš věřit, Kristián není žádnej puberťák, víš. I když mám někdy pocit, že ho beru jako staršího, než doopravdy je. +napije se+ Asi je to tím, že su zvyklá na větší věkovej rozdíl.

Masíčko! Takže ju rozmazluješ ty! +nechá se očichat a ohlazuje chvilku Vendynce hlavičku+ No jooo, ty seš lemra lemrárenská! ale pěkně heboučká! v čem ju pereš?

Přizabitej? +zakroutí hlavou+ ti chlapi sou všichni stejní! jenom je pustíš ven...hned se někde dobijou! +co na tom, že makají pro ni, že..+ to nevím, kolik zábavy má na základně, spíš tam baby drbou o tobě...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned bře 18, 2012 12:07 pm

aa kolik mu vlastně je? +zvědavě+

tss masíčko není na rozmazlování, to papat má +a vendynka se natáhne a přeskočí si k bei+ je jek plyšák co.. je taková samočistící, jenom občas ji vemu dětským šamponem

o mě? +začne se smát+ to určitě, dyť mě ani už neznají. Už to není co to bývalo
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned bře 18, 2012 2:14 pm

No..+zarazí se+ já...já přesně nevím? +koukne na ni trošku rozhozeně+ My sme spolu nikdy na jeho narozeniny nebyli..i na moje jen jednou a to došel po jednom z jeho odchodů..našich rozchodů...+no pohodí hlavou, že to už je dávno+ ale tak...třicet čtyři? Plus mínus... +33 myslim současně+ Proti padesáti je prostě mladej!

+trochu překvapeně si lištičku uzme a ohlazuje jupříjemně a nechtíkama ji odrbává za ouškama+ to teda je! dětským? to zkusím na pandy, já je peru ve spešl na zvířata, mám strach, aby neměli lupy...ale sou jak prasata furt! věčně se některá otře o hummer...a vem si to pak do postele!

No jo, o tobě. Obávám se, že máš takovou..virtuální identitu tam a moc ti nepomůže, že tě neznají fyzicky...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned bře 18, 2012 2:58 pm

34? fakt? takovej mladíček? +pozvedne obočí+ i když.. +zavzpomíná jak vlastně vypadá+

joo to znám, tady ta potvora se taky občas vyválí venku v blátě a pak si to mete ke mě do postele, to je na zabití. Mhm dětskej, takovej ten neškodnej +a liška se natáhne a olízne bei xichtík+

virtuální identitu! +směje se a dopije si panáčka+ to musí kolovat historky teda
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Jazyková škola EnDe