Pokoj Maria a Beatrix

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Maria a Beatrix

Příspěvekod Beatrix » sob led 08, 2011 6:53 pm

(Když se bea tváří doopravdy bojovně a ucukává, tak to pošťuchování není.)

Vy-pad-ni! Čemu na tom nerozumíš?! Raus! Out of my house! +ehm ehm..bo nějak tak+ Fick dich, du Arschloch! Chceš to ještě rusky?! Kašlu ti na to jaks to myslel! Ubližuješ mi, pořád mi jenom ubližuješ a mě už to nebaví! +švihne vázu proti dveřám, takže to udělá slušnou ranu jak se o ně opírá on čelem+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob led 08, 2011 7:07 pm

+To bolo asi miesto, kde mal práve čelo.+ Krucinál, Bea! +odstúpi kúsok od dverí a promne si čelo, z ktorého sa mu do hlavy šíria mierne otrasy. +Myslíš, že mňa to baví?! +Trochu zdvihne hlas aj on bez ohľadu na to, že ich bude počuť už asi aj dole.+ Myslíš, že mne je to jedno a som šťastný keď sa s tebou musím stále o niečom dohadovať?! Nerozmýšľala si nad tým, že možno si ubližuješ predovšetkým sama? A do prdele, otvor mi tie dvere, nech tu na seba nekričíme cez dvere!
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » sob led 08, 2011 7:15 pm

Jo ty se musíš dohadovat! Tak to mě vážně mrzí! +na dveře letí další hrnek+ Až ti budu příště vyhrožovat sexem, klidně mě zažaluj! Rozmýšlala, a nechtěj vědět na co sem přišla! Stačím si na to všechno sama, nepotřebuju ještě někoho kdo si přisadí! Tak nekřič přes dveře a táhni!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 2:41 am

+Teraz už sa o dvere neopiera, tak hrnček zasiahne len tie.+ Čo? +to s tým sexom mu jaksi nedochádza.+ O čom to hovoríš?
+Pri jej slovách sa zamračí a prestane tam vykríkať. Miesto toho opäť začne klopať na dvere.+ Bea, pusti ma dnu.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 3:42 am

Ježíši je otevřený! +zařve, sedí na posteli, kde je rozsypaná spousta barevných prášků, objímá Winnie a stulená s ní je skovaná pod dekou. lehce se kýve a nejspíš zírá doblba do tmy.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 4:10 pm

+Skúsi otvoriť dvere a naozaj sú odomknuté. Vojde dnu a hneď našlápne na nejaký črep, ktorý sa so zachrapčaním rozdrtí na dlážke. Zavrie za sebou a za tichého, očasného "chrup, chrup" ako drtí pod topánkami sklo, podíde ku posteli, kde je pod dekou schúlená Bea. Odmetie z postele zopár farebných piluliek a sadne si vedľa nej.+ Nechcem ti ubližovať, Beatrix. Nerobím to naschál, naozaj nie. +pozrie na ňu v tvári má zamračený, možno trochu unavený, no zato odhodlaný výraz.+ Naopak všetko, čo robím robím preto, aby si bola šťastná a spokojná. +trpko sa nad tým pousmeje.+ Netuším prečo to vždy vychádza úplne opačne.... Prepáč mi to.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 5:20 pm

(Nevím, esi pochopil, že bea je komplet pod dekou..i s hlavou...)

Ale ubližuješ! +vzlykne vztekle+ Hrozně moc mi ubližuješ! A bolí to čím dál víc a já s tím nemůžu nic dělat! +zpoddeky se ho snaží jakoby odehnat, takže deka letí tím směrem, kde ho tuší+ Běž pryč! Běž sakra pryč! +ale jak ho "bouchne" asi aniž by se ho dotkla, tak zároveň slítne, a to asi už aji n a něho, tak nějak jemu na klín a jak drží winnie a je lehce sjetá, tak se ani moc nemůže hýbat+ Já tě nenávidííím! Tak hrozně tě nenávidím! +je až hmatatelný jak ze sebe potřebuje dostat bolest, kterou cítí a zároveň se k němu paradoxně - furt pod dekou - stulí do náruče..jestli teda neodejde, že+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » ned led 09, 2011 5:20 pm

Ochomejtne se tam náhodou (ještě předtím, než ho Bea konečně pustí), jde po chodbě a píská si nějakou melodii, asi „Ach, ta láska nebeská“. Když jde kolem něj, chápavě se na něj usměje, jako že ach, ty ženy. Možná kdyby jste si kleknul na kolena a důrazněji prosil, třeba by vás pustila. Poradí mu a jde dál.
Naposledy upravil Bruno Duvenblejt dne ned led 09, 2011 5:22 pm, celkově upraveno 1
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 5:21 pm

(A Bruno si dá odchod! :vyprask: )
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 6:47 pm

(A Kris vytiahol berettu a strelil Bruna do hlavy.... toho teraz práve odnášajú vojaci a idú ho zakopať do lesa...pampadam :pii )

(pôvodne som to tak mala napísané, ale keďže Bea sedela, tak som si to tak celkom vedela predstaviť, ok, takže je celá pod dekou...)

Ver mi, že keby som mohol tak tú bolesť vezmem a zahodím. Mňa to tiež bolí. To že sa hádame a najviac, keď vidím, ako sa trápiš, pričom väčšinou je to kvôli nedorozumeniu. +povie potichu, ale aj tak je ho dobre počuť. Len jednoducho nekričí. Neuhne sa, takže by Beu kľudne nechal ho zasiahnuť. A preč sa rozhodne nechystá. Ako naňho Bea slítne, chytí ju okolo ramien, narovná ju a konečne jej dá dole aspoň z hlavy tú deku. Na malú chvíľu sa jej zahľadí do očí, či to myslí vážne, to že ho nenávidí, no potom si ju k sebe pritulí do náruče a chová si ju ako dieťa.+ Aj tak ťa tu nenechám samú. +šepne potichu. A Winnie sa asi tiež odplýži spod deky lebo celkom nechápe o čo ide, sedí na posteli a nechápavo na nich čiernymi očkami pozerá.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje