Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 11:30 am

Usmeje sa pobavene, ako ho ľahko dokáže dostať na lopatky. Celého...takmer...ho objíme perami a začne sa po ňom posúvať v pravidelnom rytme. Oboma rukami uchopí jeho varlata a začne si ich pomaly prekladať z jednej ruky do druhej. Takže ich skôr len tak prevaľuje medzi prstami a občas zdvihne ponad jeho mužstvo zrak a pozrie mu pobavene do očí.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 1:32 pm

+Přivírá oči slastí a vrčí jí tam jak spokojenej lev+ Jo kočičko...takhle je to...mh! +trošku jí přirazí do pusinky, ale zase né tak, aby ju udusil+ Dokonalý...+musí ju pustit a rukama se pevně drží skřínky+ Jo..bože...+je pomalu hotovej už z toho pohledu, natož z těch úžasných pocitů+ Jestli budeš ještě chvilku pokračovat....+jeho dech se zrychluje a chtíč v jeho očích přebije snad všechno ostatní+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 6:22 pm

Ešte raz ho len tak zľahka olízne a potom sa odtiahne. Pohladením pustí jeho varlata a postaví sa. "Tentoraz to tak ľahké mať nebudeš." mroukne mu do uška a jemne ho kusne do krku. Otrie sa ňadrami o jeho hruď, ale dáva si pozor, aby sa nedotkla jeho mužstva.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 6:44 pm

+Ostře se zhluboka nadechne, aby získal sebekontrolu a pohledem ji chvilku propaluje jako laser durchumdurch+ Otrokářko...+pohladí ju po zádečkách až na prdelku, celým tělem se na ni natiskne a přinutí ji udělat pár kroků dozadu, až memory natiskne do křesílka, sehne se k ní a bezeslova ji kousavě políbí. Pak se odtáhne a hodnotícně ji sleduje+ Hraješ si semnou...ale teď je řada na mě...+klekne si před ni, pohlazením jí zahákne prsty za kalhotky a ty ve chvilce přistanou na nějaké lampičce. Zatímco jí kouká přímo do očí, tak jí roztáhne nožky, pohladí ji po stehýnkách a bez varování se jí přisaje do klína.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » úte úno 01, 2011 11:39 pm

Nebráni sa a poslušne pospiatky cúva, pričom mu neprestáva olíbávať krk a súčasne vdychovať jeho vôňu, ktorá sama o sebe rozpaluje jej vnútro. Odlepí sa od neho, až keď ju prinúti posadiť sa. Pozoruje ho chtivým pohľadom a na tvári má úsmev. "Ja a otrokárka?" zamrká nevinne očkami, keď ju prepustí z polibku. "Len trošku." usmeje sa pobavene a so záujmom a spokojným úsmevom si prezerá jeho nabudené telo. A neprestáva ho pozorovať, ani keď sa k nej zohne a vyzlečie jej nohavičky. Nechá si poslušne roztiahnuť nožky, a až keď sa skloní k jej klínu, úsmev jej z tváre zmizne a ona sa kusne do pery. Nechty zaborí do opierok sedačky, ale neprestáva ho pozorovať. Jej oči sa napĺňajú vzrušení.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 11:50 pm

Tak trošku...+olízne ji+ že bys mohla makat pro Amona...+zlehounka jí přejede zoubkama přes klitoris a jazykem si s ní vyhrává, prvně jen tak jemně vzrušujícně, ale pak se do toho víc položí a jakoby jí hluboce líbá do klína. Tlapama jí přejíždí po nožkách a jednou jí pak vyjede na hrudníček a užívá si privilegium dotýkat se jejích krásných ňadérek+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv úno 03, 2011 1:40 pm

Pri tej predstave sa pobavene uškrnie. "Jasne, to by sa mu určite páčilo...." Ešte chvíľu sa naňho pozerá, ale keď ucíti jeho zuby, keď sa s ňou začne hrať, úsmev sa jej z tváre stratí, ostane len vzrušenie. Hlavu zakloní dozadu a svojím klínom sa posunie trochu viac k nemu v snahe získať čo najväčší kontakt. "Achhh...Chris...." z hrdla jej unikne tlmený vzdych "....áno...." Jednu nohu mu vyloží na rameno, chodidlom a prstami mu prejde po zátylku a vlasoch.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » čtv úno 03, 2011 6:08 pm

Jsem tady...+dá jí pusinku na klitoris, pohladí ju po nožce a okousne jí paleček+ Přímo tady....+olíbe jí stehýnko a vrátí se jí nachvilku jazykem do klína. Pak si ale olízne prst, chvilku jí jím masíruje klitoris a pak jím opatrně sjede k její jeskyňce a sleduje ji co ona na to.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv úno 03, 2011 10:08 pm

Prehne sa v bokoch a z hrdla jej unikne tlmený vzdych. Nechty zaborí ešte viac do čalúnenia. Skusne si peru a žiadostivo naňho pozrie. Hrudník sa jej prudko zdvíha a klesá.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát úno 04, 2011 2:23 pm

+Samolibě se pousměje, přitom jí pořád upřeně hledí do očí a pomaloučku do ní jedním prstem vnikne, vychutnává si chvilku její výraz a potom ji začne prstem pěkně efektivně vnitřně masírovat.+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje