Moje soukromá ložnice v Anglii

Navštivte Emmu a Ratha Roibena Rye v jejich příbytku...

Moderátor: EmmaS.S

Re: Moje soukromá ložnice v Anglii

Příspěvekod EmmaS.S » sob kvě 09, 2009 10:20 am

Fascinující mnohdy ano*usměje se* Já myslím, že by ses měla rozhodnout podle toho co ti říká vnitřní já. Já myslím, že zkusit bys to mohla. Teda pokud se ti vztah s ním líbí a má něco do sebe.A pokud to tedy není stíhaný zločinec.*usměje se*Od zkušené, a kde ji vidíš?*zasměje se* Já rozhodně nejsem zkušená, příšerně se zamilovat, do celkem náladového krále není moc odbrý příklad zkušenosti*směje se*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 11:19 am

+zasměje se+ Jsi zkušená, jen neříkej, řekla jsi přece, že jsi myslela, že vám to nevydrží a už jste spolu jak dlouho, tak nepovídej. +mrkne na ni+ A zamilovat se... to je dřív, než si to stačíš uvědomit. +zahloubá se do myšlenek+ Je mi s ním dobře. Moc dobře. +říká tiše+ Nepamatuji, kdy by mi bylo nádherněji. Je úžasný, milý, galantní, pozorný, romantický a... krásný. +nervózně točí prázným hrníčkem na talířku, aby zakryla rozpaky+ Až moc ideální na to, aby to se mnou myslel vážně. +vzpamatuje se+ Ale mluvme o něčem jiném, nebo ho tady začnu vychvalovat až do nebe. +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob kvě 09, 2009 11:34 am

Tak to si první, kdo si o mě myslím, že jsem zkušená*směje se*To máš pravdu, člověk se zamiluje raz, dva.*poslouchá ji a přitom sleduje hrníček, v jejích rukou* Jak to tak vidím, tak tady už se někdo zamiloval*usměje se* A pokud je to všechno co o něm tvrdíš, tak bych být tebou neváhala.*vezme ji za ruku* taková příležitost už se ti nemusá naskytnout*povzbudivě se usmívá*
*je slyšet, že kdesi v baráku bouchly dveře a někdo tak vzadu štrachá* A náš král dorazil*usměje se*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 12:12 pm

+položí rychle hrníček zpátky a při její zmínce o zamilovanosti sklopí zrak+ To se ti jenom zdá. +zatlouká+ A ... děkuji... za radu... +pousměje se a zvedne hlavu při bouchnutí dveří+ Takže se seznámím se samotným králem...
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob kvě 09, 2009 1:00 pm

Fajn tak zdá*usměje se spíš pro sebe* Nemáš zač. Za tohle se neděkuje. *zasměje se při zmínce o králi* No neboj je to chlap jako každej jinej*trochu ironicky*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Rath Roiben Rye » sob kvě 09, 2009 1:05 pm

*vejde dovnitř,je to poměrně vysoký elf se stříbrno blonďatými vlasy, které vypadají jako rtuť a v obličeji má ostré elfí rysy, sundavá si za chůze kabát*Ahoj miláčku*teprve zvedne hlavu* A, my máme návštěvu*dojde ke Styx* Velice rád vás poznávám, Jsem Roiben. *usměje se na ní a vezme její ruku a naznačí polibek* Měla si mi říct, že přijde taková sličná návštěva*otočí sena Emma* Přinesl bych vám nějaký dárek ze Dvora*usměje se na Styx*
Rath Roiben Rye
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 1:32 pm

+při vstupu Roibena do místnosti se ohlédne k němu a sleduje ho. Zcela splňuje představy, které o jeho vzhledu měla. Vysoký, krásný, ušlechtilý, inteligentní+ Taky mne velice těší, Roibene, že vás poznávám. Jsem Styx. +podává mu ruku a mile se usmívá+ Omlouvám se, Emma vůbec netušila, že přijdu. Přepadla jsem ji tady ze zálohy nepřipravenou. +zvonivě se rozesměje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rath Roiben Rye » ned kvě 10, 2009 10:40 am

Omlouvám se, že vám to takhle nezdvořile nabízím, ale myslíte, že bychom si mohli tykat? Přeci jen jste naše přítelkyně*usměje se* Ze zálohy, tak to vám budeme muset někdy útok oplatit, a to teprve něco zažijete*naoko výhružně, ale poté se usměje*
Tak dámy, omlouvám se, ale půjdu si odpočinout, jsem docela unavený. Moc mě těšilo*usměje se na Styx* Doufám, že se brzy uvidíme. Pokud přespíte, tak na snídani. Emma skvěle peče, doporučoval bych vám to*mrkne na ní, jde ke dveřím a potichu odejde do svého pokoje*
Rath Roiben Rye
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » ned kvě 10, 2009 10:47 am

*kouká jak se jí Roiben dvoří* Jako vždy*řekne si ironicky pro sebe aby to nikdo neslyšel, ale při jeho návrhu se snídaní zbystří* Jo Roiben má pravdu, mohla bys tu zůstat do snídaně, upeču ti co budeš chtít*usměje se na Styx* Pokud tedy nespěcháš, ráda bych ti v noci ukázala zahradu, máme krásného vlka*mrkne na ní*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » ned kvě 10, 2009 9:02 pm

Samozřejmě, s tykáním velice ráda souhlasím. +usměje se+ Klidně mě oba kdykoliv přepadněte, budu ráda, vždyť na mé párty jste chyběli. Díky za pozvání ke snídani, ale opravdu nebudu obtěžovat. +rozloučí se s ním a sleduje ho, jak odchází+
+otočí se k Emmě+ Je skvělý! +nadšeně+ Vůbec se ti nedivím, že jsi se do něj bláznivě zamilovala. Ta chvilka stačila na to, abych poznala, že je to velice okouzlující muž. +mrkne+ Ne, nezlob se, na snídani nezůstanu, už takhle tě zdržuji od práce. +při zmínce o zahradě zbystří+ Vlka? +s úžasem+ Tak to skutečně nemohu odmítnout. Vlci mě přímo fascinují. +souhlasí+ Dobře, jestli ti to tedy nebude vadit, ráda zůstanu.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Crowborought