Byt Wenai

Moderátor: Memory

Re: Byt Wenai

Příspěvekod Sofia » čtv zář 27, 2012 3:29 pm

Nie, momentálne mám všetko obehané. +Tiež sa na ňu usmeje a vojde dnu.+ Wau! Máš to tu fakt štýlové. +obzerá sa dookola a čaká, že jej Wenai naznačí, kam má ísť.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 27, 2012 4:03 pm

+vede ji do obyváku+ No, je to všechno z druhý ruky, ale líbí se mi to. +trochu omluvně se usměje+ I když to není zrovna výkřik módy. Posaď se kam chceš. +ukáže na křesla a skočí do kuchyně pro čaj a nějaký sušenky+ Ty budeš bydlet vedle, že?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » čtv zář 27, 2012 4:27 pm

Ja budem mať tiež všetko z druhej ruky. +pokrčí ramená, že to vôbec nevadí.+ Dik. +vezme si čaj a prikývne.+ Je to rozhodne lepšie, než bývať v nejakom hoteli. A je to blízko do práce. Čo sa fakt hodí. Nie som zrovna ranný vták. +uškrnie sa.+ Skôr tak nočná sova. +odpije si.+ Tak... +rozmýšľa chvíľu, ako začať rozhovor.+ Ako ste sa s Mem spoznali?
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 27, 2012 6:05 pm

Jo, vstávání taky nemusim. +pokývá hlavou a vezme si sušenku+ S Mem... +chce začít mluvit, ale pak se zarazí+ ty jo, já vlastně ani nevím. To už je pěkně dávno. Asi v nemocnici...? Nebo na nějaký párty? Asi. Nejspíš. +potřese hlavou+ A vy se znáte ze školy? Nebo si to pletu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » čtv zář 27, 2012 11:29 pm

+Fúkne do čaju, trochu si odchlipne a prikývne.+ Zo strednej. Ale dosť dlho sme sa nevideli. Ehm... taak, prečo si vzala túto prácu? +snaží sa udržať konverzáciu, zatvári sa trochu rozpačito, no následne jej začne cukať kútikom úst. Pokrúti neveriacky hlavou a zasmeje sa.+ Prepáč. Asi som sa už dlho s nikým novým nezoznamovala. Normálne nedávam tak nemožné otázky.
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv zář 27, 2012 11:39 pm

+zasměje se a mávne rukou a v křesle si hodí nohu přes opěrku+ To je fuk, já taky ne, takže nemůžu soudit. +usměje se a usrkne čaje+ Potřebuju nějaký peníze a taky s tím bydlením to nebylo v poslední době nejlepší. Co ty? Co tě k tomu vedlo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » pát zář 28, 2012 1:07 am

Noo... dalo by sa povedať, že asi najviac.... rozchod. +prizná napokon, pokrčí ramená a natiahne sa po sušienku.+ A tiež som zas chcela na chvíľu ostať na jednom mieste. I keď, ako som ti už hovorila, o čajoch toho veľa neviem, no prišlo mi to ako celkom dobrý nápad. Vyvaľovať sa na vankúšoch, usrkávať čaj, vodná fajka poruke... +uculí sa.+ ...nie je to tak zlá predstava.
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 28, 2012 11:25 am

+musí se zasmát+ Jo, to není špatná představa, myslíš, že to tak bude fungovat? Abysme nakonec neběhali jak křečci po celý čajovně a nenoslili ty čaje a vodní dýmky někomu jinýmu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » pát zář 28, 2012 7:22 pm

+Zasmeje sa a pokrúti hlavou.+ Asi nie, ale snívať o tom môžem. +Pokrčí ramená.+ Ten čaj je dobrý. +povie, keď si znovu odpije.+ Čo je to zač?
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát zář 28, 2012 8:29 pm

To je roibos. Můj nejoblíbenější. Pak mám ještě ráda bílý čaje, co se jmenují jako Bílá opice nebo Obočí dlouhého věku a tak. +zasměje se+ Já piju prakticky hlavně čaje. A určitě je dělám blbě. Jaký máš ráda ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovné izby