Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Manori » pon lis 09, 2009 10:39 pm

Styx: no....když on je pořád na honu za prací, za nepřáteli apod...*povzdychne si* a jelikož nedovolil, abych na halloweenu byla sama, tak sem měla..ehm...doprovod*uculí se* ale je fakt, že je to tak trochu mezi mlýnskými kameny...*když si uvědomí, s kým proti komu:)*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod golux » pon lis 09, 2009 10:49 pm

Mollyz: Však já taky sladká vína nepiju. Suché červené, to je moje volba. A abych pravdu řekla, jsem militantní nekuřák, a někdy dost nesnesitelný... ale tady je rychlá pomoc udělá kouzlo, aby se cigaretový kouř ihned rozptýlil
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon lis 09, 2009 10:51 pm

Manori: Mimochodem za jakou prací se ten tvůj milý honí? Ten můj se honí spíš za mudlovskými zábavami.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon lis 09, 2009 10:52 pm

Creagan: Povzbuzení od vás, milý příteli, mne opravdu těší. Zvlášť když je to jediná dobrá zpráva za poslední dobu. Golux je v poslední době divná, má nějaké starosti se svojí mudlovskou rodinou a tím víc pracuje. Trochu mě poslední dobou zanedbávala. A Cissa taky věčně není doma, někam chodí, myslím, že si to oblíbila na Mýtince. Kdo ví, s kým se tam schází. Asi jí to budu muset zatrhnout... život je těžký, milý příteli... povzdychne si a napije se whisky
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Styx » pon lis 09, 2009 10:53 pm

Man: Vím přesně, o čem mluvíš. Máme podobný osud. Taky věčně čekám, kdy se Regulus konečně vrátí domů. Všude chodím sama a přiznám se ti, už mě to vážně nebaví. Takže tě zcela chápu, že sis vzala doprovod a že to dopadlo tak, jak to dopadlo.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon lis 09, 2009 10:56 pm

Golux: Pozoruhodné kouzlo. To se budu muset naučit. Zdá se, že mám pořád v kouzlení nedostatky. Jak jsem zaznamenala, jste s Luciusem staří usedlíci. Čím se zabýváš?* Potěšeně si užívá kouření bez kouře.*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » pon lis 09, 2009 10:57 pm

To mi povídejte. Já sám si prožil období, kdy jsem měl sto chutí se vším skoncovat. Nebýt vyhlídky, že se vrátím sem, kde vše má normální řád a lidé jsou tu rozumní, asi bych se brzy zbláznil. Také upije ze své sklenky a než se posadí do pohodlného křesla, ukáže na druhé, aby si i Lucius udělal pohodlí
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pon lis 09, 2009 10:58 pm

Mollyz: nemůžu ti říct, co konkrétně Postrach dělá (pokud si četla Kulhánka, nebo spíš Most napříč světy na HSS, tak víš:)), to by bylo to poslední, co bych udělala...řekněme, že se zabývá bezpečností a odstraněním některých podvratných živlů...

Styx: vzala, jak vzala, mi byl přidělen jako nejlepší možný ochránce, což je fakt...nic víc snad ani není...a že to tak dopadlo...a jak ty a Regulus?máš nějaké zprávy? *chápavě přikývne, ví co je to osamělost*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eillen » pon lis 09, 2009 11:03 pm

Přichomítne se ke Styx a Manori a pohledem je poprosí, aby téma Halloweenského večera neprobíraly tak moc dopodrobna... Pak zamíří za Remusem, aby se ho zeptala na Pyra

Remus: Ahoj. Jsou nějaké pokroky s Pyrem? zeptá se ustaraně
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod golux » pon lis 09, 2009 11:06 pm

Mollyz: já pracuju ve světě mudlů. Lucius to nechápe, ale mě to docela baví. Nemůžu sedět jen tak na Manoru a nic nedělat. Ale uvažuju, že bych si našla nějaké místo na Ministerstvu kouzel. Ještě jsem to Luciusovi neříkala, začal by mi hned něco shánět a já bych si raději našla něco sama. Taky si občas přivydělávám výkladem karet, ale není to moc často, zatím se to spíš učím...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran