Hrad Pána Zla

Moderátoři: Beatrix, yohannka, Amon

Re: Hrad Pána Zla

Příspěvekod golux » ned čer 13, 2010 12:27 pm

Ale tak to víš, že žárlil. Ale poznala jsem to jen z toho, jak se tvářil. Nikdy neřekl ani slovo, protože proti tobě on nepůjde. Dokonce si myslím, že by to v tvém případě toleroval, i když nerad. Rozhodně spíš, než kdyby se dozvěděl, že jsem měla něco s nějakým mudlou nebo kouzelníkem bez šlechtického původu ušklíbne se Ale musím říct, že on tohle nikdy nezkoumal. Myslím jako, že mě nesleduje, nebo mi neprohledává věci a nehledá důkazy nevěry. Na to, jak je ješitný, je v tomhle dost tolerantní. Ale nechci vědět, co by se dělo, kdyby mě při něčem konkrétním přistihl...
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » ned čer 13, 2010 1:19 pm

Chm...+no to ho teda trochu sere no..+ To já bych tě teda takhle trajdat nenechal. Seš jednou má žena, tak se s nikým tahat nebudeš! +zvýší trochu hlas, jak se zapomene+ Teda...jeho žena...+zamumla a hodí do sebe panáka+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod golux » pon čer 14, 2010 7:44 pm

usměje se, potají, aby to Amon neviděl, protože jí jeho zájem dost lichotí, a natáhne k němu ruku se skleničkou, aby jí ještě dolil
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte čer 15, 2010 12:45 pm

+pořád lehce rozladěne jí dolije+ A vůbec nedávno sem četl, že prý to hraješ na obě strany, +kysele se ušklíbne, páč tomu sám nevěří, ale tak...+ měl bych se nad tím zamýšlet?
Amon
Mág

Příspěvekod golux » úte čer 15, 2010 6:59 pm

Jak to myslíš, na obě strany? Na ministerstvo jsem šla, abych si něco přivydělala, ne abych donášela bystrozorkám trochu dotčeně Vždycky jsem byla na tvé straně. Studovala jsem ve Zmijozelu. Na Luciusovi mi imponuje, kromě jiného, jeho příslušnost ke Smrtijedům. A jsem hrozně pyšná, že k nim teď taky patřím usměje se na Znamení Zla na své ruce Vždycky jsem to chtěla. A teď mi prozraď... ztiší hlas jestli to o těch vašich večírcích je pravda... teď se jich můžu taky účastnit, nebo ne? tázavě se na Amona podívá
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte čer 15, 2010 11:36 pm

Tak, jak to říkám. Doufám, že si seš vědoma případných...řešení...
To je všechno pěkný, praxe se bohužel často projevuje jinak..známe...
+podívá se na ni+ Myslíš ty bezuzdný orgie? +zdvihne obočí+ Možná jo, já nevím, já se toho neúčastním. Jeden by si tam mohl uhnat nějakou ohavnou nemoc, vlastně se divím, že Lucius ještě...+uculí se+ nebo má? +tak trochu možná i škodolibě, páč Lucius podle jeho infcí přefikne co se pohne+
Jistěže můžeš, když tě pozvou ostatní...+rozhodí rukama+ Jak říkám, organizátor zrovna nejsem.
Amon
Mág

Příspěvekod golux » stř čer 16, 2010 5:40 pm

Aha... takže ono se to děje s tvým souhlasem a vědomím, ale bez tvé účasti? A není to škoda? mrkne na něj Já vlastně nevím, jestli se něco takového poslední dobou pořádalo. Teda nevím proto, že Lucius nic neříkal, spíš se vymlouvá na poradnu. Sama nevím, jestli mu tam ještě vůbec někdo chodí ušklíbne se Třeba už trochu zmoudřel a vychladl... pokrčí rameny A co se týče nemocí, určitě žádnou nemá. To bych to chytla taky, protože, i když nám to nikdo nevěří, my spolu fakt spíme... usměje se A já se cítím zdravá, ale to určitě víš. Poznal bys, kdybych byla nemocná. Myslím, že by se to při tom obřadu nějak projevilo, nebo ne?
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » čtv čer 17, 2010 3:19 pm

Nejsem léčitel, abych poznal jestli máš syfilis...+ušklíbne se+ To je věc vás dvou...a toho kdo to případně chytne...+zamrmle si pro sebe a napije se+ Nemusím být zrovna u všeho. Né, že bych jistým...druhem zábavy opovrhoval, ale nepotřebuji u všeho publikum. To si vychutnávám v úplně jiných oblastech. A že ho mám dost. +napřímí se samolibě+
Poradna? To je neuvěřitelná otrava. Stejně to nikoho nezajímá, tak nevím proč se s tím pořád ještě bableme. Devadesát procent chce přefiknout Luciuse a zbytek Snapea, tak proč tam mám proboha psát nějaký výžblepty já. +zavtí nad tím hlavou+
Jo...a Dolohov říkal cosi o nějaké party co bude..v létě snad? Tak tam možná..zajdu...+nakrčí čelíčko+ doufám, že to nebudou nějaký nechutný orgie...
Amon
Mág

Příspěvekod golux » pát čer 18, 2010 7:28 pm

Jú... vykulí oči opravdovská smrtijedská párty? Tak doufám, že budu taky pozvaná... i když sama neví, co od toho čeká Třeba tam bude aspoň dobrý jídlo a pití... chce se napít, ale už má prázdno, tak zase napřáhne ruku se skleničkou k Amonovi, ale už začíná být dost lízlá
golux
VIP Member

Příspěvekod Amon » pát čer 18, 2010 10:01 pm

Míníš ještě odejít po svých? +optá se a dolije jí štědrou dávku+ Jinak tu mám postel...volnou...
Určitě, jak znám Dolohova, sezve tam půl státu. Pití určitě, jídlo si vem rači zdomu...smrtijedi jenom chlastají..někteří jedou možná už jen na alk...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dark Lord