London House

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: London House

Příspěvekod Amon » úte čer 01, 2010 5:12 pm

+uculí se+ Ne, od Manori sem nic slyšet není. +ujistí ho+ Možná to má nějak..pojištěný..nebo je to tím, že tu bydlí jen ta specifická sorta lidí..+hluší, slepí...+ No, přece tu nebudeš sedět na sucho! +skoro vyčítavě a bohatě mu doleje, přitom se cpe+ Já ti mám úplně pocit...nové energie! Jakoby se starý časy vracely...+uculí se+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » stř čer 09, 2010 4:14 pm

Ne? to je dobře..*zamyslí se* tak nasucho nehrozí...*koukne na sklenku* to mě chceš opít?*cuknou mu koutky* co udělá jedna návštěva...*a tváří se spokojeně, jak to hezky vymysleli* jen se pak musíme domluvit, kdy dojdeme dokončit náš...triumvirát..*zamyslí se*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » stř čer 09, 2010 11:44 pm

opít? de to vůbec?
noo..já mám čas skoro pořád, teda můžu si ho udělat, né, že bych se nudil, takže stačí říct!
deš teď v pátek na tu party? měl bys vzít manori, +uculí se+ představ si to, že si mě vyžádala jako doprovod Beatrix. +ušklíbne se+ asi už jí mají všichni plný zuby. že se jim nedivím...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » čtv čer 10, 2010 12:53 pm

No...*ošije se* jde...sice třeba hodně alkoholu s hodně procenty...vždy´t si to viděl, tenkrát na rozlučce na Schlangennestu...prováděli jsme cvičnou střelbu...*vzpomene se, jak mu "ostříhal" nějaké křaky okolo a musí se uculit* dobrá, tak já to domluvím...na nějaký večer, kdy nebude J-C u vystoupení...*zatvaří se spokojeně, jak to vymysleli*
s největší pravděpodobností ano, co vím, tak doprovod nemá (a Meg asi bude šprtit na tu zkoušku 15...), takže se chci jako náhodou zastavit...*kývne bradou k bytu Man* a využít příležitost...
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » čtv čer 10, 2010 1:30 pm

O ten nemáme nouzi! Tenkráááát...+zavzpomíná+ To bylo ještě zamlada! Měli bysme si to někdy zopakovat, teď sou ty jejich párty jenom o sexu a drbání. Neumijou si to užívat! Když oslava, tak chlastat!
Toho je vážně třeba využííít! A čirou náhodou můžeš potkat nějakou kytku, na to ženský dají! +moudře+ nevím proč..+nakrčí roztomile čelíčko+ takhle flašku..to bych chápal..i tu bonboniéru..ale naco kytku? sou snad krávy? to by se pak hodilo luční kvítí...+asi moc pije no+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pát čer 11, 2010 11:57 am

Nu, už je to opravdu...dávno...*dopije sklenku* měli, tahle akce byla rozhodně nezapomenutelná...*koukne na hodinky* no, asi bych mě jít, ať to stihnu*když ta akce je taky dneska, že jo:)* kytku...nějaká šla náhodou kolem...*vzpomene si na tu orchidej na chodníku*hm, ale kousek dál jsem viděl nějaké květinářství...*nebo že by šel na lup k slepým sousedům? :D ...pomalu se zvedne* a tobě pak dám vědět, co a jak...
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » pát čer 11, 2010 7:42 pm

Né, že bych tě vyháněl, ale taky se musím hodit dogala. Dal sem si uniformu dokonce do čistírny, aby Bea zase neřekla. +nelibě+ No...co vím, tak za rohem roste takovej keř..nevím co to je, ale ženský tam chodijou slintat, je fakt drsnej a má obrovitý květy...+radííí+
Tak se uvidíme večer! A tady máš na cestu! +dá mu zedvě flašky, ať nejde s prázdnou+
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pát čer 11, 2010 7:57 pm

díky, tak se uvidíme...*rozloučí se a seběhne zase dolů na ulici*
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » sob čer 12, 2010 12:05 am

To doufám...+a de se dát do gala+

+Večer se pak vrátí, shodí uniformu, projde sprchou a zaleze si do pelíšku ke Klei, která už čekááá, až jí hezky povykládá jaký to bylo a odpřísáhne, že tam žádnou nepřefikl+
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » sob čer 12, 2010 12:16 am

Amon píše:To doufám...+a de se dát do gala+

+Večer se pak vrátí, shodí uniformu, projde sprchou a zaleze si do pelíšku ke Klei, která už čekááá, až jí hezky povykládá jaký to bylo a odpřísáhne, že tam žádnou nepřefikl+

( :lol: a přefikl, nebo ne? )
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord