Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Chris Devon » pon lis 29, 2010 2:00 am

Dobrý ráno? +uculí se trošku a pohladí ju po vláskách+ Vypadáš rozkošně když spíš...+nehodlá jí ale dát příležitost promluvit před tím, než si vezme pěkně jemnej polibek na probuzení, sehne se a nenásilně spojí jejich rty+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 3:25 pm

Vychutnáva si jeho bozk, mazlí sa s jeho ústami a dlaňami mu pomaly prejde po ramenách, až sa jej prsty zastavia v jeho vlasoch. "Teraz je už výborné." šibalsky sa usmeje, keď sa ich pery oddialia. "Pôjdem sa osprchovať." vylezie z postele, zodvihne zo zeme jeho košeľu, ktorú tam včera pustila a oblečie si ju. Predsa len sa cíti trochu nesvoja, keď sa má po izbe pred ním promenádovať celkom nahá. "Nechceš mi umyť chrbát?" opýta sa s úsmevom. Oprie sa o dvere kúpeľne a nechá spod košele nenápadne vykukovať kúsok svojho ľavého stehna.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon lis 29, 2010 4:04 pm

+Tlapama jí ohlazuje prdelku a když vstane, sleduje každej její pohyb. Chvílu vypadá, že tu nabídku zvažuje.+ No já nevím..co za to? +ale nevydrží to, začne se culit a než se Mem naděje, už s ní v náručí stojí pod sprchou - ona v té košili, on má asi jen boxerky - a pěkně plení její rtíky. Pak ji postaví na nožky a pomaloučku z ní svlíká mokrej kus látky.+ Takový zbytečnosti...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 6:11 pm

"Za to? Hmmm..." jemne okusuje jeho pery a pomáha mu vyzliecť jej košeľu. "Čo keby..." jej prsty zablúdia k okraju jeho, teraz už mokrých boxeriek. Kúsok nimi zájde pod gumu, akoby mala v úmysle pokračovať ďalej, náhle sa však uprostred pohybu zastaví a svoje ruky stočí na jeho chrbát. "Čo keby som ti potom umyla chrbát ja?" opýta sa, len čo sa trochu odtiahne a očká jej šibalsky zasvietia, pričom čaká s potuteľným úsmevom na jeho reakciu.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon lis 29, 2010 6:49 pm

+Napjatě očekává co s packama udělá a pak se musí culit+ Ty provokatérko! +plácne ju přes prdelku a svým tělem ji nafest natiskne na studený kachličky, přitom se o ni opře i klínem a rozhodně ho její doteky nenechávají chladným+ Co kdybysme nechali záda zádama a...+zubama jí přejede po krčku+ věnovali se něčemu...sportovnějšímu? +olízne jí ušní lalůček a šeptá jí do ouška, že se ho dotýká rtíkama+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 8:39 pm

"Ja?" nevinný výraz. Ako sa telom dotkne studených kachličiek, trochu sebou cukne, no keďže na ňu tečie teplá sprcha, je to celkom príjemné, navyše ju zohrieva Chrisovo rozhorúčené telo. Tichučko vzdychne, keď sa jeho rozkrok dotkne jej nahej kože a jeho zuby ju dráždia na krku. "Toľko športu hneď po ránu." vzdychne a naschvál pri tom pregulí oči. Hneď na to sa však zasmeje. Jazýčkom mu z ramena zlízne kvapky vody, ktoré neustále pokrývajú jeho telo novou vrstvou a nasaje pri tom jeho mužnú vôňu, z ktorej sa jej takmer zatočí hlava. Bokami sa malinko posunie proti jeho telu, takže sa mu o klín teraz otrie ona svojím nahým bruškom. "Preč s tým." zaťahá za látku jeho borexiek.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon lis 29, 2010 10:15 pm

Né, ta vedle...+okousne jí nosánek a jak se o sebe otírají, tak nepopiratelně tvrdne víc a víc+ Někde sem slyšel, že seš prý sportovně založená...+zvedne obočí, jestli snad nééé, že ju klidně přestane tráápit - no zas tak klidně ne, jen se tak tváří+ Jen si posluž..+trochu se od ní odtáhne, aby mu mohla boxerky stáhnout. Rukama jí sjede pěkně hladivě na prsa a požitkářsky je jemně sevře+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon lis 29, 2010 10:35 pm

"To by ma zaujímalo, odkiaľ berieš tie informácie." zamračene pokrúti hlavou. Stačí jej však jeden pohľad dolu a mračíť sa hneď prestane. Pomaly sa zvezie na kolená, dľaňami pri tom kopíruje jeho boky, až sa dostane na boxerky. Chytí ten posledný kúsok oblečenia a stiahne ho opatrne dole. Keď pred ňou Chris stojí konečne nahý, zospodu naňho pobavene pozrie, hlavne ako nemôže prehliadnuť jeho mužstvo. Postaví sa a pri tom si dá záležať, aby sa jeho nástroj dôkladne otrel o jej pokožku. "Trochu ranného športovania nezaškodí." potuteľne sa usmeje, keď už opäť stojí vzpriamene a hľadí mu do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob pro 04, 2010 12:15 am

+Pár dní byl pryč, vrátil se docela nenalazen a teď prozměnu pár dní nevychází z pokoje, jídlo mu nechávají před dveřma a on jim tam nechává špinavý nádobí.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pon pro 06, 2010 2:53 am

+Po několika dnech už si personál šeptá dovíco, tak se sebere a nachvílu za ním zajde. Stráví tam nakonec asi hodinu a vyjde odtam zamračená s modrákem na ruce a bez botů.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje