Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 3:00 pm

+Se smíchem zakroutí hlavou+ Moje nejhorší ráno bylo když jsem se probudil v chlívě u svojí klisny, bez kalhot a s každou botou jinou +směje se ještě víc+ Ty jsi tak roztomile naivní a všechno mi uvěříš! +políbí jí do vlasů+ Žádný hrb samozřejmě nemáš, ty jsou totiž naprosto dokonale krásná +promne si ruce+ Buď pojďme jezdit nebo domů. Začínají mi umrzat všechny části těla které nějak vyčuhují ven +dýchne si na prsty+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Jessica » stř pro 22, 2010 7:41 pm

Já už taky docela mrznu. Vy si dělejte co chcete, já jdu dělat ten punč. +usměje se na ně a táhne Byrona ke kraji, kde si sundají brusle+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 7:46 pm

Tak jo, tak už půjdem. Je už pozdě a zítra je taky den. +usměje se na Marigolda, a obejme ho+ Ale počkej ještě chvilku. Na krátký polibek. +prosebně na něj koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 9:07 pm

+Usměje se a pohladí ji po tváři+ Klidně tu počkám i na dlouhý polibek, protože při tom se hezky zahřeju +těsně si jí obejme, hlavně aby nespadli, a dlouze políbí. Jemně, intenzivně, dává do toho dotyku velký kus sebe, něhu a veškerý cit. Je to polibek co skutečně zahřeje+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř pro 22, 2010 9:39 pm

+oplácí mu polibek, něžně a intenzivně a pevně ho objímá+ Děkuji. +usměje se na něj+ Chytne ho za ruku a bruslí k okraji kluziště a pak si sundá brusle a odnese je do stájí+ Já se tak těšim na zítra na Vánoce. (jakože zítra, se vyspíme a pak budou Vánoce) Ještě, kdyby přijel ten brácha a bylo by to dokonalý. +chytne ho za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » stř pro 22, 2010 9:55 pm

To by tu bylo lidu jak na jarmarku +sundá brusle, málem přitom padne do sněhu, ale jen málem+ Jednou z mých předností by konečně mohla být zručnost akrobata +zabrblá si pod vousy+ Tak pojď do tepla +obejme jí kolem ramen, aby jí trochu zahřál a vede k Tvrzi+

(Tak je odlifruj do ložnice ;) )
Marigold
Člověk

Příspěvekod Marigold » úte pro 28, 2010 10:18 pm

+Vejde dovnitř a poohlíží se po koních, chvilku se zastaví v místě kde by měla být Klepne potom zakroutí hlavou a jde dál.+
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 28, 2010 10:22 pm

+přijde do stájí, Mefisto je už nachystaný a podupává kopytem, Wenai k němu přijde a pohladí ho+ Nazdar koni, těšíš se? +usměje se+ Já se taky těšim. +upevní na něj loutnu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Marigold » úte pro 28, 2010 10:57 pm

+Vykoukne spoza jednoho dřevěného loupku+ Kterého si můžu pujčit? +zeptá se přímo+ Potřebuji nějakého co mě nerozdupe na kousíšky, je přátelský, má rád chleba. Nemusí být nijak rychlí, pěkný ani mladý +vyjmenovává svoje požadavky na koně+ Můj stařičký koníček mi umřel +posmutní+ tak už delší dobu cestuji pěšky.
Marigold
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte pro 28, 2010 11:07 pm

Já mám jenom klidný koně. Kromě Gelsominy, ta je pěkně divoká a stejně je Ješť.. +ani to nedopoví, jen nakrčí nos+ No můžeš si vzít +jde kolem stání až k jedné, kde stojí hnědák s bílou lysinou, je vysoký a statný+ Mozarta. +ukáže na něj+ Ten je vklidu. Nebo Potkana. +ukáže na menšího jablečňáka, který vypadá jako její kůň+ Ten už je sice starší, ale je mu všechno úplně jedno i kdyby se kolem něj hroutily domy tak ho to nevyděsí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí