Fun Park

Zábavní park

Moderátoři: Zaměstnanec, Styx

Re: Fun Park

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 8:45 pm

Memory: +když začne mluvit, tak začne koukat na zem a jemně kopat do baru, jako by to byla ta nejzajímavější věc na světě+ No...Brácha mě vyhodil z baráku. +zamumlá a pak na ni koukne+ Já můžu začít třeba hnedka! +řekne odhodlaně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 8:52 pm

Wenai: Keď tak Wenai začne pozerať na zem, už ľutuje, že sa pýtala, nič jej do toho nie je, no pri tom vyhlásení len ťažko môže zadržať prekvapený výraz a ďalšiu otázku. "Prečo? Ty máš na ten dom snáď rovnaké právo, nie?" zatvári sa pobúrene.
"Hnedka?" usmeje sa. "Tomu hovorím pracovné nasadenie." pokýva uznanlivo hlavou. "No zatiaľ ešte nie je poriadne kde. Stále prebieha prestavba a ja dáfam, že to bude už čoskoro hotové. Máš.... máš teraz kde bývať?" starostlivo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 9:04 pm

Memory: +jenom zavrtí hlavou+ Doufám, že to bude hotový brzo. +pokusí se usmát, ale vyjde z toho jen křivý úsměv a je na ní vidět, že se strašlivě stydí a že neví, kam s očima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 9:37 pm

Wenai: "Ja ich popoženiem." Sľúbi. "Ak by si potrebovala dočasné ubytovanie, môžeš ostať v mojom byte u Munga. Už som tam dávno nebola, tak tam bude asi dosť prachu a tak. Ale je k dispozícii."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 9:40 pm

memory: To je dobrý. +zavrtí hlavou+ Já zůstanu tam kde jsem, není to špatný. Bylo by mi blbý bydlet v nemocnici, když tam nepracuju a ostatní... by se mohli vyptávat. +zakončí to nakonec+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » pon zář 17, 2012 9:44 pm

+Styx je teraz zjavne zaneprazdnená, tak si tam odchytí nejakého čašníka, ktorý jej ukáže veci. Oblečie sa a cestou k holkám si objedná ešte jedno pivo.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 10:28 pm

Wenai: "No, ja mám taký pocit, že teraz všetci čerpajú dovolenky. Ale dobre. Keby si potrebovala, stačí povedať a do konca týždňa sa ti ozvem, čo s tou čajovňou." povie rozhodne a dopije to svoje pivo, čo tam toľko suší. "Hmm..." poobzerá sa, či nekde uvidí Sofiu a keď nie, tak si z toho balíčku vyberie ešte jednu cigaretu. "Mysliš, že jej to bude vadiť?" opýta sa Wenai, no už si aj zapaľuje.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 10:40 pm

Memory: +usměje se na ni+ Už se na to vážně těším. +koukne na krabičku+ Myslím, že ne, vždyť říkala, že si můžem vzít, ne? +pokrčí rameny, ale cigáro už si nevezme+ Ale já si dám ještě rozhodně pivo... nebo radši něco ostřejšího. +kývne na barmana a objedná si rum+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon zář 17, 2012 10:51 pm

Wenai: "Ja sa priznám." odklepne popol do popoľníka."že mám z toho trochu strach. Vieš, či sa čajovňa bude miestnym páčiť a tak. Mám pocit, že spoločenský ruch na LoSe v poslednom čase upadá." pokrčí ramená. "Ja si už asi nedám." sleduje, ako si Wenai objednáva. "Asi počkám na Sofiu a pomaly pôjdem, nejak na mňa začína doliehať únava."
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon zář 17, 2012 11:04 pm

Memory: No, to máš pravdu, upadá, ale snad se někdo najde, kdo tam bude chodit a snad tam budou chodit i mudlové... +pokrčí rameny+ Nakonec, budou tam chodit aspoň tři lidi. +usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LoSLand