Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 7:17 pm

+zmizí v koupelně a rychle se umyje, vezme si na sebe pyžamo, aby Mariuse zbytečně neprovokovala a vrátí se zpět+ Jakou starost? +usměje se+ To je přeci samozřejmost. +řekne a dojde do ložnice, mávne rukou a přes okna a volné místo mezi ložnicí a obývákem se objeví těžké závěsy, vrátí se zpět do obýváku+ Nerada bych, aby tě slunce proměnilo v prach, na to mi na tobě až moc záleží. +řekne a dojde k němu, dá mu pusu na tvář a usměje se+ Klidně si skoč na internet a zítra večer něco podnikneme. Můžeme třeba zajít na Příčnou. +řekne s úsměvem a dá mu ještě jednu pusu+ Tak dobrou. +usměje se a zmizí v ložnici, zaleze si do postele a okamžitě usne+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 7:42 pm

+sleduje jí jak přechází z jednoho pokoje do druhého a usmívá se+ Dobrou. +řekne, když mu dá pusu na tvář+ Neměj o mě starost, poradím si. +řekne a chvíli se dívá na závěs, za kterým zmizela, podívá se na počítač na stole a vzeme ho do ruky+ Skoč si na internet. +zavrčí a prohlíží si tu věc v rukou+ To se lehce řekne, ale jak? +chvíli jí otáčí v rukou, ale nakonec to vzdá a vrátí jí zpět na stůl, vezme si svitek a chvíli si v něm čte, potom ho uloží zpět a kufřík zamkne, přejde do ložnice, posadí se do židle a z povzdálí sleduje, jak Neferet spí a přemýšlí o tom, co to musí být za chlapa, že kvůli němu porušuje vlastní pravidla, neřekla mu o tom, jak se kvůli němu trápí, ale poznal to na ní a to ho nutilo přemýšlet proč si to nechá líbit, k ránu se vysprchuje, zkotroluje závěsy a vleze si do postele, přesně předtím než vyjde slunce tvrdě usne+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 8:03 pm

+probudí se a trochu nechápavě se rozhlédne kolem, dojde jí co se změnilo a podívá se vedle sebe, kde leží Marius, vyleze z postele a přejde do obýváku, dává si pozor, aby dovnitř nepustila moc světla, dostane se do koupelny, převleče se, v obýváku nechá Mariusovi vzkaz, kdyby se včas nedostala zpátky a vyrazí pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř lis 18, 2009 9:14 pm

+vlítne dovnitř a doufá, že se Marius ještě neprobral, to zařízování jí zabralo víc času než čekala, pohledem prolítne obývák, a když zjistí, že nejspíš ještě spí, jde se převléct do koupelny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » stř lis 18, 2009 9:17 pm

+probudí se hned, jak zajde slunce, zamrká a rozhlédne se kolem, nechce se mu lézt z postele, ale když uslyší bouchnutí dveří, vstane+ Nef, jsi to ty? +zavolá, zatáhne těžký závěs na stranu a vejde do obýváku+
Marius

Příspěvekod Neferet » stř lis 18, 2009 9:19 pm

+uslyší Mariusův hlas a usměje se+ Jo jsem to já. +zavolá na něj, hodí na sebe poslední kousek oblečení a vyleze z koupelny+ Dobrý večer. +popřeje mu, mile se usměje a dá mu pusu na tvář+ Co by jsi řekl tomu, že bych tě seznámila s Tonym? +zeptá se a kecne si na gauč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » stř lis 18, 2009 9:22 pm

+usměje se, když jí uvidí jak leze z koupelny+ Dobrý večer. +pozdraví jí a nechá si dát pusu na tvář a povytáhne obočí+ Říkal jsem ti, že ho chci poznat a čím dřív to bude, tím líp. +řekne a kecne si vedle ní+ Na kdy ho chceš pozvat? Jestli na dnešek nejsem proti, stejně nemám co na práci.
Marius

Příspěvekod Neferet » stř lis 18, 2009 9:32 pm

+zašklebí se na něj+ No jo pořád. +řekne a hodí mu nohy na klín+ Jo myslela jsem dneska. Pošlu Eset a uvidíme, jestli bude mít dneska čas. +řekne a pohladí Eset, soustředí se na tok myšlenek a předá jí vzkat.
Přeji hezký večer.
Včera dorazil Marius a byl by velice potěšen, kdyby se s Vámi mohl seznámit. Samozřejmě, že i já bych Vás opět ráda viděla a ukázala Vám svitky, které sebou Marius přinesl. Pokud máte čas a chuť na společnost rádi Vás dnes uvidíme.
Neferet

samozřejmě, jí vzkaz předá v podobě myšlenek a pošle Eset se vzkazem za Tonym.+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » stř lis 18, 2009 9:34 pm

+usměje se a posune jí nohy tak, aby jí nepadaly+ Tak to jsem teda zvědavej, jak si s tim ten mrňous poradí. +řekne a sleduje ty dvě, když Eset zmizí překvapeně zamrká+ Šikovný mrně. Jen aby ten vzkaz předala celý. +směje se+
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 18, 2009 9:49 pm

°přemístí se před Mýtinku, zeptá se v recepci na Neferet, pak vyběhne po schodech nahoru a zaklepe na její dveře° Dobrý večer, Neferet °pozdraví, když mu přijde otevřít, políbí jí ruku a dá jí rudou růži° Dostal jsem váš vzkaz, tak jsem hned přišel
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje