Byt Wenai

Moderátor: Memory

Re: Byt Wenai

Příspěvekod Sofia » pát zář 28, 2012 9:17 pm

Ja? +chvíľu nad tým musí porozmýšľať.+ Tiež biele a ovocné. Také tie babičkina záhrada a podobne. Ešte keď sa do toho dá trocha medu, je to super. +usmeje sa a vezme si ďalšiu sušienku.+ Myslím, že Mem chce ponúkať tiež nejaké pečivo. To si robila ty? +kývne k sušienke.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Memory » pát zář 28, 2012 9:54 pm

Do Wenainej obývačky odrazu vletí pootvoreným oknom sova a donesie zväzok listov s malým odkazom. Hneď zas odletí.

To je ten sľubovaný lístok. Ak budú nejaké reklamácie, tak zavolaj.
Mem

viewtopic.php?f=36&p=103054#p103054
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob zář 29, 2012 11:10 am

Nee, tyhle jsem nedělala, kdybych chtěla píct, tak bych ještě musela na velkej nákup. Ale můžu nějaký zkusit upíct. Sem tam se mi i něco povede vážně dobře. Já jsem z ovocných měla vždycky ráda Indiánský léto, protože jsou tam ty indiáni. teda jako v názvu a taky s medem a čajovým pečivem. Chodívala jsem jako malá do jedné malé čajovny. Bylo to tam krásný. Půjčovali tam i knížky. +nějak se rozpovídá, načež jí sova pustí na hlavu lístek+ Co to... +kkoukne na to+ Aha, lístek. +prolistuje ho+ Ledový čaje... hm hm.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » sob zář 29, 2012 11:57 pm

Hlavne tí indiáni tomu dodávajú tú správnu arómu. +zasmeje sa a zaujato ju pocúva, ako hovorí o tej čajovni. Poholdnejšie sa oprie do kresla a členok jednej nohy si vyloží na koleno druhej.+ Čo tá tvoja kapela, čo si ju spomínala? Ako si sa k tomu dostala? +vidno, že Wenai ju celkom začala zaujímať. (z toho hladiska, že je zaujímavá osoba ;) )+ To je ten lístok? +so záujmom, keď im ho tam sova pustí.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 30, 2012 11:53 am

Mohli by sme někdy udělat indiánskou session, s indiánským létem a s kostýmama. +napadne ji nadšeně+ Jo, to je lístek. +podá jí ho, jestli se chce kouknout+ No, kapela... začalo to jako vždycky ty hospodský řeči a po půlnoci se zakládají skupiny a tak, tak jsme o tom s kámošem dlouho mluvily, až me přestalo bavit o tom jenom mluvit a tak jsem to udělala, sehnala přes inzerát pár lidí a pak už to šlo samo. Psala jsem i písničky. A vždycky když jsem na nějakým koncertě, tak mám chuť to zase rozjet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » ned zář 30, 2012 1:18 pm

To je dobrý nápad. +prikývne.+ Možno by sme si to mali písať a keď bude nuda, môžeme tie nápady vyťahovať. +navrhne. Položí čaj na chvíľu na stolík a natiahne sa po lístok. Spešne si ho prelistuje.+ Hmmm... Snáď mi Mem tiež jeden pošle. Budem si to musieť trochu naštudovať. +počúva ju s úsmevom, ako o tom nadšene rozpráva.+ Muselo to byť super. +prikývne.+ Ja by som si na niečo také asi netrúfla, ale máš môj obdiv.
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 30, 2012 1:39 pm

To by šlo! +vyskočí z křesla, najde papír a tužku a poznamená+ Indiánský večírek. +pak začne štrachat kolem, až někde najde krabičku+ A máme i krabičku! +položí ji na stolek i s papírkem uvnitř+ Ale prosím tě. +mávne rukou+ To je punk. Ten se vyznačuje tím, že nikdy na nic neumí hrát. To je, abych tak řekla +nasadí znalecký obličej+ známka kvality. A nakonec taky známka punku. +zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » ned zář 30, 2012 7:21 pm

Hmm... dobrý nápad. Môžeme ju dať potom dole a prihadzovať tam nápady. +Počúva ju a uculuje sa pri tom, jak si predstaví seba na pódiu.+ Pokiaľ by som mohla hrať na puklice od kontajnérov, tak by som nad tým aj uvažovala.+ zasmeje sa.+ Vieš, také tie veľké, hliníkové, čo robia strašný hluk, keď padnú na zem. +sa nechala nejako uniesť.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 30, 2012 7:33 pm

Ok. +kývne+ No to klidně můžeš. Můžeš tam mít i sólo. +usměje se na ni+ Ale ještě bys mohla hrát na žebřík, nebo na hrábky. +navrhne jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Sofia » ned zář 30, 2012 8:51 pm

To už by však nešlo o punk, ale o prácu vyhadzovača. Lebo by sa všetci následne rozutekali. +smeje sa.+ To by som všetko nestíhala. +pokrúti hlavou. Položí lístok na stôl a vezme si zas čaj, z ktorého si poriadne odpije.+ Neuvažuješ nad tým, že by si založila skôr nejakú takúto kapelu? +mrkne na ňu.+ Ja mám taký pocit, že tetno štýl mal aj nejaký názov. +zamyslí sa, no nič jej nenapadá, tak pozrie spýtavo na Wenai.+
Sofia
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovné izby