Sídlo

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Sídlo

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv kvě 13, 2010 11:01 pm

Tss, já se chovám slušně vždycky abys věděla Schválně tu ruku dá ještě výš Jak já bych mohl zlobit, vždyť jsem nevinost sama Jazykem jí zarejdí za lem podprsenky a jak ho lehce stiskne zoubkama tak vydechne. Ještě že se Nicci dívá tam na fontánu co tam mají hladová?
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv kvě 13, 2010 11:15 pm

No jasný a já jsem anděl. Zavrní a přejede jazykem jeho krční tepnu. Hmm...možná spíš nadržená. Zašeptá. I když někdy mám problém to od sebe rozlišit. Uculí se mu do rtů a políbí ho.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 12:48 pm

Mnoo tak to bude možná trošku problémek zatváří se zkroušeně ale navrhuju, uložit tady slečinku do postele kukne na Nics beztak už se stmívá a potom by se s tím snad dalo něco dělat hm?
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 1:18 pm

Jo taky bych řekla. Kývne souhlasně, vstane a vezme Nicci do náruče. Že něco není úplně v pohodě, si uvědomí asi vteřinu před tím, než se kus od nich z černého dýmu zhomtní pro Beccy až příliš známá postava. A kurva... Vydechne jen a vzápětí už drží v ruce pistoli a Nicci kryje svým tělem. Charlie, rychle do auta! Zařve na něj a několikrát na Daria vypálí. Máš pistoli?! Houkne na Charlieho a tiše doufá, že má.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Darius » pát kvě 14, 2010 1:22 pm

Rychle stáhne svá černá křídla, aby je netrefila nějaká kulka. No Beccy, to není moc přtátelské uvítání. Zatváří se uraženě a jde blíž, jakoby se kulek nebál. Pohybuje se z elegancí dravé šelmy a vyzařuje z něj i stejné nebezpečí. Jako predátor na lovu. Když jsem ucítil, že jsi venku z té vaší opevněné země, nemohl jsem odolat, abych tě nenavštívil. Zapřede medovým hlasem a v temně hnědých očích mu blýskne.
You are my light on way in the darkness...
Darius

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 1:27 pm

Co to kurwa...nestihne to ani doříct a slova zaniknout ve střelných ránách. Tak vytáhne svou milou berettu a už Becs kryje aby taky mohla k autu Becs! Sice chtěl řídit ale milerád to ted přenechá jí, jenom po očku sleduje co malá a druhým okem sleduje toho, kdovíkoho
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 1:42 pm

Nestará se o to, jestli mudlové zjistí, kdo je, nebo spíš kdo jsou, využije svých upířích schopností a neviditelným pohybem se ocitne u auta. Rychle strčí Nicci dovnitř a zabouchne dveře. Zůstane stát za autem a mrkne na Charlieho. Tak trochu nevhodně k situaci ji napadne, že s tou bouchačkou vypadá zatraceně sexy. Pak ale rychle obrátí pozornost zpátky k problému jménem Darius. Nepřestává na něj mířit a každý jeho pohyb obezřetně sleduje. Co zase chceš, Darie? Položí otázku dne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Darius » pát kvě 14, 2010 1:51 pm

To nemůžu jen chtít navštívit starou známou? Otáže se s mírně udiveně pozvednutým obočím. Pak se zasměje a z toho zvuku několik listů z nejbližšího stromu zmrzne a spadne na zem, kde se roztříští na kousky. Máš pravdu, asi ne. Jak vidím, máš nového...hm...přítele? Zapřede tiše. A možná s tebou i zvládá držet krok, co? Minimálně ví, že kdo se zdržuje ve tvé přítomnosti, měl by být ozbrojený. Ušklíbne se. Jistě si vzpomínáš, že spolu mámě nějaké...nevyřízené účty. Náhle jeho tvář postrádá ten milý až familiární výraz, který měl doteď.
You are my light on way in the darkness...
Darius

Příspěvekod Charlie Weasley » pát kvě 14, 2010 1:55 pm

Sleduje ty dva a nepřestává mířit na cizince. Možná by chtěl i něco říct, ale jak se zná, ještě by to zhoršil, tak radši drží hubu a poznámky na svou osobu si nevšímá. Přece jenom Beccy asi ví, proč na něj míří. Beccy? šeptne jenom aby věděl jestli už zdrhají, nebo jestli si ještě chvilku bude moct zastřílet
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát kvě 14, 2010 2:07 pm

Jestli se mnou nutně potřebuješ vyřizovat starý účty, sjednej si schůzku. Odsekne ledově. A laskavě do toho netahej moje přátele. Víš jak jsem na to háklivá. Dodá varovně. Takže pokud nechceš do své pěkné tvářičky inkasovat pár děr, radši se vrať tam, odkud tě sem poslali. Jo a šéfovy vyřiď, ať jde do prdele a jestli má se mnou problém, přijde sám a neposílá poskoky. Z posledních slov ironie a pohrdání přímo kape. Charlie, v pohodě. Jo zmínila jsem se, že to auto je neprůstřelný? Mrkne na něj, ale hned zas kouká na Daria.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall