Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Samuel » čtv bře 04, 2010 8:42 am

Sel: líbá jí na krku a přesune se na hruď. Sel... my se jen tak ven nedostanem...ale nespěcháme, že ne? chvěje se vzrušením a přitahuje si k sobě pod kolenem její nohu a chce se dostat do jejího klína.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 04, 2010 8:53 am

Sam: <dokud může vrací mu polibky na krku a rukama mu jezdí po zádech, přitom mu vrní do ucha> Pokud nespěcháš ty, já určitě ne. <usměje se a obtočí mu nohu kolem zadku, výš nedosáhne> Vysadíš mě? <zapšetá mu vzrušeně do ucha a chytne se ho kolem krku>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » čtv bře 04, 2010 11:58 am

Sel: chytne ji pod zadečkem a lehce vysadí. líbá ji na krku a rukama si ji natáčí do správné polohy. já už docela spěchám... pošeptá ji vzrušeně a vezme si ji.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » čtv bře 04, 2010 12:11 pm

Sam: <obtočí mu nohy kolem kříže, rukou mu prohrabuje vlasy a druhou ho naléhavě hladí po zádech, zavzdychá mu do ucha, když si jí vezme, stáhne kolem něj svaly a trochu se prohne>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pát bře 05, 2010 10:53 am

Sel: drží ji a rukama si ji přitahuje proti svým výpadům. prudce oddychuje a líbá jí po čelisti a krku. zamotává se do závoje jejích poletujících vlasů.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pát bře 05, 2010 11:18 am

Sam: <drží se ho za ramena a vzdychá mu do ucha, dech se jí zrychluje a vzrušení se jí rozlévá celým tělem, líbá ho do vlasů, na ústa a krk, netrvá to dlouho a z jejích úst se vydere hlasité zasténání způsobené jejím vrcholem, křečovitě se ho chytne a prohne se proti němu, když se trochu uvolní, začne ho rukama hladit po zádech>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pát bře 05, 2010 4:56 pm

Sel: nadšeně vnímá její vyvrcholení a její stahy přivedou na vrchol i jeho. ještě párkrát se do ní pomalu vnoří, jak nejvíc to jde a v několika rázech slasti ji zaplaví spermatem. sténá jí v prohlubni mezi krkem a ramenem. pevně ji drží a musí se zaklonit a opřít, aby neupadli.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pát bře 05, 2010 5:10 pm

Sam: <jemně ho hladí po zádech, a když se i on dostane na vrchol, začne ho hladit po vlasech a sem tam ho na ně políbí> Same .... můj Same .... víš, že tě miluju. <šeptá mu šťastně do ucha> A to jsem chtěla jenom umýt záda. <zářivě se usměje, když se oba trochu vzpamatují a vyhledá jeho ústa>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pát bře 05, 2010 11:05 pm

Sel: pomalu se uklidňuje a zvolna jí spustí dolu na nohy. hladí ji po zádech až na zadeček. no, trochu tě podezřívám, hvězdičko, lásko... usmívá se a tulí ji k sobě a lehce jí zasypává polibky. ty záda, hm... líbá ji dlouze a něžně.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pát bře 05, 2010 11:21 pm

Sam: <vrací mu polibek s jemností sobě vlastní, rukama mu přejíždí po zádech a tulí se k němu> Začínám přemýšlet jestli se na ně nevykašlat, taky by se mohlo stát, že se nikam jen tak nedostaneme a já opravdu začínám mít hlad. <usměje se a trochu přešlápne> A taky mě od těch dlaždic zebou nohy. <stěžuje si s úsměvem, jelikož je voda vypnutá a dlaždice vychladly>
Selena
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje