Sklípek

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Sklípek

Příspěvekod Eillen » čtv led 01, 2009 10:12 pm

Zase byli jenom tvé. Nikdo jiný je mít nemohl. Já sama nevím, co by mi slušelo. Asi jednoduché šaty a korunku do vlasů. Budu se muset porozhlédnout jaká je nabídka. dolije sobě i golux víno
I am not insane, my mother had me tested!
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv led 01, 2009 10:22 pm

Díky... upije Tohle víno je opravdu moc dobré... Madam Malkinová v Příčné ulici je Luciusova dobrá známá, jsou její stálí klienti. Určitě by ti nabídla něco exkluzivního, když se Lucius zmíní. Řeknu mu a ona ti udělá nabídku. Jestli teda chceš... ale když už má Lucius všude známé, je škoda to nevyužít... znovu se napije Já jsem měla na svatbě takový jednoduchý kostým. Sukni ještě občas nosím, je taková univerzální... usměje se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 01, 2009 10:25 pm

dopije skleničku Milý příteli, to je přece maličkost. Proč byste se měli stresovat, když vám můžeme pomoci. Kouzla mají své výhody... usměje se a známosti samozřejmě také...
rozhlédne se po sklípku Tohle bílé je dobré, ale možná bych ochutnal něco vydatnějšího... nějaké suché červené, trochu těžší...
Naposledy upravil Lucius Malfoy dne čtv led 01, 2009 10:39 pm, celkově upraveno 1
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Eillen » čtv led 01, 2009 10:27 pm

Já sama moc na šaty ani sukně nejsem. Ale tohle bude výjmečný den, takže to vydržím. A aby Lucius neměl známé skoro všude. Je to přeci jen nejvýznamnější muž kouzelnického světa. Samozřejmě po Dark Lordovi.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 01, 2009 10:29 pm

Porozhlédne se po sklípku a hledá vhodné víno. Zatím se tu moc neorientuje, mají sklípek přeci jen pár dní. A, tady je. Zahlédne lahev, kterou hledal. Vyndá ji z police a opatrně otevře. Přinese ji s novou sklenicí a starou odloží na vedlejší stůl. Já zatím zůstanu u bílého. Ale koukám, že i to dochází, všimne si dolitých skleniček u dam a skoro prázdné lahve. Proto raději vezme ke stolu rovnou dvě, aby mohl chvíli posedět.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv led 01, 2009 10:42 pm

zaslechne Eillen a nafoukne se, sice jen trochu, aby to nedal moc najevo, ale na Eillen se usměje Jsem ochoten být vám ve všem nápomocen. Pro tak dobré přátele není žádná pomoc dost velká... přičichne k vínu, které mu Creagan nalil, trochu upije, poválí po jazyku - no prostě dělá, jako že tomu rozumí, pak polkne
Opravdu výborné víno, skvělý ročník. Suché, až se práší od pusy. A ta vůně rybízu... a trochu dřevitá... v jakých sudech ho necháváte zrát?
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » čtv led 01, 2009 10:44 pm

protočí oči v sloup, když slyší Luciuse a zašeptá Eillen Je tu ve svém živlu...
golux
VIP Member

Příspěvekod Creagan Elat » čtv led 01, 2009 10:45 pm

Abych se přiznal, tak o víno se vůbec nestarám. Jsem maximálně odborník, když se stočené v lahvích. Ale stromy, které se používají na sudy moc neznám. Vím jen, že na bílá vína se používá dřevo se stromu zvaného Trelan. Nepřipomíná žádný, který bych zatím viděl tady.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Eillen » čtv led 01, 2009 10:48 pm

raději také odpovídá šeptem, Taky jsem si toho všimla usmívá se. Mám sto chutí ho poškádlit a domluvit se s Cregem, aby ho jmenoval Sirem nebo celý jeho rod jmenovat přátely královského rodu Elat. To by bylo něco pro jeho ego rozesměje se potichu.
Eillen
NEaktivní

Příspěvekod golux » čtv led 01, 2009 11:22 pm

vykulí oči U Merlina, to snad radši ne... to by s ním nebylo k vydržení... zachichotá se To by asi pýchou prasknul...
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran