Zahrady a les

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Zahrady a les

Příspěvekod Styx » ned dub 04, 2010 12:07 am

Lana: +hned se jí líp dýchá+ Upíří stisk - přestože ženský - je opravdu silný +řekne uznale+ Víš, nemám ráda, když má někdo nade mnou moc. To se docela bráním +vysvětluje+ To mi povídej, muži si pořád myslí, že jsou páni tvorstva. Nebudeme jim to vyvracet, že? +zachechtá se+ Jednou tě s mým vyvoleným moc ráda seznámím
(už hlavně kvůli tomu, že ses tehdy postavila na jeho stranu, když jsem řešila dilema, koho z těch dvou si vybrat, pamatuješ?;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 04, 2010 12:10 am

Charlie: To se neboj, možná že jsem nadraná, ale zvládám to. Zaculí se. No teď si zrovna nejsem jistá, jestli je to kouzlo trvalý, ale kdysi mi o něčem takových říkala Khurrem, moje ztracená kamarádka. Snad mluvila i o kouzle, díky kterému bych mohla jíst, ale to nejspíš kecala.. Zapřemýšlí, ale pak uličnicky zavrtí zadečkem v jeho klíně a dráždivě se o něj otírá. Vážně velkou? No to je dobře, někdo z nás musí být ten rozumnější. Dlouze ho políbí a nehty mu zlehka přejíždí vzadu na krku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » ned dub 04, 2010 12:16 am

Takže je všecko v pořádku a my tě můžeme dál uvádět do stavé méně pohybově zdatných a rozumově nemožných nalívá ji jakýmsi dalším chlastem a sám si přihne vodky přímo z láhve A to bys pak nemusela mít vůbec tu svou dietu? podiví se téda, to bysme spolem mohli aj míchané vajíčka z desíti, ne dvacíti když bysme na to byli dva. Sykavě se nadechne, když ho tak nepokrytě začne dráždit a prsty se jí zaboří do boků, až ji to musí zabolet Právě o ten rozum přicházím Rebecco její jméno spíš jen vydechne než řekne
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lanevra » ned dub 04, 2010 12:23 am

Styx: °Usměje se° To skutečně nebudeme, ještě by na nás zanevřeli °rozesměje se° I když, myslím že tohle skutečně nehrozí zas tak akutně °udělá otočku° Já jeho nesežeru. A co on mě? °usmívá se° Nebude se chtít zbavit krásné konkurence? °znovu se zasměje° Najsi už unavená Mazlíčku? °ptá se, vždyť už se plouží po parketu jakoou dobu°

(Jak bych nepamatoval.)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned dub 04, 2010 12:24 am

Neferet: Tak řeknu, že se vznášíte jako víla. Vaše krása by tomu ostatně odpovídala. +mrkne na ni+ Je to tu velmi působivé, krásné sídlo, tak velké. Vám se zde líbí?
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 04, 2010 12:29 am

Charlie: Hihihi. +je jak dělo+ Děkuju. No to je mu docela podobný. Já jsem se stou svajbou fakt snažila, ale vůbec by mě nenapadlo, že se při večeři tak vypaří.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 04, 2010 12:30 am

No jo a zas bych si dala pořádně propečenej kus masa. Se tak zasní, ale pak potřese hlavou. Ale já jsem skromná, stačí mi pití a ty. Zaculí se a políbí ho. Vážně? Jak je to možný, že přicházíš o rozum? Podiví se naooko vážně a pod jeho dotekem jen zavrní. Bolest jí nevadí, spíš naopak. Vyhrne si šaty až kus na stehna a obkročmo se mu usadí na klíně. Malinko zavlní boky a v očích jí planou plameny pekelné. Rukama se mu probírá ve vlasech a dlouze a pomalu ho políbí, jakzykem propátrává jeho ústa a cítí jak jeho vzrušení roste, stejně jako její. Jestli je tam ještě Otec, měl by se začít urychleně modlit:D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Otec FitzDavid » ned dub 04, 2010 12:31 am

( ne ne Otec šel radši už dávno spát, hned po hostině)
Otec FitzDavid

Příspěvekod Neferet » ned dub 04, 2010 12:37 am

Wilmot: Ono by vás to brzy přešlo, až bych vás šlápla několikrát za sebou. +usměje se+ Jak říkáte, je to působivé. +přikývne pomalu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned dub 04, 2010 12:41 am

Lana: Já bych ti ho ani nedala sežrat +culí se+ A on tebe? Po většinu měsíce je mírumilovný +usměje se+ Krásná sice seš, ale konkurence pro něj jistě ne +culí se laškovně+ Chci jenom jeho +zašeptá jí do ucha, aby jí to bylo jasné+ No, asi už půjdu domů. Jdeš taky? Zeptám se ještě Nef, když mi dělala doprovod

Nef: +dojde k ní+ Nerada ruším při tanci, ale já už půjdu domů. Jdeš s námi, nebo si budeš ještě užívat? +mrkne na ni významně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí