London House

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: London House

Příspěvekod Amon » stř kvě 19, 2010 1:38 pm

To víš, že sou! Jenom sou buď hluší, slepí, nebo nevycházijou z domu. Ideální sousedi! +culí se, nechá ho vy běhnout do vrchního patra a otevře mu dveře, rovnou mu podává ruku a poplácá ho přítelským objetím po zádech+ Kde se tu bereš? Už sem si myslel, že tě někdo...+naznačí něco jako useknutí hlavy, nevím přímo jak to u vás chodí...+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » stř kvě 19, 2010 2:50 pm

a nejlepší je kombinace všeho ,co...*zasměje se a opětuje poplácání a odněkud vytáhne láhev..kecal, že nic nenese:)* ale, jen tak, jdu kolem...*kývne hlavou směrem k baráku Man* to víš, našli by se tací, co by rádi. A taky mám mořské vody plné zuby, a je třeba udělat pro změnu pořádek na souši...co ty? sám?*zaposlouchá se do tichého bytu....jj, to by mu asi malounko znepříjemnilo život..:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » stř kvě 19, 2010 6:01 pm

Přesně tak...nonééé! +oblíhne flašku a ochotně si ju vezme+ Takový návštěvy mám rád! Poď dál! +zve ho, donese dvě skleničky a jemu vytáhne už skoro archivní bloodymarry s todeskussem+ Tohle ti tu suším už skoro rok! +nalije mu, sobě to co donesl+
Nepovídej..+uculí se+ Takže stará láska nevorezla ani přes ponorku, jo? +připije mu a napije se, sedne si do křesla a tváří se fakt spokojeně, takovej veget jak za starých časů+
Sám? Ne...teda teď jo, Klea šla po obchodech. +naoko vážně pokýve hlavou a udělá vtipnej xicht+ Nudíí se tu, tak si nechá přelakovat nechty na nějakou příšernou barvu, přetužit hlavu a bude zase chvílu spokojená.
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » čtv kvě 20, 2010 1:53 pm

*musí se smát a sedne si do křesla*tak to to se mnou asi švihne...*kývne bradou k láhvi, vezme si skleničku a upije*hmm...*chvíli čeká* tak zatím dobrý...*pohodlněji se opře* no, možná trochu, ale nic, co by kovový kartáč nespravil..*chápavě kývne* tk to pak asi budeš mít moodní přehlídku...*cuknou mu koutky*
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » pát kvě 21, 2010 1:54 am

Pokud nevypadneš z vokna...+upíjí a chápavě přikývne+ kdyžtak mám do foroty spešl pilník na železo, aji šmirgl...a myslím, že by se někde našla i barva proti korozi...
No...nevím jestli mooodní...+ale culí se spokojeně+ Minule si dotáhla nehorázně drahý prádlo...s dírkama...+tak trochu zasněně a pak se ušklíbne+ tak v něm za trest uklízela, v kozačkách, ať to taky využije! Si to koupijou na pět minut a vypláznmou za to mou měsíční výplatu!
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pát kvě 21, 2010 4:13 pm

*polkne, ještě že se nemůže v tom říznutém bloodymary utopit* něco jako ten květináč, co..ten jsi taky opil, že vypadnul z okna? *cuknou mu koutky* tak barva snad nebude třeba... ale pilník se dá využít docela hezky...historicky prokázaná účinnost...*vzpomene si na Sisi - teda né, že by ju zažil osobně:)* no jistě...a uklízela v tom jedině kvůli tomu, aby se to využilo, že...*zakroutí pobaveně hlavou* a hlavně ve spodních zásuvkách...*zamyslí se* však vyplácíš sám sebe, když jsi..takříkajíc vrchni zaměstnavatel..
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » sob kvě 22, 2010 1:33 pm

Květináááč neplnil svou úlohu. Má dekorovat, né zavazet. Říkal sem jí to - jak bude něco v cestě, letí to. Ví to moc dobře, takhle už letělo věcí...a zase ho tam dá...nějaká tvrdohlavá, nebo co.
To dá, takovej pilník..te´d se dělají na nechty takový skleněný..ty sou extra ostrý..+lach, bych se nedivila, kdyby o tom věděl i neco víc+
Mhmm...vytírala země..ručně...mopem to tak pěkně nejde..v rozích...+zapálí si cigaretu a potáhne si+ Předpokládám, že ty nechceš..+kývne ke krabce+
Ale teda nic moc výplata...asi si budu muset přidat...by člověk nevěřil, jak se obyčejná ženská prodraží...se vyplatí si najmout uklízečku a kuchařku, možná i obě, než si vydržovat ženskou...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob kvě 22, 2010 1:41 pm

takže si mám preventivně dávat pozor, když půjdu kolem, aby mi nepřistálo něco na hlavě nebo na kapotě...*zavrtí pobaveně hlavou* vidíš to, takové věci mi unikají, jaké pilníky na nehty...*zasměje se* jsem nějak vyšel ze cviku nebo co...*zavrtí hlavou, že nechce*tak jestli na to jsou zisky tak envidím důvod si nepřidat, že..*pokrčí rameny* ale kdybys sis tyhle najal, tak by to třeba už nebyl tak hezký pohled...
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » ned kvě 23, 2010 11:42 am

Pro jistotu...+přikývne+ ale zas tak často se to neděje..asi..
Ženský mají v kabelce vůbec spoustu smrtících nástrojů, ani o tom nevijou...
Když u nás ty výplaty potřebuje jenom ona, já su nenáročnej! Na mě vydělává jen řezník a pekárna!
Třeba byl...ale to by beztak dopadlo jako teď a ještě v dvojitým balení. To už by mě fakt asi zabilo. Někdy mám pocit, že co nedokáže ten spratek s jizvou a jemu podobní, to by zvládla jedna naprosto obyčejná ženská. Sou zákeřný!
A co ty? Máš nějaký plány do budoucna?
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » ned kvě 23, 2010 12:32 pm

lépe být připraven...*a taky by se mu nelíbila hlína na obleku, no:)* do budoucna? Konkrétně ani ne, tedy kromě toho, že je třeba udělat tady pořádek ve svých "záležitostech", co tak nějak za tu dobu zvlčily...*trochu nebezpečně se mu mimoděk blýskne v očích* a musím se poněkud...zorientovat v tom množství nových tváří tady. *zavrtí hlavou* asi stárnu nebo co, ale nějak se nemohu adaptovat...
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord