Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod Amon » sob led 07, 2012 11:01 pm

+amon se diví, že po měsícu nevytuhla úplně+Na záda pomáhá taková dobře provedená masááááž! +zablýskají mu oči a ochotně jí přilije+ například já v tom mám už praxi..+prokřupe si prsty+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » sob led 07, 2012 11:06 pm

+Nastaví mu záda a povytáhne triko.+ Tak to vyzkoušej...vážně bych zrovna masáž potřebovala...+ zakňučí.+ :roll:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob led 07, 2012 11:18 pm

+jenom se uculí a hned má tlapy na jejích zádečkách a fakt docela šikovně ji začne masírovat+ no to je aspoň materiááálek! +pochvaluje si+
Amon
Mág

Příspěvekod Kleopatra » sob led 07, 2012 11:19 pm

+a najednou se rozletijou dveře a naprosto automaticky tam vejde Klea+ Představ si to, že ten trapák u dveří mně tvrdil, že- +zarazí se, když uvidí spící memory nalepenou na amonovi a amona jak osahává nějakou cizí dámu+ AMONE!!! +a kdyby jí mohly rudnout oči, teď by měla dokonalý lasery+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod mollyz » ned led 08, 2012 10:23 am

Klea: +Zamžourá směrem ke dveřím, protože na dálku hůř vidí a když zaostří, pochopí, že jsou v pěkný brindě.+ :lol:

Amon: U všech temných bohů! Rychle ji pozvi na skleničku jinak zase budeš mít ty i psi dietu!

Klea: +Urovná si obleček a vlídně se na dračici usměje.+ Dobrý večer.
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned led 08, 2012 1:41 pm

Amon: Kur-va! +rychle stáhne ruky a vstane+ To...my jenom...

Klea: Já moc dobře vím, co jste jenom! +lapne těžítko co tam má po ruce a švihne ho po Amonovi, ten ale rychle trénovaně uhne, takže se rozfláká nějaká skříňka za ním+ To si nemůže dát jeden týden pauzu?!

Amon: Hej! Kurva! Zbláznila ses?! Ale notak! Zas tak často...+rychle k ní dojde a vyrve jí z ruky nějakej olověnej popelník+ Dost!

Klea: +drží do amona rukama+ To si ty kurvy vodíš už i sem?! Není ti to trapný?!

Amon: To není žádná kurva! To je...sestřenka! +vychrlí hned+ Ztracená! +pokyvuje sugestivně hlavou+ Salazar se mi o ní nějak zapomněl zmínit...

Klea: +nevěřícně, že takovou hovadinu dokáže vůbec říct na něho kouká+ A ta druhá? To je neteř ze třetího kolena?

Amon: Né, to je její sestra! Vidíš tu podobu, ne? +tváří se, že je to fakt pravda+

+No klea molly rači ani neodpovídá, páč by to nebylo nix moc hezkýho+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » pon led 09, 2012 9:41 pm

Klea: +Dost jí její chování vytočí, ale na druhou stranu jí chápe. Protočí oči, když vidí kličkujícího Pána zla :lol: a zatouží po Fabienovi.+ Madam, nejsem setřenice ani to druhé, co si myslíte.....+Chce pokračovat, ale v tu chvíli jsou jejítajné prosby vyslyšeny.+ :mrgreen:
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » pon led 09, 2012 9:46 pm

+Je vpoštěn dovnitř některým citliv+ějším Smrtijedem, který má svého pána rád. ;) Okamžitě přehlédne situaci.+

Amon: Zdravím, příteli!!!

Klea: Madam..+dvorní úklona, ale ne moc velká, aby nedostal něčím po hlavě.+

Amon: Jsem si jist, že tato půvabná dáma..+ukáže na Kleu+..je ta, pro kterou jsi objednal onu speciální relaxační a očistnou kúru ode mne a mých kolegyň. Jsem ráda, že ony tu na mne počkaly a naučily tě některé z klasickým masážních metod, které budeš moct na své dámě aplikovat....

Klea: Požádal jsem svou kolegyni, aby dovolila mistru Amonovi na svých zádech procvičit jemnou masáž, aby vám neublížil. poskytl bych svá záda já, ale měl jsem pacienta v nemocnici.... :u*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Amon » úte led 10, 2012 3:01 am

+Stojijou s Kleou oba v zastavení v pohybu a zírají naprosto stejným nechápavým, nevěřícným vyjeveným pohledem. Zatímco ten Amonův ale nabírá na souhlasnosti, ten Klein na překvapení a pomaloučku se začíná usmívat+

Klea: +náhle se ale zatváří příště a otočí se na amona+ Je to pravda?!

Amon: No jistě! Kde by se tu asi vzal?! Vycucal sem si ho snad z prstu? Nebo nechceš? Jestli nemáš zájem o ty tvoje lázeňský serepetičky, stačí říct!

Klea: Ne! Mám! Chci! +uculí se na Fabiena a pak zpátky na Amona, natáhne se k němu a dá mu pusinku+ To bych od tebe nečekala, +dojatě úplně+ tohle jsi pro mě ještě nikdy neudělal!

Amon: +lehce křečovitě se usmívá a hrozí se, aby se celá situace nesesypala, to už by asi uhýbat nestíhal+ To víš, udělám, co ti na očích vidím. +zadeklamuje a lokne si rovnou z flašky, což klea velkoryse přehlídne, pak se ale zarazí a zamračí se na fabiena+ Ale já už teď všechno umím, takže tě můžu namasírovat já!

Klea: +vykulí očka+ Ale tys říkal, že...

Amon: Jo říkal.já nic neříkal! To říkal on. +přitáhne si ju majetnicky k sobě a koukne na Faba, ať jen zkusí něco namítat+

Klea: Ale ty to určitě neumíš pořádně!

Amon: +podívá se na ni nehezkým pohledem+

Klea: +zmlkne a společensky se usmívá+

Amon: No. Tak. +pak se podívá na molly+ děkuju za lekci, myslím, že to byl hodně podnětnej kurz, zaplatím složenkou na poště. +to už říká fabienovi+
Amon
Mág

Příspěvekod mollyz » úte led 10, 2012 8:58 pm

+Málem omdlí štěstím, když vidí Faba mezi dveřmama a stejně jako Amon a Klea, i ona poslouchá téměř bez dechu Fabienovu výkladu a s postupujícím časem se jí rozlévá po tváři úsměv.+

Klea: Přeně to jsem vám, madam, nestihla říct. Bude naší nejvyšší spokojeností, pokud dostaneme zprávu, že jste byla spokojena. Váš přítel...no, požádal o kurz, který patří mezi nejnáročnější. Jen velmi málo lidí zvládne zaškolení během jedné lekce.

Amon: Zapomněla jsem vás též informovat, že v naší nemocnici otvíráme nové oddělení palstické chirurgie...+ uculí se a sleduje Kleiny proklatě dlouhé nehty pevně svírající jeho ruku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord