Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 03, 2011 9:17 pm

+Jak se rozjede Wenain kůň, ten její udělá to samé, aniž by ho k tomu musela nějak nutit. Tak jdou pomalu vedle sebe a kim se rozhlíží kolem, všude kam Wenai ukazuje.+ Je tu klid. +přikývne a zhluboka se nadechne, protože ve vzduchu cítit opadané listí a pomalu se blížící podzim.+ Uměla bych si tady představit dovolenou, když bych si chtěla odpočinout od toho chaosu ve velkoměstě. +koukne na ni, usměje se. Jednou rukou pustí uzdu a chytne ji za ruku.+ Moc často jsem ale nechodíváš, nebo ano?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 03, 2011 10:15 pm

Já to tu mám ráda. +usměje se, pak koukne na ruku, za kterou ji vzala a usměje se na Kim, protože to samý zrovna chtěla udělat ona+ Tak teď budem odpočívat od chaosu velkoměsta a pak se tam vrátíme ve velkým stylu a uděláme nějakej mejdan, ne? +mrkne na ni+ Ne, moc často tu nejsem. Samotnou mě to tady nebaví.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 03, 2011 10:52 pm

To se nedivím. +taky se usměje.+ Jo, to by bylo super. +rozzáří se.+ Vlastně mě nedávno napadlo, že jsme se spolu opíjeli snad jenom když jsme se potkaly. +uculí se, jak si na to vzpomene.+ Ale teď si tady budem spolu užívat. +v očích jí zajiskří.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 03, 2011 11:04 pm

No jo. +zavzpomíná+ To bylo dobrý. Strašně ses mi líbila a tak jsem byla pěkně nervní a myslím, že jsem blábolila. +zasměje se+ Měla jsem strach, že jsi na kluky. +kousne se do rku a koukne na krk Mefista a prohrábne mu druhou rukou hřívu a pořád ji drží za ruku, pak se na ni koukne a mrkne+ Budeme si užívat. +zašeptá spiklenecky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 03, 2011 11:36 pm

Ne, neblábolila, aspoň si na nic takového nepamatuju. Tedy... +zasměje se.+ v podstatě si z toho večera až tak moc nepamatuju,.+ Usměje se na ni.+ Vážně? Ty ses mi taky hned líbila, ani nevíš jak moc. +palcem ji pohladí po hřbetu ruky.+ Máš na mysli nějaké konkrétní užívání? +zašeptá taky a taky se zatváří spiklenecky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 04, 2011 7:30 pm

+usměje se na ni a je vidět, že ji to potěšilo, že se jí líbila+ Konkrétní ani ne. Spíš budem dělat, co se nám zrovna chce a kde se nám chce. +pokrčí rameny+ Žádnej stres, spěch a tak. Budem pít děsně drahý víno a milovat se na kulečníkovim stole. +mrkne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 04, 2011 10:55 pm

+Zasměje se a spiklenecky jí zajiskří v očích.+ Vy máte i kulečníkový stůl, jo?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 04, 2011 10:58 pm

+v očích jí blýskne+ My máme všechno, na čem se dají dělat nemravnosti. +políbí ji na hřbet ruky, pak ji pomalu pustí+ Projedem se? +koukne na ni tázavě a pak popožene koně do klusu a pomalu klusají po cestě, konec lesa už je na dohled+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » úte říj 04, 2011 11:01 pm

+Zasměje se.+ Tak to jsem velice zvědavá, na co všechno u vás narazím. +když se Wenai zeptá, jestli se projedou, opět znejistí.+ Ehm... no tak jo... +ale než to dořekne, její klisna se už dá taky do cvalu, tak se jenom pevně chytne uzdy a zároveň sedla a snaží se nespadnout.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte říj 04, 2011 11:07 pm

+uklidní koně jenom do klusu, aby Kim nespadla a pořád se za ní ohlíží, na konci lesa zastaví a koukne na ni+ V pohodě? Měla jsi na mě křiknout, že nechceš. +přijde s koněm k ní a starostlivě na ni koukne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí