Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Selena » čtv úno 11, 2010 8:56 pm

Sam: Odhodil? <zvedne obočí> Prosím, ale pamatuj, že neseš křehký zboží. <usměje a v očích jí zajiskří, když jí postaví a stále jí drží, obmotá mu ruce kolem pasu a trochu se k němu přitiskne> Všechno co si budeš přát. <řekne a myslí to zcela vážně a po chvíli ji ústa zvlní lehký úsměv>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv úno 11, 2010 9:33 pm

Sel: usměje se široce, že je tak milá, že je u ní v pokoji a že přísliby jsou veliké. blíží se k jejímu obličeji svým, zlehounka jí jezdí rty po čele, bradě, tvářích. ruka na zádech sklouzne na zadeček vážně? cokoli si řeknu? ptá se tiše a vyjede jí rukou pod tričko na zádech a hladí ji. a v očích mu harjí čertíci. třeba i tatranku? nebo žvejkačku? ruka na inspekční cestě zrovna zkoumá, jaké asi má Sel zapínání u podprsenky.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv úno 11, 2010 9:48 pm

Sam: <usmívá se a je si jistá, že by pro něj udělala cokoli, o co by si řekl, na chvilku zavře oči, aby si vychutnala jeho rty na svém obličeji a hladí ho po zádech> Ehmn. <přitaká zamručením, a když se zmíní o tatrance se žvýkačkou, otevře oči, podívá se do jeho a musí se usmát, jednou rukou ho pohladí po tváři> Tatranku i žvýkačku, pokud to bude tvé přání. <zašeptá a jemně ho políbí> Ale rozmysli si to dobře. Zapomněla jsem ti totiž říct, že máš jen jedno přání. <řekne se šibalským úsměvem, i když ví, že by mu splnila všechna jeho přání, jednou rukou mu zajede na zádech pod triko a druhou ho hladí po tváři>

(jen ať hledá, ale poradim, že to zapínání je klasicky vzadu ;) )
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv úno 11, 2010 10:25 pm

Sel: jenom jedno? přehrává zklamání a rozhořčení. a co světový mír, univerzální lék a zacelení ozónové díry? frfňá. a drží při hlazení, jenom jí začne za chvilku chytat po prstíkách zubama. tak jenom jedno... no, to mě musíš nechat ještě chvíli přemýšlet a dát mi k tomu podmínky - třeba tě potřebuju hladit, aby mi to šlo... velice mazané - velice racionální ;) a taky bych si k tomu sednul - to se, doufám, jako přání nepočítá?
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv úno 11, 2010 10:35 pm

Sam: Obávám se, že světový mír a to ostatní je nad moje síly. <pousměje se> Něco jednoduššího bys tam neměl? <zeptá se s úsměvem a jak jí začne chytat zubama po prstech, přesune je pro jistotu do jeho vlasů vzadu na krku> Sednou si? <zamyslí se a pak zakroutí hlavou> Ne to se nepočítá, je to přeci v rámci podmínek, abys mohl přemýšlet. <usměje šibalsky a políbí ho> A co ještě bys potřeboval? <zašeptá>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv úno 11, 2010 10:59 pm

Sel: hladit jsem říkal - ale to musíš i ty mě! líbání určitě...rozmýšlí se a odpočítává, když ho políbí a polibek jí oplatí. a zase se vydá rukama na průzkum taky tu byla řeč o čaji... nadhodí, ale nepustí ji, aby mohla vstát a něco vytvářet. naopak zase tak jemně zavadí o zapínání její podprsenky a nic zvláštního nedělá, jenom se mu líbí, jak ji tím vytáčí, protože Sel čeká, co bude a jestli má protestovat...
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv úno 11, 2010 11:12 pm

Sam: Tak hladit. <protáhne, zajede rukama zespoda pod triko a jemně začne zkoumat jeho hruď> Čaj. <zamyslí se> No, to bys mě, ale musel pustit. <usměje se, ale nesnaží se vstát, líbí se jí tam kde je a políbí ho, trošku jí vytáčí, když jí zavadí o zapínání podprsenky, tak než stačí zareagovat stáhne mu triko> To je mnohem lepší. <usměje se a znovu se pustí do jemného průzkumu jeho hrudi a zad a jemně ho přitom líbá, ale nikam nespěchá, je odhodlaná nechat další krok na něm>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv úno 11, 2010 11:29 pm

Sel: to musel, to dá rozum... (pustit), zabrouká jí do ucha a začne jí olíbávat krk a nepouští jí, naopak jí konečně tu podprsenku rozepne. pak kouká, jak je najednou temperamentní. heleme se! abych ti to neoplatil! ale zatím ho spíš strhne její otlapkávání a užívá si to. vrní blahem, váženě jí zavrní do ouška, aby věděla, jak se mu to líbí. a zcela nenápadně jí začne jedním prstm přejíždět žebra pod rozepnutou podprsenkou směrem od páteře dopředu.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pát úno 12, 2010 11:02 am

Sam: <když ucítí, jak podprsenka povolila, když jí rozepnul, tak se usměje a odmění jeho počínání smyslným polibkem> To bys sis určitě nedovolil. <zavrní způsobem, že mu musí být jasný, že ho chce vyprovokovat, aby to udělal, když jí zavrní do ucha, ústa se jí roztáhnou do širokého úsměvu, skloní hlavu a začne mu jemně téměř neznatelně olíbávat krk, většina dlouhých vlasů jí spadne dopředu, takže se dotýkají jeho ramene, krku a částečně i hrudi, prsty dál zkoumá jeho svalnatý hrudník, a když ucítí pohyb jeho prstu, téměř neznatelně se zachvěje>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pát úno 12, 2010 12:10 pm

Sel: jitě, že nedovolil, stačí, když mi to dovolíš ty. probírá se z účinků jejího polibku a trnou mu jehličky v páteři z dotyku jejích vlasů na holé kůži. a prst už dojede dopředu a pomalu se vnoří pod košíček podprsenky a zlehka, skoro neznatelně přejíždí nahoru, až k bradavce, o kterou se jemně otírá bříškem posledního článku. a pak se přidají i ostatní prsty a celá dlaň, nahradí košíček a jemně se mazlí s jejím ňadrem.
Samuel
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje