Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 7:39 pm

Chvíľu postáva pred jeho dverami a zbiera odvahu. Nakoniec sa predsa len odhodlá. Prechytí si na chvíľu poháre do jednej ruky a krátko, ale nahlas zaklope.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 7:50 pm

+Chvílu je ticho, jako by tam ani nekdo nebyl, pak se ozve rana+ Kurva! Stokrát sem ti říkal, že vážně nemám zájem o- +a otevře dveře docela prudce+ e...Memory? +vypadá zhruba jako by ho přejel parní válec, couvl si, a ještě na něho složili hromadu dřeva. Vykloní se na chodbu, obhlídne jestli tam někdo není a vtáhne ji dovnitř.+ S kýms o mně mluvila?! +Zařve na ni a vypadá, že ji rovnou asi zašlápne.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 7:56 pm

Ako sa prudko otvoria dvere, automaticky uskočí trochu dozadu a chvíľu naňho dosť vyjavene hľadí, čo vyzerá taký (ehm) přejetý. Keď ju vtiahne dnu, len zázrakom sa jej podarí tú čokoládu nerozliať. "Čo?" nechápavo a zároveň vystrašene naňho zíza, keďže na ňu tak zúrivo reve. "Ja...s nikým som o tebe nehovorila." pritisne sa znútra o dvere, aby náhodou od neho jednu neschytala. Tie poháre má stále v rukách, tak by sa asi bránila len dosť ťažko.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 8:02 pm

Nekecej! Pochlubila ses bratříčkovi?! Nebo nějakýmu kamarádovi?! Nebo třeba bývalýmu milenci?! +opře se rukama z každé strany kolem ní o dveře a dívá se jí vražedně do očí+ A nepokoušej se mi lhát. +procedí skrz zuby+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 8:08 pm

Keby to šlo, asi sa vcucne do tých dverí, no keďže to nejde, tak sa len o ne oprie o čosi viac v snahe získať viac priestoru. Ale Chris je príliš blízko, takže je to nemysliteľné. "Vôbec neviem, o čom to hovoríš." šepne potichu, i keď sa jej hlas netrasie, predsa z neho cítiť strach. Pozerá mu bojazlivo do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 8:22 pm

+Ještě pořád vypadá jako býk, který může každou chvíli zaútočit. Pozorně ji sleduje rentgenovým pohledem a čeká na její sebemenší zaváhání, kdy prosákne, že ho někde nabonzovala+ Seš si naprosto jistá? +přejede jí prstem po tvářičce a dívá se jí přitom hluboko do očí+ Jestli totiž zjistím, že mi lžeš.... +nechá tichou výhružku působit v tichu pokoje.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 8:33 pm

Neprestáva mu hľadieť do očí. Pripadá si trochu ako mačka, ktorá je zhypnotizovaná svetlami blížiaceho sa auta pred tým, než skončí pod jeho kolesami. Srdce jej splašene tlčie. Trochu sa spamätá a zamrká, až keď sa dotkne jej tváre. Matne si uvedomí, že sa jej vyhráža, čo by za iných okolností nenechala len tak, ale v tejto chvíli sa zmôže len na malé zavrtenie hlavou. "Neklamem ti." šepne stále ešte tým ustráchaným hláskom. "Pustíš ma?" opýta sa po chvíli, lebo tie hrnčeky ju už pomaly začínajú páliť.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 8:42 pm

+Ještě chvilku zaváhá, ale co naplat. Věří jí, tak přikývne a stáhne se.+ Ale jistě...+mávne rukou, jakože směle dál a v podstatě se tváří jakoby nic+ Kde se tu bereš? +zapálí si, a když se mem rozhlídne po pokoji, což de dost blbě, neb je tam temno, tak jsou zatáhlý všechny závěsy, svítijou jenom menší lampičky. postel je dost rozválená a všude na ni i kolem ní se válijou stohy papíru, asi dva notebooky a několik tužek různě položených, kde je chris zrovna odložil. Zaujmout ju může taky červená lodička, jejíž dlouhej kovovej podpatek je zabodlej ve zdi, druhá se válí na posteli. Chris na sobě má jenom kalhoty, je bosej a hrudník má pěkně zručně ofašovanej.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon pro 06, 2010 8:57 pm

Asi ju trochu naštve, že sa na ňu najskôr takto vyrútil a potom sa tvári, akoby sa nič nestalo. No keďže sa stále cíti previnilo kvôli ich minulému rozhovoru, nechá to tak. Trochu váhavo sa rozhliadne dookola. Tma jej nerobí problémy. Poháre položí na stolík s tým, že trochu odsunie papiere, ktoré sú tam naskladané. Nenápadne po nich hodí očkom, ale dajú sa dosť blbo prečítať. Navyše na sebe cíti Chrisov pohľad, tak to radšej nechá tak. "Potrebovala som na chvíľu vypadnúť z domu a....chcela som sa ti ospravedlniť za to, ako som sa k tebe minule správala." Všimne si kopy papierov na posteli, aj notebooky a potom jej padne zrak na lodičky. Zamračí sa. Prevdepodobne si pomyslí, že tu mal Chris dámsku návštevu. V jej vnútri zahorí plamienok žiarlivosti, no zatiaľ neprenikne na povrch. Nerada by ho v tejto chvíli dráždila. Otočí sa a až teraz si všimne, že má zafačovaný hrudník. Príliš úhľadne na to, aby si ho previazal sám. "Co sa stalo?" opýta sa s obavou, uprene sa mu zadíva do očí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon pro 06, 2010 9:44 pm

+Sleduje každý její pohyb, ale spíš trošku zamyšleně, protože sám nechápe, že ji rovnou nezastřelil jako případnou možnou podezřelou. Dřív to bývalo nějaký snadnější.+ A nebude tě tu hledat tvůj bodyguard? +Zrovna teď by asi docela nerad dostal další nakládačku, to by se rači nechal zastřelit, či naopak. Papíry čitelný nejsou, navíc jsou to spíš seznamy, ve kterých jsou poznámky, škrty, klikyháky.+ Minule? +nakrčí čelo, jako by to bylo už příšerně dávno a mávne nad tím rukou.+
+dojde k ní+ Ruku. +poručí a jestli natáhne, kydne jí na ni dezinfekční gel+
Mm...co? +kývne k lodičce ve zdi+ Tamto? No byla tu na pokec šéfová...mají tu tenký zdi...+nebo spíš dvojitý..+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje