Antické lázně

Moderátor: Styx

Re: Městské lázně

Příspěvekod Personál salonu » pát srp 20, 2010 10:45 pm

+Přijde tam uklízečka, všechno poklidí, vezme špinavé ručníky a naskládá tam nové. Pak zas odejde.+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Re: Andělské lázně

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » úte zář 28, 2010 11:04 am

Proleze celé lázně, zvěční si celý interiér a jen toužebně koukne po bazénu, rád by si zaplaval, ale povinnosti volají. Odejde rozhodnut, že se sem vrátí, až bude míň práce.
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 23, 2011 6:46 pm

+vejde tam a podrží Memory dveře a pak se rozhlídne+ No, páni! To je teda něco. +pokývá uznale hlavou+ Tady se musí skvěle relaxovat. +ukáže na dveře k různým místnostem+ Co tu ještě máte? To tu nebude jenom ten bazén, co? Ale fakt dobrý. +je vidět, že se jí tam vážně líbí+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 8:01 pm

Prikývne a je na nej vidieť, že ju Shanenino nadšenie teší. "Je tu ešte finská sauna so studeným bazénom, vírivka a soľná jaskyňa, tuším. Priznám sa, že som tu už dávno nebola." povie trochu ospravedlňujúco. "Mali by tu byť nejaké hodiny pre verejnesť, ale mimo nich sú lázne pre zamestnancov zdarma."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 23, 2011 8:10 pm

Zadarmo? +oči jí zasvítí+ Tak to je bezva, to jsem určitě někdy zajdu, do sauny, tam chodím ráda. +projde se kousek dál a pak se k ní otočí+ A co ty? +ukáže posunkem na všechny ty výřivky, saunu a jeskyni+ Kam chodíš nejradši?
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 8:31 pm

Usmeje sa, postúpi o kúsok k nej, ale potom sa naraz zastaví, akoby sa spamätala. "No... ja mám tiež rada saunu. A občas si chodím zaplávať, i keď je pravda, že v tomto bazéne som ešte nebola." poobzerá sa naokolo, aby nemusela Shane hľadieť do očí a ani sama nevie prečo. "Možno... by sme sem niekedy mohli zájsť spolu, čo povieš? Samu ma to nebaví." zdvihne zrak a spýtavo na ňu pozrie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Shane McCutcheon » ned říj 23, 2011 9:17 pm

Jo, to by sme mohli, to by bylo fajn. to by rozhodně bylo fajn. +usmívá se na ni, hledí jí do očí a kývá hlavou, ale pak se koukne na hodinky+ Já už musím jít. +přijde k ní, trochu blíž než by bylo nutný a pořád jí kouká do očí+ Ráda jsem tě poznala. Dej mi vědět. +stiskne jí ruku+ Kvůli té sauně. +a odejde do kadeřnictví+
Shane McCutcheon
Člověk

Příspěvekod Memory » ned říj 23, 2011 9:28 pm

Neucúvne, ale rozhodne trochu znervóznie. Ale neprestáva sa usmievať. "Ja teba tiež. Dobre, dám." prikývne. A keď Shane odíde, ešte chvíľu tam zamyslene stojí než sa poberie do svojej kancelárie.
Memory
VIP Member

Předchozí

Zpět na Lázně