Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Lucius Malfoy » ned led 18, 2009 5:59 pm

políbí Eillen ruku, vyjdou z golux ze dveří a venku se přemístí
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » úte led 27, 2009 6:44 pm

Vchází dovnitř s tácem, na kterém nese talíře, sklenky a příbory. Spolu se skřítkou vše připraví. Poté odběhne do svého pokoje.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » stř led 28, 2009 10:33 am

Ruku v ruce s Creaganem vcházejí. Skřítka právě dává na stůl pečeni, gratinované brambory a dušenou zeleninu.
E: Páni, to celé je tvoje práce? ptá se překvapeně
C: S malou pomocí skřítky, která mi radila co a kdy přidat pousměje se a jde pro láhev červeného vína. Chvíli vybírá, než se rozhodne. Vytáhne špunt a nalije do tří skleniček. Jen doufám, že se nám tu Bilkis neztratí.
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 10:37 am

Po zaklepání vstoupí do sklípku Páni! Vy si teda užíváte života, to vám povím. Málem jsem zabloudila, ale naštěstí jsem ucítila lahodnou vůni jídla. Musím říct, že jsem hodně překvapená. Tos mi, Eillen, neřekla, že umí Creagan takhle vařit. Přijde k nim Omlouvám se, jsem ohromená. Dobrý večer. :)
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 10:52 am

E: Já to taky nevěděla. Doteď se choval jako by uměl uvařit jen čaj a udělat ovocný salát. Mile mě to překvapilo usmívá se.
C: Každý chlap má mít nějaké tajemství. Doufám dámy, že vám to bude i chutnat. podá sklenku Eillen a Bilkis a připije si s nima. A mimochodem, Bilkis, mám pro tebe takový malý dárek na uvítanou.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 10:55 am

Je mi to jasné... Lišák je to! :) Ale aspoň máš pěkné překvapení. mrkne na Eillen a pak se otočí na Creagana Dárek? Pro mě? Ale to snad ne...
Cože jaká morálka? Tohle je normálka... I anděl potřebuje prachy na kafe a cigárka... a ňáký to povyražení, protože v nebi ho moc není... (Anděl - Xindl X)
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 10:59 am

C: Ale ano, na uvítanou. Už dlouho jsme se těšili, až nás navštívíš. Navíc, když pro Eillen pořád něco vyrábíš, tak jsem se rozhodl nechat vyrobit něco pro tebe. Tedy, abych se přiznal, mučil jsem se na výrobě spolu s Trivetem a jedním zlatníkem, který nám dělal dozor otáčí se ke stolu a bere do rukou krabičku. tak tady to máš. Obrázek Snad se ti to bude líbit
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 11:19 am

Ale ne... To je nádhera! vytáhne náramek z krabičky a nasadí si ho na zápěstí Moc ti děkuji, Creagane. Eillen o tom předpokládám nevěděla, protože jinak by mě snad varovala. Obejme Creagana Vážně děkuju. Já osobně jsem vám nic nedovezla... Mlžani jsou sice skvělí, ale co se výroby čehokoliv kromě zbraní týká poněkud zaostalí. A zbraně by se sem sice hodily, ale nechtěla bych, aby na nějakou narazil Michael.
Bilkis Blight
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » stř led 28, 2009 11:32 am

Opětuje objetí a dá Bilkis pusu na tvář To víš,ž e o tom nevěděla. Protože jinak by mi vynadala, že dostaneš jenom náramek. A my žádné dárky nechceme. Stačí tvá návštěva. A teď už k jídlu, než to vystidne popostrčí obě dámy na jejich místa a počká, až se posadí. Poté se dá do porcování masa. Skřítka mu pomáhá se servírováním. Dámy, přeji dobrou chuť
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Bilkis Blight » stř led 28, 2009 11:37 am

Víte, jeden dárek bych měla. řekne, sotva se posadí a Creagan jí na talíř naservíruje pečeni. Jen nevím, jestli ho budete chtít... Podezřele zčervená
Bilkis Blight
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran