Pokoje Christophera

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Christophera

Příspěvekod Memory » čtv led 27, 2011 11:09 pm

"Hmmm." zavrní spokojně, podvihne sa na špičky a jemne mu ukúsne bradu. "Žeby sme ten šlofík preskočili?" mrkne naňho šibalsky a rukami mu vkĺzne pod tričko a pohladí ho po chrbáte. Trochu mu po ňom nechtíkmi zaškrabká.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pát led 28, 2011 2:52 am

+Požitkářsky zamručí jak ho pěkně oškrabkává, vyhrne jí trošku sukýnku a ohlazuje jí přes kalhotky zadeček+ Abys mně v půlce nevytuhla....+sehne se a dráždivě jí okousne krček+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pát led 28, 2011 8:08 pm

Zasmeje sa. "Ak mi nedáš dôvod zaspať." šibalsky sa naňho uškrnie a rukami mu stále šmátra pod tričko a trošku sa zachveje, keď ju pohladí po zadočku. "Myslím, že teraz by som vedľa teba nemohla len tak pokojne zaspať." šepne mu do ucha a okusne mu ušný lalôčik, trochu viac sa k nemu telom pritisne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob led 29, 2011 12:22 am

Ne? +trošku ju napresuje na skříň a palcem jí přejede přes rtíky+ To je dobře...+sehne se a hezky chtivě majetnicky ji líbá, zatímco jí tlapama zajede pod kalhotky a ohlazuje jí holou kůži.+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » sob led 29, 2011 10:33 am

"Chris." vydýchne potichu, ako sa jeho ruky dotknú jej kože. Jednu nohu mu omotá okolo bokov a trošku sa oňho otrie. "Chcem ťa." jazykom sa zvezie na jeho krk. Rukami mu prestane blúdiť pod tričkom a rovno mu ho vyzlečie. Pohladí oboma dlaňami jeho nahú hruď, perami mu prejde po kľúčnej kosti a prisaje sa k jednej jeho bradavke.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » sob led 29, 2011 1:26 pm

Jsem tady...+uculí se a pohladí ju přes zádečka, pak jí přes boky sjede tlapama na stehýnka a pomaloučku jí vyhrnuje šatečky, až se mu podaří jí je svlíknout. Prohlíží si její pěkný prádýlko, teda spíš hrudníček no, a pohladí ju přes podprsenku+ Já tebe....+zavrčí spokojeně jak se mu věnuje pusinkou a rozepne jí zatím vzadu BH a pohlazením jí ju nundává+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 31, 2011 11:19 am

Oprie sa do jeho dlane, ako ju hladí po hrudníčku a perami sa posunie nižšie na jeho brucho. Rozopne mu gombík na nohaviciach, aj zips a nohavice mu stiahne dole až ku členkom. Ako tak pred ním ostane kľačať, cez boxerky prejde perami po jeho prirodzení a dráždivo, jemne ho okúsne zúbkami. Jej ruky cestujú po jeho nohách k jeho zadku a okraju boxeriek.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » pon led 31, 2011 6:55 pm

+ňadérka jí chtivě omáčkne a nespouští z ní ani na vteřinku pohled. odkopne kalhoty bokem a přitom musí zasténat, když se Memory dotýká jeho narvaných boxerek+ Koleduješ si kotě... +vjede jí rukou do vlasů a zatím se jí jima jen tak zlehka probírá, ačkoliv je na něm doslova vidět, že by si ju moc rád natiskl víc do klína+
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Memory » pon led 31, 2011 7:36 pm

"Hmm?" pozrie naňho šibalsky. "O čo si koledujem?" Boxerky mu naraz stiahne dole a jazykom mu prejde po celej jeho dĺžke. Chytí si ho rukami a špičku jemne vsaje do úst.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » úte úno 01, 2011 2:14 am

O to, že tě tu vo-grrrh! +zavrčí a opře se o nějakou skříňku, u které stojí, tlapou si ju přitom zlehka presuje do klína. nachvilku musí zaklonit hlavu, jak zpracovává míru svýho vzrušení a pak už jí zase doslova visí pohledem na rtech+
Chris Devon
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje