Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 2:51 pm

Isamun: +Vytřeští na něj oči.+ Cože? Pochybuju, že by se věšela nebo topila. Divim se, že nejsem ještě mrtvej já. Je to pěkná dračice....+Jen lehce se pousměje a pak nasadí konverzační tón.+ A proč pláče tomu taky nerozumím....A nebo jo, ale měla by přemýšlet, než něco udělá. Znáš to u ní? Asi jo, že? Je jak neřízená střela....A Moll začíná být pěkně infantilní. Se divim, že ti ještě nanavlíká korálky. +Protočí oči nad oběma.+ Hele, vážně ten utrejch zabral, už je mi docela dobře.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob dub 03, 2010 3:02 pm

Wen: takže neobchodujete? hmmm. a udělá oči a zvedne obočí. a nechtěla byste to zkusit?
áha! jasně - vy musíte za nevěstou... a by si to nerozmylela? no, tak zatím...

Fab: koukne na něj schovívavě. přemýšlet, než něco udělá? Tirage? zavrtí hlavou nad jeho naivitou. chceš vidět jizvy? a hned ukazuje hřbet ruky, k dalším se zatím nepropracuje. ale co jsem tak zaslechl... o sestřičkách... Tir je strašně cholerická, ale hystrerka ne. musela mít aspoň trochu důvod. vím to, protože jsem ji vytáčel dost dlouho na to, abych věděl, jak zabere. a Molly je zlatá holka. usměje se spokojeně. chlape, jestli ty nebudeš natvrdlej... takovou mít vedle sebe a nic... je dost rád, že si do té chvíle Fab nevšiml Mollyiných kvalit, které on odhalil prakticky hned :D . tak líp? no, gratuluju. přeci jen jsme na svatbě - jídla a pití... mrkne na Faba. konec konců i ženskejch... proč mě nezvali dřív?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 3:09 pm

Isamun: +Prohlíží jizvu.+ Šroubovák? Něco už jsem zaslechl. Poslechni, sestřičky jsou tabu. A jedna je děsnější než druhá ještě ke všemu. Jo, pěkný jsou dost, ale slepičí mozečky. +Rozhlíží se po jídle a pití, jak mu otrnulo.+ Hele, každou chvíli mám zablokovaný záda. A když není v práci Moll, tak mě musí někdo narovnat. Katty to umí dobře. Jo..Katty...nech si od Molly vyprávět o jejích kvalitách! +Zašklebí se při myšlence na Moll.+ Zlatá to zas Moll je, ale něco s ní mít? Připadal bych si, že zdolávám ledovec. Vážně vod tý doby, jí utekl muž...+zarazí se a přemýšlí, zda Sam už tuhle historku zná, či ne.+ V každým případě, myslím, že jsou s Tir jako perla a fazole. Jo, a já mám perlu...i když nejradši bych ten svůj poklad nechal teď pár dní pod zámkem..
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 3:13 pm

+spěchá přes zahradu k baru+ Viktore Briane Lafayette ustup od toho baru! Tak šup. Hele posaď se tady k Otci FitzDavidovi. Otče prosím vás, dejte mi na něj pozor. To víte, nervozní ženich. +usměje se mile+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Otec FitzDavid » sob dub 03, 2010 3:15 pm

Ale to víš že dám, děvenko. +usměje se na ni a poplácá ji po ruce+ Viktore, vstupuješ do nádherné brány manželství. +začne+ Není důvod k obavám.
Otec FitzDavid

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 03, 2010 3:16 pm

+hodí nepěkný pohled k Wenai a pak se zadívá na Otce+ Jistě Otče, ale to víte. Nemůžu si pomoct.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Otec FitzDavid » sob dub 03, 2010 3:18 pm

Pojď se projít, synu. Povím ti jeden příběh. +starou ale energickou rukou ho chytne a někam ho odvádí+
Otec FitzDavid

Příspěvekod Isamun » sob dub 03, 2010 3:19 pm

Fab: největší sranda je, že jsi byl varován a nevěřil... perla - jo, to jo! zlatý luštěniny! směje se pobaveně, že se ještě perla Fabovi předvede. jo, o tý jedný Molly už něco říkala... a vždycky jsem si říkal, že na sestřičky je spíš pěknej pohled, než co jinýho... záda? na to je dobrý cvičit. a naopak jisté, hmm, pohyby tomu nijak zvlášť neprospívají. zatváří se, jaké pohyby. jsou věci, na který se raděj neptám a ani si je nepředstavuju, ale musím říct, že třeba při tréningu boje je naše malá skoro nezničitelná... má hroznou výdrž... hroznou. otřese se a raději se taky vrhne na lahůdky nabízené. chvíli se cpe a pak naváže. no, slova "bývalý manžel" už taky padla. měl bych vědět něco víc?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 3:27 pm

Isamun: O Tiřině výdrži vím svý...+utrousí a hrozně se cpe, protože je vyhladovělý.+ A já cvičím...náhodou...někdy...docela na to pomáhá baletní průprava z dětství. Matka ze mě chtěla mít tanečníka...+protočí oči.+ No, bývalý manžel jí utekl s takovou blondýnou, co vypadala jako nafukovací panna a rozumu měla asi tak stejně. Ale Tej její žárlil, že Molly hodně pracuje. Dneska už se zklidnila a tolik nepracuje...hlavně poslední dobou...nepracuje skoro vůbec...+odfrkne.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob dub 03, 2010 3:44 pm

Fab: lehce se přidusí jednohubkou při slovech "baletní průprava". to je mi pěkné! to rychle zapadneš... mám naše holky moc rád, ale když je to občas popadne, tak se i s Morfeem raděj dekujeme. někdy, třeba při vaření, nebo úklidu, si pustěj hudbu, zpívají a tančí k tomu a vypadá to jak bláznivej muzikál. hrozný je, když zpívají i pokyny pro nás! kam se hrabou noční můry na árii na známé melodie a na téma "Isamune, vynes koš!". to jsou prostě nové dimenze hrůzy... upře vážný, až tragický pohled na Fabiena. možná bys měl využít situace a utéct. ale ona si tě stajně najde, propadls peklu. má už trochu upito a přehání a mluví pravdu. ona bere všechno hrozně vážně... tý se už nezbavíš... a dál pije a cpe se.
no jo, blondýny bez mozku... to je hrozná zvěř... trochu ztratí nátisk, co měl při líčení domácího pekla a jejich praštěnejch holek. a zesmutní. pak mu kmitne v očích naděje. tak kde je ta Molly? říkala, že přijde... rozhlíží se po Moll, nebo po nějaké nezávazné zábavě.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí