+Přemístí se tam s yohannkou, luskne prstama a místo lustru se rozsvítijou veliký svíce všude okolo a zapálí se krb, což je tak trošku strašidelný, ale přece jen na hradě hezký+ Tak co si dáš? Saké sice nemám, ale skleničku něčeho na dobrou noc bysme si dát měli...
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
hustýý! +zírá jak se to všechno rozsvítilo+ takový kouzelný! Víš že mi ty kouzla poslední dobou začínají chybět? +obchází si to tam+ mmm co třeba něco sladkýho? chybí mi cukr...
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
To bys měla začít trénovat, abys je nezapomněla! +mrkne na ni+ sladkýho? jako...koňak? +zamává flaškou vaječňáku+ nebo třeba bayleys..neboo třeba ledovou čokoládu? +vytahuje to postupně z báru+
když já nemám s kým... +mroukne+ co ten tvůj smrtijed.. s tou divnou afinou, umí dobře kouzlit? hééé baileys! +hned se k němu nažene+ to chci!! +nadšeně+ a nemáme do toho zmrzku?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí... - Solomon Short -
Vanilkovou? +otevře ledničku a vytáhne z mražáku luxusní zmrzlinu aby si nabrala a flašku, ať si to zalije dle libosti a přistrčí jí i svou skleničku+ To musím taky ochutnat...+takový ty široký megasklinky+ S kým? To nemůžeš kouzlit samostatně? Myslíš Arese? Ten by se měl potulovat někde u vás, ne? No..one je prakticky polobůh...ale...v naší klasifikaci je vlastně mudla. +bodne do skleniček čokoládový trubičky+
jooo, to bude skvělý! +nadšeně si kydne do sklinky kus zmrzliny a amonovi taky+ taaaak... +zalije jim do hezky pitíčkem+ teď je to ideál! +veme si to a sedne si s tím na sedačku+ pod dohledem jde všechno líp. nooo teoreticky tam někde asi jo. Fakt? mudla? +začne se smát+ mudla polobůůůh! toje vtipný!
+uvelebí se vedle ní na sedačce, trubičkou rozdrbává zmrzlinu a užírá ju+ Jak teoreticky? Co to je? Mhm, ale v jeho případě bych se tomu moc nesmál...navíc...+mávne rukou+ doví na jak dlouho, Markusovi se podařilo vyrobit sérum, se kterým je schopnej některých kouzel. Sice dočasně, ale i tak je to docela průlom.
no že jsem ho tam kdysi viděla +schroupe trubičku a pustí se do zmrzlinky+ mmmh! +spokojeně+ sérum? fakt? no to je hustý! co ten markus všechno nevymyslí +usměje se+ pořád děláte ty testy na Benovi? jak.. to.. necítil bolest skoro? +koukne na Amona+
Budu mu muset zavolat, kde se vlastně fláká, jako by tady práce nebylo dost! +sleduje yohannčiny rtíčky zálibně+ mmh..co? jo, no jasně. jenom..sme to museli trochu pozastavit, lehce to s ním seklo...