Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod golux » čtv čer 03, 2010 7:39 pm

Jistě, samozřejmě... vyhrkne Ani nevíš, jak dlouho jsem toužila vstoupit do vašich řad... takže na mě je spolehnutí, neboj se... a byla jsem vždycky tvoje přítelkyně a vždycky jsem byla k tobě loajální... hrozně mě štvalo, jak respekt kouzelníků upadá... a jsem ráda, že mě považuješ taky za přítelkyni, ani nevíš jak zamlkne, zaražená tím výlevem citů Myslíš, že bychom se mohli s Luciusem vzít? To by se musel rozvést s Cissou... a to tedy nevím... zamyslí se Upřímně řečeno, ani mě to nenapadlo, dokud jsi to neřekl...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob čer 05, 2010 6:24 pm

+docela mile ji pohladí po vlasech, jak jí de dolít a pak si s úsměvem zase sedne+ já vím..jinak bych tě necejchoval..nerad zabíjím krásné ženy...
no...ste spolu už hezky dlouho a cisse šlo stejně hlavně o majetek a prstiž..což se dnes zas tak nepočítá, takže by s ní šlo jen o formalitu. nebo tě baví být pořád tou druhou? +zkoumavě+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod golux » úte čer 08, 2010 6:33 pm

pořád sedí jako v hlubokém zamyšlení Víš, jednou z vlastností, kterou na mě Lucius zřejmě oceňuje je to, že jsem ho nikdy do ničeho netlačila. Ani do dětí, ani do rozvodu. Že jsem po něm vlastně nikdy nechtěla nic, co by připomínalo nějaký závazek. Jak sám říkáš, manželství s Cissou je jenom formální, takže vlastně o nic nejde. Myslím, že to zatím nechám tak. Ne, že bych jako každá ženská netoužila po svatbě usměje se, ale musel by to navrhnout on. A já si myslím, že jeho to ani nenapadne. Že mu to vyhovuje tak, jak to je. Takže si s tím nebudu lámat hlavu ťukne si s Amonem a napije se
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte čer 08, 2010 10:23 pm

+připije jí+ Moudrá žena...máme rádi, když po nás nic nechcete, tolerujete naše zápory a vynášíte do nebe naše klady...jenom málokterá to zvládne...a nakonec...není to vlastně jedno? Dokud ste spokojení...třeba bude mít cissy jednou tak či tak dost....+mrkne na ni spiklenecky+
Amon
Mág

Příspěvekod golux » stř čer 09, 2010 5:37 pm

usměje se Cissy je mi trochu líto. Sedí pořád na Manoru, věnuje se Dracovi, nebo pořádá dámské dýchánky s ostatními dámami z vyšší společnosti. Možná, že má i nějakého milence. Ale ona se mi nesvěřuje. Ani se poslední dobou moc nevídáme je vidět, že jí to téma není moc příjemné Radši bych se bavila o Luciusovi. Jaký máš na něj vůbec teď názor? Pořád ho pokládáš za jednoho ze svých nejvěrnějších služebníků? Protože to on je... moc tě obdivuje a respektuje. Každý tvůj příkaz je ochoten splnit bez ohledu na cokoliv... naráží na objednávku vraždy Maria
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » stř čer 09, 2010 11:46 pm

úděl ženy z vyšší společnosti..nemyslím si, že by strádala. dřív to bylo běžný a to ještě musely rodit na požádání. +mávne nad tím rukou+
O Luciusovi? No...+prokřupe si krk+ Víš, že nesplnil v posledních letech zrovna všechny moje očekávání...ale čím jsem starší, tím jsem nějak..benevolentnější...někdy se zkrátka nedá všechno provést. K mé smůle. +nelibě+ O jeho loajalitě se rád budu přesvědčovat i v dalších letech, takže...doufám, že máš pravdu...
Amon
Mág

Příspěvekod golux » čtv čer 10, 2010 9:06 pm

Víš, já bych nerada, aby to, že teď patřím mezi tvojí armádu, mělo nějaký vliv na můj vztah s Luciusem. Aby nežárlil. Nebo aby třeba neporovnával úkoly, které dostává on a které dostávám já... nebo mě nechtěl chránit... vlastně bych byla ráda, kdyby se to vůbec nedozvěděl. I když nevím, jak před ním utajím tohle... natáhne ruku se Znamením zla
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát čer 11, 2010 7:40 pm

+cuknou mu dost pobaveně koutky+ Ženský... +pak se samolibě ušklíbne+ A to by vadilo, kdyby žárlil?
Amon
Mág

Příspěvekod golux » sob čer 12, 2010 9:28 am

Hm... čeho je moc, toho je příliš. Trochu žárlivosti neuškodí. Ale když je jí moc, může otrávit vztah. A nechtěla bych, aby žárlil zrovna na tebe... usměje se On si tě váží a tohle by bylo... jak se tomu říká? Smíšené pocity? trochu se ušklíbne
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob čer 12, 2010 11:35 am

No počkej, +zamračí se+ on na mě jako nikdy nežárlil? +dotčeně, páč k sobě měli občas i docela blízko na party a tak+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord