Pokoj Maria a Beatrix

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoj Maria a Beatrix

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 7:00 pm

(Zakopat? Kdo by se s tím kopal, to spálíme...)

(No normálně.. "hoďte na něho deku, nebu ho zabiju..")

+Tak to si možná i bouchla. Posmrkne a dívá se na něho zoufalýma rozteklýma očima plnýma slz a tak nějak i vzteku.+ Ale já chci být sama! +zaskučí a když jí Winnie zdrhne, tak se ho křečovitě chytne za sako, protože se bojí, že fakt odejde a už se na ňu vykašle+ Nechci tě tu! Nechci tě už nikdy viděěět! +zaskučí, sková si mu xichtík na hrudník a usedavě pláče.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 7:03 pm

Obrázek

(asi takhle nějak to pak vypadá)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 7:17 pm

(Bruna, Krisa, či to schytám ja? :P ....fotodokumentácia postačujúca)

+Pokrúti hlavou.+ Neustále si sama. Viem, že sa tak cítiš a viem že za to môžem z veľkej časti ja. Ale teraz neodídem, Beatrix. +asi tak nejak tuší, že to Bea nemyslí vážne, to aby odišiel. Tuhšie ju objíme a necháva ju sa vyplakať, pričom ju jemne hladí prstami po ramienku.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 7:20 pm

(Bruna...prozatím...kdyžtak budem přihazovat ehmm...)

Ale já nechci být! +bouchne ho pěstičkou do ramínka+ Sakra já nechci být! Chci aby to fungovalo! +Srdceryvně mu tam kvílí, že se nějakej voják asi dojde mrknout nenápadně, esi ju tam Kris nekuchá a pak se zase diskrétně odpaří.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 7:35 pm

Ver mi, že ja si neželám nič iného, len aby nám to fungovalo. +Zašepká potichu, pohladí ju jemne po vláskoch a stále ju drží v náručí. Na vojaka sa škaredo zamračí, že tam lezie a keď zas odlezie, jemne Bei nadvihne bradu, aby mu pozrela do očí.+ Už žiadne ubližovanie, dobre?
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 7:47 pm

+Ublíženě na něho kouká a otře si oči, takže si je ještě víc rozmaže a ne-roztomile posmrkne.+ Tos říkal už minule...že se to změní...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 8:04 pm

Zmení. +povzdychne si. Vyloví zo saka kapesník a podá jej ho.+ Ale nebude to asi hneď. +pokrúti trochu hlavou.+ Dnes som ti naozaj nechcel ublížiť, chcel som, aby to medzi nami trochu zaistrilo, ale asi som to prehnal.
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 8:13 pm

Díky...+vysmrká se dost hlasitě a kapesník si uzme+ Nezmění...+zavrtí hlavou a trošku se odtáhne, aby se na něho vůbec mohla podívat+ Ty...+povzdychne si a rozhodí rukama, přitom sezobne nějaký dvě pentilky+ Seš z nějakýho divnýho světa mimo...+odhrabe se od něho a vybírá tam prášečky ze záhybů deky+ Asi? +zakoulí trošku mimozně očima, a být střízlivá, asi by se s ním ani nebavila, natož takhle+ Máš ty vůbec tuchu kdo já jsem?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned led 09, 2011 8:27 pm

(tak dúfam, že teraz zas trepne nejakú blbosť...)

Vraj sú muži z marsu a ženy z venuše. Možno na tom niečo bude. +pokrúti hlavou.+ Áno, ja viem, že som to prehnal. Inač by si sa tak nenahnevala. +povie teraz už vážne.+ Tým asi sa len snažím brániť sám pred sebou, aby som si zas nepripadal ako taký pako. +to že sa od neho opäť Bea otiahla mu na sebadôvere veľa nepridalo.+ Myslíš, že má zmysel pýtať sa ťa, čo by som mal robiť inak, aby to klapalo? +sleduje ju ako vyberá z deky pentilky.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » ned led 09, 2011 8:45 pm

Ham...+vmáčkne mu do pusy nějakej ten prášeček a tři další sezobne sama+ Ne-eee...já z Venuše nejsu...spíš ze Saturnu..nebo z Pluta! Chudák..ho vyřadili...+zakroutí nad tím zklamaně hlavou, nejspíš už to všechno začíná působit+ Nenahněvala...když tohle slovo používáš, připadám si jak tvá matka..hněvat se...
Pako...+začne se smát+ To ty seš...+pokýve hlavou+ Já tě přece miluju..a vždycky sem milovala..ale ty...+pokrčí ramenama+ Nevím co furt děláš...+jak se natahuje pro jeden prášek na zem, tak za ním slítne+ Auč! +ale pozbírá se a sezobne ho. Sebere ze země zelenej Grünnblitz a prohlíží si ho+ Možná prostě jenom málo beru! +zdlábne ho a jen se jí rozpustí na jazyku, tak jí hezky zezelenají očka+ Zvednu si tržby...
Inak? +zadívá se na něho ze země dost nechápavě+ Seš ten nejcudnější chlap, kterýho sem snad potkala, zároveň ale očekáváš, že bude sex na zahvízdnutí a že když se něco posere, tak nad tím mávnu rukou. Halleluja! +kouká chvílu na strop, jako by tam něco bylo, pak zase na něho+ Tak takhle ne.
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje