Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 6:18 pm

+vezme si prsten a už je z toho trochu nervní a trochu se jí klepe ruka, když ho chytne za ruku, na kterou mu pak navlíkne prsten+ Slibuji ti Marie, že s tebou budu v nemoci i zdraví, v chudobě i v bohatství, v jakékoliv době co přijde. +zopakuje a navlíkne mu prsten+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 6:21 pm

Otec Callas: +Usměje se na Wenai, vidí jak je nervozní a tak ji pohledem zkouší utišit+ jste statečná +broukne potichu+ výborně! Pane Mariusi Notte, +nabídne mu prsten pro Wenai+ opakujte prosím po mě. Já Marius Nott, slibuji že s tebou budu v nemoci i v zdraví, v bohatství i v chudobě, v jakékoliv době co přijde
Okolí

Příspěvekod Locke Lamora » ned kvě 27, 2012 6:23 pm

+Uchopí malý kroužek a jemně ho promne v prstech, ruku má jistou, podívá se jí do očí a v těch jeho se zračí cosi...+ Já Marius Nott, ti slibuji Wenai, že s tebou budu v nemoci i zdraví, bohatství i chudobě, v jakékoliv době co přijde. +povytáhne koutky úst a pomalu jí nasadí prstýnek na prsteníček+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 6:24 pm

+pohledem těká mezi tím prstenem a Lockem a strašně se jí chce odtud utéct, snaží se pravidelně dýchat, ale moc jí to nejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod David Stadler » ned kvě 27, 2012 6:27 pm

yohannka: No moc se v tom necítím..ale tak jednou dvakrát za život..mě to snad nezabije..
+usměje se a vezme si poněkud větší pusinku, ale pořád v rámci slušnosti a koukne k oltářu+ ale jo...hlavně aby bylo pěkný to co příde potom.
+ + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +
David Stadler
Security

Příspěvekod Okolí » ned kvě 27, 2012 6:27 pm

Otec Callas: Vážení svatební hosté, byli jsme svědky slibu a výměny prstenů, prosím povstaňte +naznačí jim rukama s dlaněmi obrácenými vzhůru+ Wenai, odpověz co ti říká tvé srdce, staneš se manželkou Mariuse na věky a věčné časy? +a snad všechny oči se teď upírají na Wenai v nejdůležitějším okamžiku dne+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 6:31 pm

+pohodí hlavou a sevře pevněji Lockeho ruce+ Ts, mě ani nehne! +ušklíbne se na Phillipu a v tom se i s Lockem přemístí pryč, jen to práskne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned kvě 27, 2012 6:32 pm

+Napjetím skoro ani nedýchá, jenom se dívá na Wenai, a jak to uslyší začne se nahlas smát, drží ji pevně, ještě se otočí, udělá na Phillipu dlouhej nos a vtu ránu jsou pryč+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » ned kvě 27, 2012 6:32 pm

David Stadler píše:yohannka: No moc se v tom necítím..ale tak jednou dvakrát za život..mě to snad nezabije..
+usměje se a vezme si poněkud větší pusinku, ale pořád v rámci slušnosti a koukne k oltářu+ ale jo...hlavně aby bylo pěkný to co příde potom.

no je fakt, že k tobě jdou nejvíc maskáče a triko.. nebo jenom maskáče +uculuje se a dá mu ještě pusinku+ myslíš, a žili šťastně až do smrti? +povstanou a přitom se ho drží za pacenu+ uhm... nooo... +zírá+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned kvě 27, 2012 6:35 pm

To je skandál! +vykřikne Phillipa a vzápětí omdlí na mladého pana Notta, ale hned zase se dá dokupy a začne tam lítat jak fůrie, letí k Syrianě a začne s ní cloumat+ Kam zmizela! okamžitě mi to řekni! +ječí na ni+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí