Komnaty Tonyho Dolohova

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Komnaty Tonyho Dolohova

Příspěvekod Assassin » sob črc 14, 2012 3:55 pm

+zavře dveře a ukáže jí, aby si sedla+ Nerad jím sám. Pomůžete mi s tím? +řekne, když vidí tu horu jídla. Posadí se k ní a pozoruje ji+ Pracujete tady anebo sloužíte v armádě? +oťukává si ji, u nich ženy nemají taková práva+
Nothing is true, everything is permitted!
(Nevěřte ničemu, vše je dovoleno!)
Assassin
Člověk

Příspěvekod Personál » sob črc 14, 2012 4:02 pm

+Usměje se a přikývne. Sedne si a nalije jim minerálku a džus a nechá ho, aby si vybral co chce jíst+ Pracuju...vlastně jsem nová právě v kuchyni..+trošku se ošije, jak je tam jak pod mikroskopem+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Assassin » sob črc 14, 2012 5:01 pm

+vezme si minerálku a ukáže prstem na jehněčí kýtu, že to chce+ Tak v kuchyni... +prohlíží si ji, nezdá se, že by jí věřil. On ale nevěří nikomu+ Tak to si určitě dáte se mnou +pustí se do jehněčího masa, moc toho nenamluví, je spíše mužem činu než slov+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Personál » sob črc 14, 2012 5:22 pm

+netuším jak jehněčí kýta vypadá, ale snad by to mohlo být něco ala...+
Obrázek
+Hned mu jídlo nakrájí a esteticky našteluje na talíř a naservíruje i zeleninu+ Víno? +vezme džbán, jestli si dá+ Mhm, jsem vyučená servírka, ale tady stojím spíš u dřezu... Ráda. +chudina vypadá docela hladově, tak si taky uzme a co nejcivilizovaněji se do toho pustí, aby nevypadala nenažraně+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Assassin » sob črc 14, 2012 6:47 pm

+zavrtí hlavou+ Moje víra mi zakazuje pít alkohol v jakékoliv podobě. Jen vodu +požádá ji a chvíli mlčky jí a sem tam po ní koukne+ Líbí se vám ta práce? +zeptá se najednou. Něco mu napovídá, že nepřišla jen s jídlem, sám neví, proč+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Personál » sob črc 14, 2012 7:42 pm

Samozřejmě...+hned víno dá bokem a dolije mu vodu a mlčí, aby mu nekecala do klidu, ale jak se jí zeptá, tak na něho hned koukne a přikývne+ Kromě skvělýho platu je to něco úplně jinýho než tam venku. Sice asi trochu nebezpečnější, ale není o nuda! +pak jí úsměv ale trošku utuhne na puse+ i když tohle..to..tu...dělám poprvé...+ale snaží se statečně tvářit odpovídajícně, že mu splní jakýkoliv přání+

(že nepřišla jen s jídlem? amon mu říkal, že mu pošle společnost...)
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Assassin » sob črc 14, 2012 9:07 pm

+po chvíli dojí a napije se+ Nemusíte mít ze mně strach. Slíbil jsem vašemu šéfovi, že jeho zaměstnancům nezkřivím ani vlas +usměje se a zvedne se od stolu+ Jak se jmenujete? +přejde k posteli, kde si odloží opasek s mečem a zbaví se svých dýk, kterých má u sebe víc než zbrojíř, vše si ale nechá poruce+ Děláte to poprvé? +neví jestli poprvé tuto práci, nebo úplně poprvé+ Panna? +zeptá se pro jistotu, to by bylo od Amona opravdu milé, kdyby Arabovi poslal pannu:D+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Personál » sob črc 14, 2012 9:41 pm

+Dojí, obírá hrozen a sleduje ho+ To je od vás šlechetné. +poznamená a myslí to vážně, přece jen v téhle pozici...+ Ariadne, ale stačí Ari...+ a jenom jí lehce klesá čelist, kolik toho ze sebe sesype+ Není to těžký? Nosit to pořád? +zeptá se i docela zvědavě+
Mhm...+přikývne ale pak vykulí oči a vrtí hlavou+ Ne, to ne...+zrudne okamžitě+ Práci. +upřesní teda+ Společnici... +rači kouká do země ale stejně po něm pokukuje, co kdyby se začal svlíkat! - lach, Amon mu právě chtěl poslat lepší balení, ale když už došla pozdě, tak k tomu musel být důvod...+ Teda...+teď neví, esi se neměla tvářit, že je..právěže arab+ doufám, že to..nevadí? +polkne takřka slyšitelně+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Assassin » sob črc 14, 2012 11:59 pm

Jsem zvyklý +nechá si pro sebe, že je to naopak podstatně lehčí proti tomu, co je nucen na sobě tahat při výcviku+ Takže poprvé děláš někomu společnost? No tak pojď sem ke mně... a ukaž, co umíš +dá jí tím najevo, že mu nevadí, že není panna. Svlékne si košili a odhalí tak vypracovaná ramena a paže, ale taky křižovatky jizev na širokých zádech, z nichž některé nesou Tonyho rukopis+
Assassin
Člověk

Příspěvekod Personál » ned črc 15, 2012 1:32 am

+Souhlasně mroukne a sjíždí jeho tělo docela mlsným pohledem. Jakmile ale narazí na cestičky jizev, nakrčí čelo. Pomalu vstane, podívá se mu do očí a dojde až k němu+ Máte nebezpečnou práci....život... +Opatrně pomalu natáhne ruku, jakoby doslova cítila nebezpečí a nedůvěru, která z něho přímo čiší a přejede mu špičkama prstů po jizvách+ Cokoliv si budete přát, můj pane...+zašeptá a pokud jí nijak nebrání tak se natáhne a jednu z viditelně čerstvých jizev mu horkýma rtama olíbne.+
Jsme tu pro vás...
Personál
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord