Pokoj Seleny

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Seleny

Příspěvekod Samuel » sob bře 06, 2010 12:14 am

Sel: no, tak ty tvoje si necháme zase na příště... usměje se, protože tuší, že to zase dopadne podobně. a moje... otočí se k ní, aby si naskočila a odnese ji na zádech do pokoje, kde se začnou oblékat. já už hlady skoro šilhám. vážně se musíme najíst... tý spálený energie... zašklebí se na ni a poplácá ji po zadečku.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » sob bře 06, 2010 12:26 am

Sam: <vehementně přikyvuje a usmívá se, naskočí mu tedy na záda a po cestě chytne dva ručníky, aby se měli do čeho otřít, trochu nadskočí, když jí poplácá po zadečku a vtiskne mu do ruky jeden ručník, sama se začne utírat, přitom ho po očku sleduje> Jaký je tvoje nejoblíbenější jídlo? <zeptá se najednou a přejde ke skříni, vytáhne nějaký čistý krajkový prádlo, jeansy a zelený tričko a začne se oblékat>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » sob bře 06, 2010 3:20 pm

Sel: utře se, obléká a kouká po ní, zkoumá její krajky ;) . nejoblíbenější? ani nevím... možná lasagne. taky třeba něco pálivýho, mexickýho... suší si ručníkem vlasy. s tebou mi bude chutnat všechno. koukne ana ní hezky, psí oddané oči. a co máš ráda ty? zní to jenom lehce dvojsmyslně. chytne ji kolem pasu a dá ji pusu. teda keomě mě? culí se.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » sob bře 06, 2010 3:30 pm

Sam: <trochu se předkloní a hodí si vlasy před sebe, aby si je mohla pořádně vysušit, koukne na něj a široce se na něj usměje a pak se zase narovná> Kromě tebe? Tak to budu muset přemýšlet. <pohladí ho po rukou a pusu mu vrátí> Asi boloňské špagety nébo <přemýšlí> takovou domácí svíčkovou. <usmívá se na něj>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 08, 2010 10:29 am

Sel: hmmm, svíčlová... taky bych si dal říct. překáží jí při sušení vlasů, pořád ji drží. tak riskneme v hospodě, jestli ji mají... už toho nech, už jsi nejkrásnější. a já mám strašnej hlad. po chvíli zušlechťování táhne Sel za ruku ke dveřím.
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » pon bře 08, 2010 2:39 pm

Sam: Hmn, jo zkusit to můžeme. <usměje se, stačí si trochu učesat vlasy a už jí táhne pryč, čapne po cestě nějakou lehkou bundu, narychlo se obuje, ze stolku sebere svazek klíčů, zamkne a následuje ho dolů>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » pon bře 08, 2010 6:30 pm

(tak zase do Lokálu, ne?)
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 23, 2010 5:58 pm

Sam: <spolu se Samem dojde ke dveřím, chvíli štrachá v kapsách, jak hledá klíče, ale nakonec je najde a odemkne, otevře dveře a pustí Sama dovnitř, když nese ty tašky> Tak prosím. <usměje se>
Selena
NEaktivní

Příspěvekod Samuel » úte bře 23, 2010 6:39 pm

Sel: velkoryse přejde její - zřejmě tradiční ;) - klíčový problém. děkuji, rád. hodí po ní okem. a jak projdou dveřmi, odhodí nákup a políbí ji. tak! a teď chci tu přehlídku zopakovat!
Naposledy upravil Samuel dne úte bře 23, 2010 7:02 pm, celkově upraveno 1
Samuel
NEaktivní

Příspěvekod Selena » úte bře 23, 2010 6:43 pm

Sam: <jasně, klíče jsou vždycky velkej problém, vždycky se totiž někam schovaj :) , vejde za ním a zavře> A kterym modelem začneme? <zeptá se, obtočí mu ruce kolem krku a na oplátku ho taky políbí>
Selena
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje