Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Neferet » sob dub 03, 2010 10:42 pm

+chvíli kouká na Styx s Lanou na parketu, mírně zakroutí hlavou, otočí hlavou na druhou stranu, hodí nohu přes nohu a začne upíjet víno+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 10:43 pm

+musí se tomu fakt zasmát+ Čarokrásná, je tady toliko sladkomin, to byl ten dort čokoládový jenom jeden? A na nic jiného nemáš chuť +troufne si a udělá s ní otočku+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Fabien » sob dub 03, 2010 10:44 pm

Tir: +Zchladne tak rychle, jak se zahřál. Vyděšeně na ni kouká, jak zvrací, dá tomu pět vteřin, než mu to došrotuje a vrhne se za ní.+ Co ti je? Tir...ještěrko? +Zvolna mu dopochodovává, že ji miluje.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Isamun » sob dub 03, 2010 10:45 pm

Molly: tady taky člověku nic nedopřejou... má připomínky a raděj si teda začne hrát s jejími vlasy, aby měl ruce nad stolem. já to raděj neslyším. zastříhá ušima a otočí se k Fabovi a Tir. Molly, průšvih, Tir se dostává do obrátek... jsem myslel, že hodí zadkem a ještěrkou a bude to vyřízený. ale tohle se mi nelíbí, já už vidím, co vyzařuje, to je špatný... kdybych zmizel, tak na mě, prosím, počkej tady, nebo u mě. tohle jsem teda fakt nečekal... je vidět, že má fakt starosti. ona je schponá ublížit sobě i ostatním... snad teda ne, ale dokázala by to... co ten Fabien je zač, že spolu tvoří tak explozivní směs?
Naposledy upravil Isamun dne úte dub 06, 2010 5:14 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 10:48 pm

Charlie: Oči se jí zalesknou vzrušením nad představou těch věcí. Hmm...tak to se už moc těším. Do toho pekla. Zavrní, ještě mu jazýčkem přejede přes rty, pak se rychle prosmekne kolem něj a tanečním krokem jde pro chlast. Za chvilku se už vrací a před ní levituje tequilla, zlatá i stříbrná, zmíněný zlaťásek, finská vodka s příchutí limetky, irská whiskey, skotská a merlinví co tam ještě je. Pěkně to poskládá před ně, sedne si a přejede tu řadu pohledem. Hmm...tak čím začnem? Kukne na něj uličnicky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 10:51 pm

Sam: +Rychle se otočí po těch dvou pošucích.+ A jeje, do háje....nevím co tir, ale Fab je těsně před výbuchem...+zakryje si rukou ústa ve zděšení z toho, co vidí.+ On...je dost divokej a ...vpomeň na moji jizvu na krku. Prostě ...no, ti se teda hledali...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 10:52 pm

Vzhůru do Pekla sleduje ji lačným pohledem. Když zmizí dá si ještě poslední sousto, prtoože tuší, že dneska už se moc nenají. Pobaveně sleduje, co to všechno Rebecca přinesla a musí se fakt usmát Kdy že jsi to byla naposledy opilá? zeptá se smíchem v hlase No pro začátek nějakým lepidlem. Třeba tím zlatým sirupem navrhne a zapálí si cigaretu
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 10:52 pm

Ale já jsem si na něj dělala chutě. +po otočce se k němu zase přitiskne+ Na tebe, ale to bude ještě trvat. Támhle někdo zvrací. +nakrčí nos+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » sob dub 03, 2010 10:52 pm

rozhlídne se Koukám, že se začíná tančit. Už toho nech sebere golux talířek s jídlem víš, jak budeš vypadat? Pojď si zatančit vleče ji na parket, tam ji obejme a tančí s ní Podívej, všude kolem tolik lásky... kouká na Beccu s Charliem, na Mollyz s Isamunem, na Wenai s Geraltem, na Styx s Lanou... :-)
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » sob dub 03, 2010 10:54 pm

trošku hekne, jak je nacpaná Teda, jestli se nepozvracím, tak to bude zázrak... jako támhle Tir, chuděrka... a netoč se mnou tolik pevně se ho chytne
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí