Moje komnaty

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje komnaty

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 10:43 pm

Tiše vzdychne a zavře oči. Plně si užívá jeho péči, když ucítí jak se otře o její klín, tlumeně zavrčí a zvedne proti němu kyčle. Zachvěje se a otevře oči. Chci tě...hned... Zavrčí chraplavě a dívá se mu hluboko do očí. Přitáhne si ho k sobě a naléhavě ho políbí a zlehka kousne do rtu.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte dub 05, 2011 10:57 pm

Kousanec jí tentokrát opětuje a jeho sebeovládání se najednou prolomí. V očích mu blýskne. Trochu se nadzvedne, aby se dostal do lepšího úhlu a bez dalších řečí se do ní na jeden hladký příraz ponoří, až na samé dno, dokud se jejich těla o sebe nezastaví, dokud mu její tělo nenastaví překážku. Tlumeně zasténá. Nadzvedne pánev, až z ní téměř vyklouzne a pak se do ní opět ponoří, tentokrát s větší rychlostí a razancí. Tohle opakuje několik krát. Tiskne se při tom k jejímu hrudníku a s každým přírazem se svou hrudí otře o její prsa. Celý čas jí hledí hluboce do jejich uhrančivých očí.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte dub 05, 2011 11:04 pm

Ach, ano.... Vydechne a sjede mu rukama po zádech a nehty se vrátí zpět. Obejme ho nohama kolem pasu, aby ještě prohloubila jeho přírazy a vychází mu vstříc tak naléhavě, jakoby na tom závisel její život. Opětuje jeho pohled, ale po chvíli zavře oči, zakloní hlavu a vypne tělo do oblouku a tiše sténá, plně soutředěna do sebe a na jeho tělo.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř dub 06, 2011 12:27 pm

Rukama jí podepře záda, přitiskne si ji tak k sobě mnohem těsněji. Jeho dech se prohloubí a zrychlí, zaboří si tvář do jejich vlasů a vdechuje její omamnou vůni. Jeho pohyby se zrychlí, pravidelně a celkem tvrdě, s vášní jí miluje.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 06, 2011 4:05 pm

Vychází mu vstříc s vášní sobě vlastní, skloní se a důrazně ho kousne do ramene, kůži ale neprotrhne, zatím se v tomhle ohledu ovládá. Drží se ho pevně a chraplavě sténá, oči zavřené a v lehce pootevřených rtech se občas matně zalesknou její bílé špičáky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř dub 06, 2011 8:18 pm

Zakloní hlavu a tiše zavrčí, jak ucítí její zuby na rameni, ale nepřestává, spíš ho to popudí k ještě větší rychlosti a razanci, že i postel to chvílemi vzdá a protestně zavrže. Jednu ruku přesune z jejich zad na její bok, pak hýždě a natiskne si ji tak klínem k sobě ještě víc. Dýchá mělce a rychle a s každým výdechem mu z hrda unikne tiché, hrdelné zasténání.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 06, 2011 9:41 pm

Už nedokáže déle v sobě zadržet tu narůstající bouři a s hlasitím výkřikem dosáhne vrcholu. V extázi vypne tělo do oblouku a nehty mu sjede po zádech tak silně, až se objeví osm krví podlitých šrámů a sama se kousla do rtu tak silně, až se objevila krůpěj krve, kterou hned špičkou jazyka slízla. Zrychleně dýchá a čelem se opře o jeho rameno a vtiskne mu lehký polibek pod klíční kost.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv dub 07, 2011 3:31 pm

+Cítí, že se Becca blíží k vrcholu a i když má co dělat, ten svůj silou vůle potlačí. Zpomalí. Pohybuje se v ní pořád pravidelně, ale dostatečně pomalu na to, aby jeho penis pohladil každičký centimetr jejího nitra. Dívá se na ni, když podlehne orgasmu. Nenechá si ujít ani jediný záchvěv na její tváři. Tu malou kapičku krve, kterou by nejradši olízl sám... To všechno v něm ještě víc podnítí touhu, no ovládne ji. Šrámy na zádech ucítí, no v opojení to ani jako bolest necítí, jenom napne svaly a po chvilce se kůže sama začne zacelovat. Zastaví se, když se mu opře o rameno a vtiskne jí do vlasů něžný polibek.+ Připravená na další kolo? +usměje se a další polibek jí dá na ucho.+
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv dub 07, 2011 9:15 pm

Pomalu sklidní divoce bušící srdce, zvedne hlavu a podívá se mu do očí. Aha, tak už vím, o co jde... Odmlčí se dramaticky, ale a v očích jí uličnicky blýská. Normálně mě chceš zabít... Uculí se. No ale odpověď na tvou otázku...já vždycky. Zašeptá mu do rtů a dlouze ho políbí a v jejím polibku ještě může cítit příchuť krve, z již zhojeného rtu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv dub 07, 2011 10:53 pm

Její pohled opětuje a po její poznámce se ušklíbne, přičemž se mu pobavení smíšené se vzrušením odrazí v očích. Smrt sexem...to by mohlo být celkem příjemné... je na něm vidět, jak si to sám představuje, no pak se opět plně soustředí na ni a v očích mu hravě jiskří. Tak dlouho jsem na tohle čekal, že to nehodlám odfláknout. Polibek jí opětuje a chuť její krve způsobí, že se téměř neznatelně zachvěje. Jazykem olízne to zacelené místečko a podívá se jí do očí. Hravé jiskřičky vystřídají plameny vášně. Chci abys byla nahoře. šeptne jí do rtů náhle zhrubělým hlasem. Chci na tebe při tom vidět. Trochu se na pažích nadzvedne a vyklouzne z jí pořád tvrdým, nabuzeným mužstvím.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall