Všude kolem

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Všude kolem

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 25, 2012 1:20 am

Ne, nebyl jsem k tomu vychováván. Do služeb Pána zla jsem se dal před léty, když Mistr povolával odvážné muže do svých řad. Byl jsem mladý a zapálený pro jeho cíle +prozradí jí+ A jaké jsou ty tvé? Slyšel jsem, že docela dobře šermuješ.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 1:59 pm

Vážně? +zeptá se ho se zájmem+ A co na to tvoji rodiče? No jo. +prikyvne+ sermuju jednoruckou a jedenapulkou. V dykach tesacich a stilletech se taky vyznam. Mám radši meče a chladný zbraně vůbec. Je to takový osobnejzi když někoho... +dlani naznačí podriznuti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 25, 2012 9:00 pm

Rodiče nebyli proti. Dokonce se po mém vstupu do služeb Pána zla přidali na jeho stranu. Podporovali ho finančně a mně poskytli nadstandartní výcvik a studium, abych patřil k nejlepším smrtijedům vůbec. Za vše, co dnes umím, vděčím hlavně jim +napije se zhluboka, nějak mu vyprahlo+ No vida... tak to máme společného koníčka. Jsem vášnivý sběratel chladných zbraní a ještě vášnivěji je používám +zasvítí mu oči při těch slovech+ Musím tě někdy pozvat k sobě, abych ti ukázal svoji sbírku. Jsem zvědav, co umíš. Mohli bychom si dát malý přátelský souboj +mrkne na ni šibalsky+ Neříkej, žes by to dokázala +rozesměje se, když Wenai naznačí podříznutí krku+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned lis 25, 2012 10:32 pm

+se zaujetím ho poslouchá a vážně přikyvuje+ To se máš, že ti takové zaujetí vydrželo celej život. +taky se napije+ Já bych už ani na prstech nespočítala čím vším jsem kdy chtěla být. +mávne rukou+ Sbírku? Taky máme na Tvrzi slušou hromádku. Já osobně je nesbírám, ale u nás se prostě nikdy nic nevyhodí. +zasměje se+ Ale nemysli si, že na mě budeš machrovat. +zašermuje mu prstem před obličejem+ Proč si myslíš, že bych to nedokázala, myslíš, že na zabíjení má patent jenom pán zla?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 26, 2012 4:05 pm

Proč by ne... je to smysl mého života. Když se mi nedaří v lásce, tak alespoň v práci +ušklíbne se smířeně+ Vážně? Tak to bych rád viděl. Ale slyšel jsem, že tam už nebydlíš +asi čte bulvár+ Já a machrovat? Určitě nejsem v šermu tak dobrý jako ty +culí se pobaveně, ale sebevědomí mu přímo srší z očí+ No jen že na to moc nevypadáš... že bys dokázala někoho podříznout jako sele.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 4:13 pm

+dojde jí, že má Tony pravdu, protože tu informaci nějak vytěsnila, jak byla v pohodě a bavila se, tak se zatváří trochu smutně+ No jo, brácha mě vyhodil. +zamumlá a poškrábe se ve vlasech+ Se vší pravděpodobností jsi lepší než já. +usměje se na něj trochu+ Ale jenom proto, že v poslední době moc necvičím. +aby si nemyslel+ No jistě, že na to nevypaddám. +nakloní se k němu a zatváří se nanejvýš spiklenecky+ Mimikry, jasný? +zamrká na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon lis 26, 2012 7:41 pm

+všimne si, jak posmutní a zamrzí ho, že jí to připomínal+ Vykašli se na něj. Vůbec nepochybuji, že se dokážeš o sebe postarat i bez něj. A usměj se... úsměv ti sluší víc +laškovně ji dloubne do žeber a pak jí dolije sklenku rumu na zlepšení nálady+ Tak mimikry? No, funguje to skvěle, když jsi oblafla i mně +zasměje se+ Čím vším ještě blafuješ? +chvíli ji pozoruje přes hranu své sklenky, než se z ní napije+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon lis 26, 2012 8:39 pm

Jako jasné že dokážu... Ale chybí mi. +povzdechne si ale nakonec se na něj usměje, vezme si tu sklenici, pritukne si s ním a pak se napije+ přece ti to nemuzu všechno hned vyklopit to by nebyla žádná hra. + zasmeje se+ O to tu přece jde. Každý hlupák si spočítá sílu, ale musíš počítat s tím, co nevidíš. A bát se toho, co nevíš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte lis 27, 2012 5:26 pm

Hm... líbí se mi tajemné ženy, u kterých nevím, co mohu od nich čekat +usměje se spiklenecky+ Rád odkrývám to jejich tajemství... pomalu... cíleně... s jasným záměrem. Jako když odtrháváš okvětí růže, aby ses dostala až k tomu, co je uvnitř ní +pak se pobaveně uchechtne+ Jen abys mě při tom souboji neprobodla mečem dřív, než to stačím zjistit.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte lis 27, 2012 5:40 pm

+sleduje ho, když mluví a usmívá se, trochu a tajemně, jako by mu dávala najevo, že to je přesně ono+ Tak to se budeš muset snažit a předvést všechen svůj šermířský um. +mrkne na něj přes okraj skleničky, než se zase napije+ Kdy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí