Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod John Wilmot » sob dub 03, 2010 11:36 pm

Neferet: Jsem si jist, že tančíte výborně. +odvede si ji na parket lehce se ukloní a začnou tančit+ Je to čest tančit s tak okouzlující dámou, opravdu. +usměje se+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob dub 03, 2010 11:38 pm

+pojedli, popili, poblahopřáli, předali dary a odfrčeli zase dom ;o) +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob dub 03, 2010 11:42 pm

Kopne do sebe panáka a už jim leje druhého, ale něčeho jiného To tedy jo, mají tu nejlepší vodku, co jsem kdy pil. I když Ruský standard vzpomene na pití co měli v Rumunsku ten byl taky moc a moc dobrej. No jo, jen at si užívají, na prcky už zadělané mají, takže můžou řádit celou noc Pak na ni vykulí oči a je rád že nic nepil, protože by se asi udusil Ehm, Becs, neuraz se, ale já se nechci ženit podotkne nesměle a pro jistotu si ji přitáhne blíž a hluboce ji políbí Jestli pak ti to nezačíná stoupat do té tvojí krásné hlavinky střapaté co? olíbne ji
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Geralt » sob dub 03, 2010 11:48 pm

Ty jsi pro mě nejúžasnější furt +pak se podívá kdo to řve a zjistí že upírka, tak se zašklebí, ale jde s Wenai+ slečno Altamirano +pozdraví ji a Wenainu poznámku o nejlepších tanečnících nechá být+
Geralt, Gwynbleidd, Vatt'ghern - říkejte mi jak chcete. Já jsem Zaklínač

Va´esse deireádh aep eigean
Geralt
Zaklínač

Příspěvekod Neferet » sob dub 03, 2010 11:48 pm

Wilmot: Sem zvědavá, co bude říkat, až vám pošlapu boty. +pousměje se a nechá se vést+ Děkuji vám za kompliment. +mírně se usmívá+ Tak jak se vám zde zatím líbí?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob dub 03, 2010 11:50 pm

Charlie: Nemyslím svatbou ty Dráče. Zamračí se na něj a rozpustile ho líbne na nos. Myslím tím, co se obvykle dělá, na svatební noci, nebo v kteroukoliv jinou noc, kterou trávíš s někým, kdo tě neskutečně přitahuje. Zašeptá a políbí ho, na rtech stále chuť vodky. Jistě, že začíná. Souhlasně kývne. Tobě ne? Zadívá se na něj a zkouší odhadnout, jestli je opilej.

Geralt: Ale jakápak slečna. Jsem Rebecca, Beccy, Beccs, Reb... Stačí si jen vybrat. Jo už začíná být fakt nalitá:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod mollyz » sob dub 03, 2010 11:56 pm

Isamun píše:Molly: natahuje krk. mě by nevadilo, kdyby se porvali, to by byla jejich věc. ale ta malá to tu ze vzteku dokáže tředba - já nevím, podpálit. ona se mění v oheň, jako v živel. a to je pak teda fakt průser. a jak se změní, tak se s ní nedohodneš, přestává být člověkem. fakt to není sranda. ona není z našeho světa. ani z tohoto. pomalu vstává a když vidí, jak Tir zvrací, pochopí, že už je to dobrý, k výbuchu nedojde. no, snad to nějak... zase si sedne.
to je teda spestření programu... vydechne si a chytí Moll za ruku.

Sam: Počkej, Same. Přece je nemůžeme takhle nechat. Tir vypadá špatně...+zazmatkuje, ale chápe, že Sam ji zná líp a když vidí, že už je klidnější.+ Mají se rádi...dopadne to dobře, viď? +Ptá se jako malá holka.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 03, 2010 11:59 pm

Jasně, já jsem nejúžasnější jako pro všechny. +taky už je nadraná, tak je strašně sebevědomá+ Nardar, Charlie. +zaculí se na něj+ Co dělá brácha?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned dub 04, 2010 12:00 am

Tirage píše:Fab: kouká se na něj cize a zle. nevíš, o čem mluvíš. nech mě, musím se dát dohromady... sezením ani vodou to nebude. musím to ze sebe dostat... podívá se na něj pro změnu trochu jako ta Tir, co zná. vrátím se. najdu tě... a poodejde a změní se v plamen, zahoří a zmizí.

Tir: Ještěrko...+zakřičí za ní. Jak zmizí, vrhne se do davu a hledá Isamuna. Uvidí ho u stolu s Moll a chytne ho za rameno.+

Sam: Kam šla? Do háje...proměnila se v oheň! Kde je? Jdu za ní! +Chová se poněkud nepříčetně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 04, 2010 12:01 am

To teda viditelně se mu ulevilo a neříkej mi dráče ty Vampýrečko oňufne jí krček Jo tááák, no tak ten zbytek beru všema deseti. Jenom jestli mi u toho neodpadneš kření se a dívá se na ni takovým zkoumavým pohledem Teda měla bys pít častěji, protože jsi krásně rozjetá už po pár panácích chytne ju majetnicky kolem pasu a kryje erekci za jejím zadečkem Já mám ještě dost velkou rezervu na to, abych byl opilý +pohladí ji po vláskách+

Wenai, moc vám to dneska sluší. Svatba se vám podařila. Který brácha? optá se a pak si vzpomene Jo Bill! no nejspíš někde prohání buchty pokrčí rameny
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí