Hlavní síň

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Hlavní síň

Příspěvekod Kocour » stř dub 07, 2010 5:36 pm

*vyskočí na parapet okna a zvědavě nahlíží dovnitř*
- Mňau -
Kocour

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 26, 2010 1:03 pm

Objeví se tam pohled z daleké Francie
Obrázek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 07, 2010 12:38 pm

S malou se tam přemístí, protože Nicci pořád volala po Dejí a Nájtovi, a Charlie by jí splnil jakýkoliv přání Počkej, musíme zjistit, jestli je teta Rebecca doma Pohladí ji po nosíku a mezitím se tam seběhnou vlci a div malou neulísají Tak dobře, buď tad s nimi.

Beccy? Haló je tu někdo? Zavolá nahoru do patra dost hlasitě aby ho případně bylo slyšet
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lestat » pát kvě 07, 2010 4:55 pm

Když uslyší něčí hlas, shánějící se po Beccy, sejde tiše dolů a opře se o krbovou římsu. Upře pohled na návštěvu, nejdřív se zadívá na Nicci hrající si s vlky a pak stočí pohled na Charlieho. Rebecca tady není. Vlastně se dá říct, že už to v podstatě nebydlí. Ušklíbne se a z jeho slov kape uražené ego přímo slyšitelně. Prohlíží si ho, ve tváři dokonale nečitelný výraz.
Není nic, než chladná a temná pustina věčnosti
Lestat
Upír

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 07, 2010 10:33 pm

Dost ho překvapí, kdo to sleze dolů, protože ho sice ještě nikdy neviděl, ale tuší Hádám že ty budeš Lestat No Gabriel to není určitě a který další chlap by to mohl být že? No já vím že tu nebývá řekne až moc vědoucně spokojeným hlasem
Nicci ale malá vůbec nereaguje a pěkně si s vlkoušema hraje Pojď půjdeme za Beccy. Vsadím se, že NÁS moc ráda uvidí řekne pěkně kousavě a vezme ji do náručí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lestat » sob kvě 08, 2010 2:05 pm

V očích mu bleskne pochopení a vzápětí nebezpečně potemní. Takže ty jsi teď Rebečina nová hračka...hmm...Sjede ho hodnotícím pohledem a přes rty mu přeběhne arogantní úsměv. Docela žasnu, že tě ještě úplně nezničila. A to jak fyzicky, tak...psychicky. Ušklíbne se. Pozoruje ho mírně pobaveným pohledem, ale pod tím ledovým klidem bouří uražená ješitnost a žárlivost.
Lestat
Upír

Příspěvekod Charlie Weasley » sob kvě 08, 2010 6:06 pm

Charlie se zasměje tím svým hajzlovským smíchem a rysy mu ztvrdnout. Víš to že tebe odkopla, ne promin, to že přestala být tvou pojistkou neznamená, že jí už po tobě nikdo stačit nebude. Ušklíbne se řekl bych že si rozumíme víc než dobře Vzpomene si, jak si v noci pěkně užili a část toho se mu odrazí v očích Měli bysme jít. Takže na neshledanou zase se zasměje a Nicci naposledy podrbe Day za uchem a natahuje protože nechce jít pryč
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Lestat » sob kvě 08, 2010 6:38 pm

Úsměv mu povadne, velmi dobře si vyložil, co znamená ten pohled v jeho očích. V Lestatových očích se rozprostře ledová pustina jeho moci a tíha jeho staletí. Neradil bych ti, znovu mi skřížit cestu. Dnes tě nechám jít, aniž bysme náš...rozhovor, dokončili,ale jen kvůli té malé. Kývne k Nicci. Ani já nejsem taková stvůra, abych ublížil dítěti. Ale pokud se ještě někdy potkáme...Nechá větu viset ve vzduchu jako něco téměř hmatelného a dusivého. Věnuje mu poslední pohled, na to se otočí a v další vteřině se zmizí v temné chodbě.
Lestat
Upír

Příspěvekod Charlie Weasley » sob kvě 08, 2010 6:44 pm

Tvář se mu stáhne jako mrknutím oka Milej zlatej Lestate Povzdechne se moc bych ti nedoporučoval této princezně skřivit byt jen jediný vlásek, protože pak by tě lovilo začne počítat na prstech Syriana, Viktor, Gabriel, Beccs, Já jo a brácha by se taky přidal. Takže jsem rád že si rozumíme Naposled se na něj podívá A co se týče mě... Dej si na mě bacha A přemístí se s malou pryč
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Khurrem » ned čer 13, 2010 5:35 pm

*s grácií sobě vlastní se přemístí do síně a rychle se rozhlíží jestli něco nezlikvidovala* Becc´s halooooo je někdo doma? *zařve*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall