Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 11:29 pm

Neboj se. Mě se hned tak nic nestane. Tvrdý kosti a tvrdá hlava +poklepe si klouby prstů na hlavu+ Už si někdy zkoušela chodit po vodě? +položí řečnickou otázku trochu zamyšleně+ Víš když nafoukneš měch, přivážeš si je na nohy a pokoušíš se po nich hodit po rybníce. Tak přesně tak se cítím. Ale neboj, já si rychle zvykám +pustí se jí, není přece malé děcko+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 11:33 pm

Chodit po vodě? To jde? +pustí ho tedy a bruslí si sem a tam, ruce za zády a přemýšlí+ Jako teoreticky by to šlo, ale prakticky mi to moc proveditelné nepřijde. Buďto spadneš, nebo se ti rozjednou nohy. +usměje se na něj+ Budu to muset vyzkoušet. Nejspíš to pojmu jako vědecký výzkum. +otočí se, sleduje jak mu to jde a jede pozpátku před ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » pon pro 20, 2010 11:43 pm

Mě se to zatím nikdy nepovedl, vždycky jsem se pořádně namočil, ale byla to nepředstavitelná sranda +zasměje se. Už mu to jde o poznání lépe, protože se to zas tak moc neliší od toho co zná+ Taky bych řekl že to bez magie nejde, ale zkoušet to člověk musí +zaxichtí se na ni+ Jen se tu moc nepředváděj nebo nebouráš do stropu a pak já budu muset ošetřovat tebe. Mohly bychom si hrát na pacientku a léčitele +plánuje s veselím úsměvem+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon pro 20, 2010 11:48 pm

No jo, ale s magií by to bylo moc jednoduchý. to se musí vymyslet nějak věděcky. +usměje se a udělá takovou kostrbatou otočku, zas tak jí to nejde, zakrouží tam a zastaví u něj+ Pacientku a léčitele, jo? +uculí se+ A měl bys nějaké speciální léčebné metody?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 21, 2010 12:00 am

Samozřejmě +obejme ji kolem pasu+ Skládaly by se ze spousty něžností. Dlouhodobé péče a samozřejmě pobytu na lůžku. Ten je nejdůležitější když se chce člověk rychle uzdravit +mluví smrtelně vážně+ Ale nejdřív si musím vypěstovat plnovous, pořídit brýle, dýmku a dlouhé roucho, abych vypadal správně autoritativně +vypne hruď a natočí hlavu na stranu+ Myslíš že by mi to slušelo?
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 21, 2010 12:05 am

To zní lákavě, možná si něco udělám. +dá mu pusu+ Plnovous? +pokusí si to představit a má co dělat aby se nezačala smát+ Ehmmm, možná bez toho plnovousu prosím, jinak ti slibuju, že budeš mít mou plnou autoritu. ++ještě jednou mu dá pusu na rty a zase jde bruslit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 21, 2010 12:12 am

Ale plnovous je právě to co dodá člověku ten správně inteligentní vzhled. Nebo to být čaroděj, případně někdo podobný +docela rychle jí dožene. Už mu to jde dobře+ Něco na zahřání? +podá jí placatku, aby si přihnula a předjede ji+ Teď mi prozraď od kdy nemám nad tebou autoritu? +zatváří se velmi vznešeně, až na to že je to spíše k smíchu+ Já mám přece přirozené charisma.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 21, 2010 12:24 am

Jů, díky. +napije se a vrátí mu placatku+ Charisma máš nepochybně plno, obzvlášť když nemáš košili. +nějak tu představu nemůže dostat z hlavy+ Autoritu nemáš asi proto, že jsi tak ukecaný. +uculí se+ Ale možná to taky bude tím, že než přísný, tak jsi spíš milý a laskavý. +přijede až k němu+ A jsi sexy.

(pm)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 21, 2010 8:59 pm

Tak to bude asi ten problém. Obvykle se po světě pohybuji v košili, dokonce ve vestě nebo kožešině, když je zima. Aby mi neumrzl zadek +napije se taky, aby mu pro změnu rozmrzl+ Myslíš že kdybych byl zasmušilí, mlčenliví a vážný že bych měl autority více? Copak politici a státníci nemají autoritu? Ti se přeci také živí právě tím že hodně mluví, ale málo řeknou a ještě míň udělají. Pravda ale je že milí a laskaví rozhodně nejsou, ba bych spíše řekl že jsou docela dost často velmi nemilí jak lidem tak bohům +povytáhne překvapeně obě obočí tak vysoko že mu zmizí pod čepicí+ Tak nevím co to slovo znamená, ale jsem si jist že je to pochvala.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 21, 2010 9:03 pm

Politici mají peníze. +přitiskne se k němu a pošeptá mu do ucha+ To slovo znamená, že jsi velmi smyslný a přitažlivý.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí