Zahrady a Okolí domu v Anglii

Navštivte Emmu a Ratha Roibena Rye v jejich příbytku...

Moderátor: EmmaS.S

Re: Zahrady a Okolí domu v Anglii

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 11, 2009 6:26 pm

Jo Lestat je vyloženě simpaťák*usměje se* Když jsem k nim poprvé přišla málem mi přivodil infark*zasměje se při té vzpomínce*No on mi trochu vyrostl*je ráda, že se Styx Ily líbí* Ale myšlení má pořád povětšinou dětské*podrbe ho taky za ušima* Ale člověku ta svěžest myšlenek dost vyčistí hlavu*usměje se, Ily vyskočí vedle Styx na lavičku a lehne si a položí ji packy na klín a položí si na ně hlavu* Koukám, že se mu dost líbíš*usmívá se*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon kvě 11, 2009 6:46 pm

+je opravdu z něj nadšená+ Ten je neskutečně krásný. A roztomilý. +hraje si s ním, usmívá se, dovádí s ním, seskočí z lavičky a najde nejaký klacíček a nabízí mu jej na hraní+ Emmo, moc se mi líbí. Nádherné zvíře.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 11, 2009 6:56 pm

*začne si s ní hrát, vezme ji z ruky klacíček a pak jí ho zase dá aby mu ho hodila, přitom jí olízne ruku* Že je úžasný, škoda, že jsi ho neviděla jako úplně malinkého, to byl jak živý plyšák*usměje se, je ráda, že si spolu tak pěkně hrají, přitom zavolá skřítku aby jim donesla ten salát, chystá to tam zatímco Styx hází Ilymu klacíky*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » úte kvě 12, 2009 6:55 pm

+dovádí s Ilym, hladí ho, drbe za ušima+ Jsem z něj úplně nadšená. Kdo by řekl, že je to divoké zvíře. Chová se jako ten nejroztomilejší mazlíček. +trošku utahaná z řádění s vlčetem si sedne na lavičku, čeká, až si Ily k ní lehne a pak ho jen škrábe v kožíšku+
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » čtv kvě 14, 2009 8:19 pm

*je z ní úplně nadšenej a vrní slastí*No koukám, že vy dva jste si opravdu padli do oka*usměje se* No já jsem si ho tak trochu rozmazlila, nevím jestli je to nejlepší, ale rozhodně je díky tomu přítulnej*je spokojenej a odpočívá, přeci jen celý den běhal* Tak mám to připravené* zatím Emm připravila stoleček a na něm je salát, muffiny a to víno* Tak dobrou chuť*přiťukne si se Styx, Ily jí unaveně usíná na klíně*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » čtv kvě 14, 2009 8:32 pm

To já si toho svého určitě rozmazlím taky. Už začínám pomalu přemýšlet, jaké mu dám jméno. +přiťukne si s Emmou a napije se, prohlídne si salát a začne se jím cpát+ Je vynikající a to kuřecí maso mi tam vůbec nechybí. +uculí se+ Jsem hodně vybíravá a nesním jen tak něco. Nezlob se na mne za to, ale jakékoliv jídlo, než dám do pusy nejdřív otestuji, co v tom všechno je. +zasměje se+ Je to taková moje úchylka.
Styx
VIP Member

Předchozí

Zpět na Crowborought