Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod Styx » čtv lis 12, 2009 4:48 pm

Tony: Ještě tě nepřešel ten zlozvyk plížit se všude za mnou jako stín? +vyfoukne mu kouř do obličeje+ Snad nedostanu teploty, když budeš blízko mě +svolí s jeho návrhem+ Všimla jsem si, že vymetáš jeden večírek za druhým. Pán zla tě už nepotřebuje? +ušklíbne se jízlivě a rozhlíží se po okolí, aby mu představila molly a zahlédne Nef, tak ji zavolá taky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv lis 12, 2009 6:37 pm

+prohlíží si místnost plnou lidí a upíjí víno, všimne si Tonyho a Styx a v duchu se zamračí ani neví proč, všimne si, že ji Styx volá, takže i když nechce kazit Tonymu plány musí se zvednout a vyrazit k nim jelikož nechce Styx urazit+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv lis 12, 2009 9:39 pm

[i]Mezi konverzací sleduje dění v sále. Všimne si, že je společně s Neferet vyzvána ke konverzaci s Tonym. Přitočí se k váhající Neferet: Nemáš dojem, že ten okouzlující muž o nás rozhodně nestojí? Ale jestli potřebuje Styx zachránit, tak musíme do boje!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv lis 12, 2009 9:41 pm

mollyz: Jo to rozhodně +usměje se, ale když se nikdo nedívá tak se zamračí a vykročí s mollyz+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 12, 2009 10:13 pm

Styx:
Nepřešel. Jsme neoddělitelně spjati °zašeptá jí do ucha a lehce ji políbí na krk° Pán zla je laskavý, že mi po tom dlouhém smrtijedském výcviku dal až do odvolání volno. Nezbavíš se mě, lásko °ušklíbne se a položí jí ruku kolem pasu, ale všimne si příchozích dam, tak si zase sedne zpátky na barovou židli a pozoruje dámy a na Neferet se usměje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » čtv lis 12, 2009 10:47 pm

Tony: Sklapni, Tony +pokárá ho za jeho drzé řeči a vystupování a najednou si všimne molly a Nef, stojících u nich+ Holky, zapomněla jsem vám ještě někoho představit. Neferet, vy dva se už znáte, ale Tony tě jistě zase rád uvidí, že? +přistrčí jí před sebe+ Molly, to je Tony +představí je+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát lis 13, 2009 10:48 am

+pomalu dojde ke Styx a Tonymu a mile se usměje+ Dobrý den. +pozdraví+ Tony. +pokývá hlavou, když je Styx představuje a zaskočí jí když jí přistrčí Styx před sebe a omluvně a nenápadně se na Tonyho usměje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 13, 2009 2:42 pm

°zamračí se na Styx, když si to zase zařídila tak, aby s ním nemusela být osamotě, pak se ale otočí k Nef a molly° Moc mě těší, milé dámy. Molly, rád poznávám tak okouzlující ženu. Jak se vám líbí večírek? °ležérně jí políbí ruku a pak se otočí k Nef ° Neferet, rád vás zase vidím. Máme na sebe poslední dobou na večírcích štěstí °skloní se, aby jí taky políbil ruku a s úsměvem ji pozoruje°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Beatrix » pát lis 13, 2009 3:00 pm

mollyz píše:Beatrix: No, někdy mám taky nervy na pochodu, proto ty cigarety a vínko. Na děti někdy křičím, ale snažím se držet. Horší je to s těmi staříky. Někdy mám chuť je rdousit, zaklínat, proklínat a proměňovat v bezvýznamné červíky. Dokážou si navymýšlet neuvěřitelné nesmysly. Myslím, že zboží od Amona budu brzy potřebovat. Mám teď v péči dvousetletou čarodějku, která mě každé ráno nutí otrhávat okvětní plátky sedmikrásek a dělat jí z toho omlazovací koupel. Z toho by jeden taky vykvet. * uskne víno a znovu si zapálí* Mimochodem, To Amonovo zboží - on má nějaký ehm...oficiální obchod?

Molly: Oficiální obchod? To ne, on si svoje věci nechává pro sebe. A svý dobrý známy. A mý dobrý známý..+uculí se+ Však se wenai zeptej, až ju uvidíš, ona od něho cigarety kouřila. Jinak pokud bys chtěla něco se..speciálníma účinkama, stav se v DROGerii na Příčné.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát lis 13, 2009 5:43 pm

Tony: Ráda Vás zase vidím. +mile se usměje+ To bezesporu. Jak se vůbec máte?
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran