Antické lázně

Moderátor: Styx

Re: Městské lázně

Příspěvekod Memory » ned srp 08, 2010 9:08 pm

(mno, do sauny by sa nemalo chodiť v plavkách, takže nahá)

Mors: "Párkrát som už v saune bola." prikývne. Pozrie sa vedľa Andrého na Styx, ktorá si nechala osušku. Kedže nechce vyzerať ako nejaká ľahká žena, prehodí si časť plachty aspoň cez klín. "Tak ako sa ti tu páči?" vyzvedá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned srp 08, 2010 11:02 pm

+pohlédne na Andrého a rozesměje se+ Před kým bych se měla stydět? Snad ne před tebou? +mrkne na něj pobaveně+ Myslím, že mě znáš do posledního detailu +pošeptá mu to, aby to Mem neslyšela, protože netuší, že André už jí to dávno prozradil, že jsou bývalí milenci+ Zato ty jsi od té doby, co jsem tě viděla naposled, pěkně na sobě zapracoval. Doslova jsi mi vyrazil dech +to už řekne nahlas+ Nechtěla jsem tě zbytečně dráždit. Ale, jak chceš... +postaví se, povolí osušku a ta jí spadne k nohám a odhalí její nahé tělo. Aby zbytečně neprovokovala, sedne si rychle vedle něj, občas hodí očkem po jeho vypracované postavě, je to už přece jen pět měsíců, co viděla nahého muže+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon srp 09, 2010 5:33 pm

Mem: Pohlédne po očku na ni. "Předtím to vypadalo líp," uculí se a pohodí bradou na zcela zbytečnou plachtu v jejím klíně. "Udělej si pohodlí, jsme přece v sauně, tady se stydět nemusíš," obejme ji přátelsky kolem nahých ramen. Aby jí dodal odvahy, opře se dozadu. zvedne paže a zkříží je na temeni a zaujme typický mužský sed, nohy široce rozkročené do stran. "Je to tady moc hezké," pochvaluje si. "Jste opravdu šikovné."

Styx: "Díky, snažím se. Trochu cvičím a posiluji, ale nepřeháním to." Nakloní se k ní. "Jsem rád, že jsem tě zaujal." I když se chvílemi otočí na druhou stranu k Mem, koutkem oka vidí, že Styx z něj nespustí oči a dělá mu to velice dobře. "Znám.. to ano... ale za těch pár let jsem už na lecos zapomněl," hraje to na ni. "Co kdybys mi osvěžila paměť?" mrkne na ni šibalsky a beze studu si ji celou zvědavě prohlíží.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » pon srp 09, 2010 6:21 pm

Pozoruje, ako si Styx a André dôverne šeptajú do ucha. Nevie síce, čo, ale je jej jasné, že spolu museli mať veľmi vášnivý vzťah. Zaujímalo by ju. Prečo ho ukončili...

Mors: "Ja sa nehanbím, a pohodlia mám až až." mrkne naňho a na chvíľu sa oprie o jeho ruku, ktorá sa jej ocitne okolo jej ramien. Potom si prehodí nohu cez nohu, ale plachtu nechá na mieste. "Ale ak by si neskôr chcel." zašepká mu do ucha, tak aby to počul len on a oči jej nenápadne zablúdia ku Styx, "s tým pohodlím mi môžeš pomôcť." zvodne sa usmeje a jej oči na chvíľu zastavia na jeho rozkroku, keď si tak pekne uvolnene sedí. Musí uznať, že je to vážne kus chlapa. "Ďakujeme za pochvalu." povie teraz už nahlas a mrkne na Styx.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte srp 10, 2010 4:27 pm

André: Tak na to úplně zapomeň. Co bylo, bylo a už se nevrátí +pohlédne na něj trochu podezíravě+ Já ti neříkala, že nejsem sama? +jen tak pro jistotu si přehodí cíp osušky přes stehna+

Mem: Myslím, že sauna byla opravdu skvělý nápad. To horko mi jaksi pročisťuje hlavu +otře si krůpěje potu z čela+ Akorát nevím, jak dlouho tady vydržím. Nesnáším velké teplo +zamračí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » úte srp 10, 2010 5:11 pm

Neví, na kterou dřív koukat. Nakloní se důvěrně k Mem. "Moc rád pak pomůžu," mrkne na ni šibalsky, pak se otočí ke Styx a pošeptá jí do ucha. "A to vadí? Umím přece mlčet jako hrob." Kdoví, jestli to myslí z legrace. Široce se usměje, když zaregistruje směr pohledu obou slečen. Zvedne se a poskytne jim možnost kochat se, přistoupí ke kamnům, přihodí osikové poleno a rozpálené kameny polije vodou z kádě. Kameny zasyčí a vyvalí se z nich pára, která zvýší teplotu a vlhkost vzduchu. Opět nabere vodu a polije se sám. Vezme do ruky vihtu a tři lahvičky s vodou a sedne si zpátky k Mem a Styx. Podá jim pití, sám se taky napije. Pak švihne naprázdno březovou větvičkou, až se z ní uvolní vonné silice a sauna se nádherně provoní. "Tak, dámy, která by chtěla ode mne vyšlehat zadeček?" Uculuje se vyzývavě.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » úte srp 10, 2010 6:04 pm

Styx: "Súhlasím." usmieva sa, no ak jej sauna prečisťuje hlavu, Andrého prítomnosť jej ju akosi zahmlieva. Sleduje Andrého perfektný zadok, keď sa postaví. "To teplo asi tiež moc dlho nevydržím." malá kvapôčka sa jej zvezie od krku, cez medzierku medzi prsiami, ku pupku a vpije sa do plachty na jej stehnách. Je však otázka, či to zvyšovanie teploty spôsobuje len nové osikové poleno, alebo niečo iné.... Vezme si od Andrého fľašku s vodou a schuti sa napije. Pritom jej neunikne ako drobné kvapky vody brázdia jeho pokožku.

André: "Ja sa na to dám nahovoriť, ak budeš nežný." mrkne naňho a mierne k nemu natočí chrbát.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte srp 10, 2010 8:29 pm

André: +zkoumá ho pohledem, jestli to myslí vážně+ Ty možná mlčíš jako hrob, ale máme tady jednu takovou dotěrnou masařku a ta vyžvaní všechno. Takže by to vědělo celé město. Nehledě na to, že nemám zájem o sex +ztěžka polkne, když se André zvedne a ona si ho může prohlédnout v celé jeho kráse+ Tedy, ne, že bych neměla zájem o sex, ale... +nedokáže spustit oči z jeho úžasného zadku+ ...mám přítele, kterého... +zmlkne, protože se André vrací zpátky a zepředu vypadá ještě líp, než zezadu. Kdyby teď něco držela, určitě by jí to vypadlo z ruky. Cítí, jak jí vyrazí po těle krůpěje potu+ Uf... to je ale vedro... na chcípnutí... +vytrhne mu lahvičku z ruky a poleje se studenou vodou. Když se zchladí, může zase jakžtakž fungovat+ Já bych radši s tím šleháním počkala, až jak to bude snášet tady Mem +uculí se malinko zákeřně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř srp 11, 2010 4:11 pm

Styx: Nemůže si nevšimnout její nervozity, tuší, z čeho pramení. "Myslel jsem, že tě nic nedokáže vyvést z míry. Prozradíš mi, co tě tak rozhodilo?" Prstem jí kreslí ornament v kapičkách potu na hrudi. "Naco čekat, máš přece ráda výprask, ne?" Pošeptá jí do ucha, v tyrkysových očích mu tančí veselé ohníčky, ba přímo táboráky.

Mem: Otočí se k Mem. "Vždycky jsem něžný. V každé situaci." Usměje se nevinně jako andílek, ale evidentně se baví. "Řekl jsem zadeček, ne záda," zasměje se a pohrává si přitom s větvičkou, poklepává si s ní do dlaně a koutkem oka klukovsky pošilhává po Mem. "Lehni si," řekne najednou potichu a v očích se mu zablýská.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » stř srp 11, 2010 7:41 pm

Neunikne jej Styxin pohľad, keď sa pozerá na Andrého. Trochu cíti výčitky, že ona s ním flirtovať môže a Styx nie. Ale je jej jasné, že Remusa miluje, inak by sa už určite nechala zlákať. Ona si však nemôže pomôcť. André je jednoducho kus a už je to nejakých pár mesiacov, čo s nikým nebola. Kusne sa do pery, až ju to zabolí, keď pozoruje, ako sa André hrá s vetvičkou. "Keď to hovoríš." povie potichu a v očiach jej zahoria plamienky túžby. Lahne si na brucho tak, ako chce. Plachta jej z tela skĺzne a vydá mu napospas jej bledú pokožku.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Lázně