Moje komnaty

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje komnaty

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 03, 2011 10:48 pm

(chůůůdě:D)

Položí mu dlaně na předloktí, vzhlédne a zadívá se mu do očí. Jo tak...no, v tom případě ti můžu popřát jen dobrou chuť. Cuknou jí koutky, ale oči se jí lesknou jako horká čokoláda. Přejede nehty po jeho pažích a provokativně se o něj tělem otře.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned dub 03, 2011 11:15 pm

Tu mám už hodně dlouho. tvář mu rozzáří úsměv a záblesk v očích. Přitáhne si ji ještě blíž. Prsty pravé ruky jí přejede vzhůru po zádech, pohladí ji po zátylku a plynule přejede po jejím krku. Pohladí ji po rameni, klíční kosti. Prohlíží si její tvář, jakoby ji teď viděl poprvé a v očích se mu pod těmi jiskřičkami črtá něha. Najednou ji nadzvedne bradu, skloní se níž a rty se dotkne jemné kůže jejich rtů. Nejdřív jenom jemně, něžně, jakoby se bál, že si to Becca předci jenom rozmyslí, no pak se přestane ovládat. Přitiskne si ji najednou pevně k sobě a ten polibek se stane dravějším, hlubším, jakoby se žíznící člověk dostal ke studni a teď nemůže přestat pít.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned dub 03, 2011 11:43 pm

Dívá se mu do očí, na rtech téměř neznatelný úsměv. Přitiskne se k němu a jednou rukou mu zajede do vlasů, druhou mu položí na bok a sjede na záda, odkud nehty znovu putuje na bok. Opětuje jeho polibek stejně jemně a když pak dravěji zaútočí na její rty, tiše spokojeně vzdychne a zachvěje se. Zlehka ho kousne do rtu a usměje se mu do rtů.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 04, 2011 4:40 pm

Jak se k sobě tisknou, jeho tělo na to velice dobře reaguje a Becca může tak cítit, jak velmi vzrušený je. Když ho kousne do rtu, také se usměje a koukne jí do očí. Ostré zoubky. dýchne jí šeptem do rtů. Jenom buď opatrná, nejsem si zcela jist, co by s tebou má krev mohla udělat. na chvíli se zatváří vážně, protože by byl opravdu nerad, kdyby jí to nějak ublížilo, ale pak se opět usměje. Odtáhne se trochu a jeho ruka, následována jeho očima se jí sveze po hrudníku, pohladí jeden její prs, na ploché bříško a ještě níž, k jejím slabinám. V té chvíli opět vzhlédne do jejich očí, v těch jeho se odráží chtíč, vzrušení...jeho ruka vklouzne mezi její stehna a pohladí ji po jednom z nich z vnitřní strany, velice blízko jejímu klínu.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 04, 2011 6:05 pm

Nemyslím si, že by mi ublížila...nejspíš bych byla trochu....opilá. Uculí se. Opětuje jeho pohled, neschopná odtrhnout se od jeho temných, uhrančivých očí a zachvěje se pod jeho pátravýma rukama. Tiše vzdychne a přitiskne se k jeho ruce těsněji. Dlaní sklouzne dolů a pohladí výraznou vybouleninu v jeho klíně a trochu ztěžka polkne, jak se i v ní vzmáhá vzrušení a chtíč.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 04, 2011 9:39 pm

Při té představě se trochu ušklíbne. No to je celkem možné...možná by i stálo za to, to někdy vyzkoušet. v očích mu zasvítí pobavené jiskřičky. Opilá musíš být rozkošná.
Usměje se, když vidí, že se jí jeho dotyky líbí, posune se dlaní ještě výš a tentokrát jí prsty podráždí přes kalhotky. Skloní se k její šíji, jazykem ji polechtá na bělostné kůži a jak ho Becca pohladí přes mužství, dech se mu na chvíli zadrhne v hrdle. Přisaje se k jejímu krku a tělem ji natiskne na stěnu za ní. Jsi tak nádherná. dýchne jí do kůže, než se rty a zuby posune o něco níž. Dlaněmi jí vyjede přes boky a vklouzne nimi pod její podprsenku.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 04, 2011 9:56 pm

Hmm, to bysme rozhodně mohli... Zavrní mu do rtů. Jo tak rozkošná...Kousne ho docela bolestivě do rtu, ale v očích jí vesele jiskří. Když ale ucítí jeho dlaň ve svém klíně, veselé jiskření rychle vystřídá vzrušení. Tiše vzdychne a lehce zakroutí pánví proti jeho ruce. Zachvěje se a dlaněmi m přejede přes celá záda až na zadek, který pevně sevře v dlaních. Zakloní hlavu a zavře oči, ze rtů jí splyne tiché zasténání.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 04, 2011 10:21 pm

Sykne, jak ho kousne, ale ne bolestí, spíš slastí. Chceš to vyzkoušet hned? ušklíbne se, protože se na jeho rtu objeví malá kapička krve, kterou si automaticky slízne, ranka tam však zůstává. Najednou chytne tu tenkou šňůrku, co drží ten malý kousek oblečení a bez větší námahy ji přetrhne. Podprsenka spadne na zem a on si dopřeje chvíli, pokochat se pohledem na její nádherné poprsí. Sevře půlky, jak na nich ucítí Beccine dlaně a má co dělat, aby si ji tam hned nevojel. Jazykem jí přejede po krku, až do té malé jamky, kde se setkávají klíční kosti, do ní jí vtiskne jemný polibek, no pak postupuje níž. Nejdřív k jedné její bradavce. Lehce ji obkrouží jazykem a pak si ji schová v ústech, saje ji, hraje si s ní a sem-tam po její špičce kmitne jazykem.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 04, 2011 10:35 pm

Teď ne... Sice neznám nic lepšího než krev a sex dohromady, ale krev mě pak příliš rozptyluje a navíc je mi jasný, že ta tvá se mnou dost nezvykle zamává. Pousměje se a vzápětí se slabě zachvěje, když jí roztrhne podprsenku. Uvědomí si, že on je po dlouhé době muž, který se jí silou nejen vyrovná, ale dost možná je i silnější. Opře se o zeď a zakloní hlavu, tiše zasténá a užívá si jeho horká ústa na svém těle. Rukou mu zajede do vlasů a probírá se jimi, občas zlehka zatáhne a přejede mu nehty dolů po šíji a zase zpět.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon dub 04, 2011 11:06 pm

Uvidíme. usměje se a lehce jí kousne do bradavky, pak věnuje stejnou péči i její druhé bradavce a docela dost si to užívá, tím spíš, když slyší její tiché sténání. Pod jejími nehty mu naskočí husí kůže, která ho příjemně mrazí do zad, no nepřestává se věnovat jejímu hrudníku. Rukama zajede k její malé sukýnce a o malou chvíli později i ta leží na zemi. Pohladí ji z každé strany po stehně, chytne za zadeček a nadzvedne si ji. Podepře jí zadeček rukama a jakoby byla pírko, si ji se spokojeným úsměvem nese do ložnice.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall