Sídlo a okolí

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sídlo a okolí

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 03, 2009 6:58 pm

Emma: Pokusím se věnovat *směje se a pleskne striptéra po zadku* Au, to je ale prdelka *zasněně zvedne oči nahooru, striptér se uculí a donese jí šáňo, když jí ho předává, tak jí pohladí ruku* Ježiši, mně se zapalujou lejtka *prudce vydechne vzduch a snaží se jít od něj co nejdál* Tak u nás je všechno při starém. Teď jsme si se Siriusem vyměnili role, takže jsem doma já. Uvažujem, že po zkouškách se odeberem do Řecka, takže se už strááášně těším *nadšeně* Samozřejmě nás všichni můžete přijet navštívit, ráda bych udělala letní grilování. A co ty? Povídej, jak to jde? Co ten tvůj? Vše v poho?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 03, 2009 7:03 pm

Ahoj Styx °líbne ju na tvář° jo to je ten můj ďáblík.
Meg: tak do Řecka se přijedu ráda podívat, trochu mi to sluníčko chybí, ale ted je už nádherně °usměje se°

(holky nezlobte se, kdybyxh byla trochu mimo, když je hezky sem s malou venku ;) )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned kvě 03, 2009 7:12 pm

Teda Meg, Řecko, to ti snad budu i závidět. zasměje se a objeme svého gangstera, nabídne mu whiskey a ten ji přijme. My s Cregem plánujeme pořídit si taky něco mimo Wildaran. Zatím to vypadá buď na Nový Zéland nebo Kanadské lesy. Oba milujeme divokou přírodu. Třeba se nám to podaří sehnat do svatby a dáme si to jako svatební dar.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod golux » ned kvě 03, 2009 7:22 pm

Vy se máte, holky... povzdechne si Lucius je taková konzerva, nevytáhne paty z Manoru. Ale už ho chvíli lámu, aby mi pořídil letní domeček, nejlíp někde ve Francii... zasní se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Eillen » ned kvě 03, 2009 7:27 pm

golux, tak já se domluvím s Cregem, když před Luciusem zmíní, že je teď módní, aby měl člověk letní sídlo ve Francii a byl tam alespoň měsíc v roce, tak se třeba nechá zvyklat. Nebo se snad pletu? je zvědavá na odpověď
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » ned kvě 03, 2009 7:35 pm

Meg,Golux: No to koukám, že zapalujou*mrkne na ňu, když vidí jak si prohlíží striptéra* No já jsem teď docela v klidu.....nějak jsme se podezřele dlouho nerafli, takže jsem ráda. A užívám si to je to vyjímečná situace.*uculí se* Co malá? Jinak spíš byste měli přijet vy....chata už je i s pláží s molem hotová úplně...a je tam i pískoviště takže až se vrátíte z Řecka...*usměje se a v tom se otočí na Golux* Tak mě napadá, že bych tam mohla něco uspořádat, když si říkala, že nikam nevyrážíš.....co Itálie líbila by se ti?*usmívá se*Nebylo by to patné nikdo z vás tam nebyl*mluví na všechny*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » ned kvě 03, 2009 7:40 pm

Na chvíli odběhne do sklípku pro několik lahví. Vrací se a v košíku nese dost lahví pro každého. Jde radši dvakrát, aby toho nebylo málo. Jinak, dámy, musím se vám pochlubit. Sice jsem Cregovi vyfoukla žádost o ruku, ale myslím, že stejně ukradl nejkrásnější okamžik. Dneska ráno, když odcházel, přivedl mě do sklípku a ukázal mi na tyhle lahve. Ráda bych vám představila víno, jehož jméno je "Snová dívka" pocházející z Aldormské vinice pojmenované "Eillen". Takže je vám jasné, že jsem ve sklípku trošku bulila radostí. A chci se s vámi podělit. Prý je to víno jako já. Na první ochutnání takové trpké a nepřístupné. Při dalších doušcích se má objevit laskavý podtón sladkosti. No prostě takové ty řeči, které si nezapamatuju. Takže se každá chopte lahví, samozřejmě i vy pánové dodá, aby si nemysleli, že to mají zakázané a schutí do ochutnávání nalije si do sklenky a upije
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 03, 2009 7:45 pm

Emma: Tak u mě snad byla většina, takže já se přizpůsobím *mrkne na ňu* A pískoviště si přece nemůžeme nechat ujít *uculí se*

Já bych si právě ještě chtěla pořídit byteček někde v Americe. Akorát Sirius chce mezi lidi *nakrčí nos* Prej jsem moc zml-saná kooou-zly *protáhne a seká slova, protože striptér jí přejede kostkou ledu po krku* Brr *otřepe se a chytne se ho, ten si ju přitiskne pevně k sobě* Všechny země jsou nádherné..resp my si je umíme udělat nádherné *usmívá se* Ale už mi Skotsko leze i ušima, tak se těším...

Golux: No vidíš to...Eillen má skvělý nápad a defacto je to pravda *horlivě přikyvuje a lehce hryzne striptéra do prstu, když jí do pusy strčí jahodu*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » ned kvě 03, 2009 7:48 pm

Merline, tak to je krááása *usmívá se a hned si naleje* Mhmhmhm *koulí ho na jazyku a pomalu polkne* Páni...ale ať ti to tu všechno nezlikvidujem *směje se*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 03, 2009 7:56 pm

°také si nalije vína a zkušeně přivoní k buketu a pak trochu ochutná a válí ho po jazyku°
Eillen víno je výborné, to je od Crega tak romantické...
A co? ještě nechytáš nerva? Ještě sis to nerozmyslela?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran