Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 09, 2011 11:07 am

+Usměje se.+ Víš, že jsi hrozně roztomilá, když se snažíš ovládat? +řekne s úculem. Políbí ji na tvář a ruku stáhne, aby jí to nestěžovala. Ruku jí položí tedy aspoň na koleno. Dokouří a napije se opět piva.+ Dýně? +zasměje se nad tím tématem, ale pak odpoví.+ No, netuším jaká je letošní úroda, ale takovou jednu dýni bychom si vydlabat mohly. Já to dělal snad jenom jednou, ale to už bylo hodně dávno.
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 09, 2011 11:30 am

Ty jsi nedlabala dýně? Já to dělám každej rok. No jo, já vím, že je to poněkud dětinský, ale mě to baví. Pak v ní zapálím svíčku a pozoruju ducha opilce Jacka, jak jde domů. +usměje se na ni trochu s obavou, co si o ní bude myslet+ Já vim. +řekne pak a sklopí oči do klína+
Roztomilá? +Vykulí na ni oči a začne se durdit+ To odvoláš, odvolej to nebo... tě zlechtám! nebo ti vypiju pivo. +dělá, že ji chce začít lechtat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 09, 2011 11:52 am

Ne. +pokroutí hlavou.+ Já si myslím, že je to hezké. Taky bych to dělala, ale... nevím, buď nikdy nebyla nikde dýně, nebo nebylo s kým, nebo proč. +pokrčí rameny. Zasměje se.+ Nic odvolávat nebudu, protože teď si ještě roztomilejší. +provokativně jí hledí do očí, s úculem na tváři a čeká, jestli Wenai splní své vyhrůžky.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 09, 2011 1:50 pm

Áááá, já tě zlechtám. +rozhodne se a začne ji lechtat na bocích, směje se u toho a kouká, jestli ji to dost vytrestalo+ Odvolej to. +vrčí naoko výhružně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 09, 2011 2:41 pm

+Nejdřív se tváří hrdinsky, ale když ji začne Wenai lechtat na bocích, nevydrží to, začne se smát, kroutit a snaží se jí chytnout ruce.+ Ne... neeee... +zaskučí a směje se. Ale odvolat to nemá v úmyslu.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned říj 09, 2011 4:24 pm

Co? Ne? No počkej doma, tam si na tobě pořádně smlsnu. +zasměje se a konečně ji přestane lechtat+ Budu tě mučit dokud to neodvoláš. Já, +ukáže na sebe+ totiž v žádným, ale opravdu žádným případě roztomilá nejsem. +udělá šilhavej škleb+ Vidíš? Nejsem. +napije se piva+ Dáme jen pár piv a pudem?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » ned říj 09, 2011 9:55 pm

Ne. +zopakuje a taky se směje. Když ji Wenai přestane lechtat, konečně se pořádné nadechne.+ To jsem zvědavá. +zasměje se a v očích jí zajiskří.+ Už se na to těším. +uculí se.+ Ale jsi! +nenechá se zviklat a taky na ni zašilhá a vyplázne jazyk, ale nepřestává se culit.+ Jo, s tím souhlasím.+ přikývne a jako důkaz svých slov dopije zbylou půlku svého piva na jeden zátah.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 10, 2011 12:57 pm

Máš se na co těšit. +taky skoro dopije svoje pivo a hned pčed ně hospodský postaví dvě další+ Hmmm. +koukne na Kim+ Tohle asi budem muset vypít taky. +zasměje se a koukne ven malým okýnkem+ Začíná tam nějak foukat... +zašklebí se+ Snad to stihnem. +v tom se otevřou dveře a dovnitř to přifoukne několik lidí, mužů, starších a každý z nich má nějaký hudební nástroj, housle, flétnu a bodhrán, halasně se s každým zdraví+ Co to je? +koukne zmateně na Kim+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » pon říj 10, 2011 10:15 pm

Tomu říkám obsluha. +překvapeně zamrká, když před ní přistane další pivo.+ Jen aby to nedopadlo tak, že odtud neodejdeme po vlastních. +zasměje se a taky koukne ven okénkem.+ Jen aby nezačalo pršet. +řekne a pak taky jenom Překvapeně kouká na tu společnost, co se tam najednou objevila.+ Netuším. +pokrčí rameny a taky na ni koukne.+ Ty jsi tady domácí. +mrkne na ni.+ Myslíš, že nám něco zahrajou? +kývne hlavou k nástrojům.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon říj 10, 2011 10:47 pm

To snad ne, vždycky se nám ještě podařilo odejít. Kdyžtak nám zapřáhnou vlečku za koně a ty už nás domů dovezou. +zasměje se, když si to představí+ Pršet snad ještě nebude. +koukne z okna, lehce zamračená a pak přejede pohledem po lidech+ No... já nevim... asi jo. +řekne pak s jistotou, když vidí, jak si hlápek začal ladit skřipky+ Chceš si to poslechnout? +napije se piva a zapálí si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí